Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Специална цена!

ВАЖНО! Поради големия обем поръчки на книгите от колекцията "Книги, които лекуват" тяхната доставка ще бъде извършена в срок от 3 до 5 работни дни след датата на заявка. Извиняваме се за причиненото неудобство и ви благодарим за проявеното разбиране!

Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. 

 


 

"ЗДРАВЕТО НЕ Е ВСИЧКО, НО ВСИЧКО БЕЗ ЗДРАВЕ Е НИЩО!" ПРОМОЦИЯ: -30% ОТ ЦЕНАТА НА КНИГИТЕ!

Удължена промоция: Поради огромния интерес към книгите от колекцията "Книги, които лекуват" срокът на промоцията се удължава до 18 февруари 2019 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн. Благодарим ви!

Женското тяло - практическо ръководство

Дайъграм Вижуъл Информейшън

Книгата е съставена от екип на "Дайъграм Вижуъл Информейшън" - творческо сдружение на енциклопедисти-ерудити и художници, чиито справочни издания са преведени на близо 50 езика и се наложиха категорично на книжния пазар по света. "Женското тяло" дава незабавен отговор на всички въпроси, свързани с промените във физическото и емоционално състояние, които съпътстват жената през всеки миг от живота й. Създадена като модерна илюстрована енциклопедия, книгата обобщава есенцията от знания, трупани хилядолетия наред с помощта както на практическия опит, така и на целенасочените проучвания на женското присъствие и поведение, на физическото съществуване и ролята на жената като носителка и продължителка на живота. Целта на този бестселър, с продадени по цял свят повече от 2,5 милиона екземпляра, е да даде на жената пълна информация за собственото й тяло, с убеждението, че това ще допринесе за нейната увереност и ще й разкрие всички възможности за себеосъществяване в личния й живот, в семейството и обществото. Изчерпателно и ясно книгата синтезира медицинските проучвания и статистическите данни, като при разглеждането на всеки въпрос са посочени колкото е възможно повече гледни точки. Постигнат е здравословен баланс между физика и психика.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

Редовен Цена: 15,00 лв.

Специална цена: 8,00 лв.

РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА!

НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА, ЧЕ ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ Е СПОСОБЕН ДА СЕ ИЗЛЕКУВА САМ!

Удължена промоция: Поради огромния интерес към книгата "Победа на ума над медицината" срокът на промоцията се удължава до 18 февруари 2019 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн. Благодарим ви!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Книгата е съставена от екип на "Дайъграм Вижуъл Информейшън" - творческо сдружение на енциклопедисти-ерудити и художници, чиито справочни издания са преведени на близо 50 езика и се наложиха категорично на книжния пазар по света.

"Женското тяло" дава незабавен отговор на всички въпроси, свързани с промените във физическото и емоционално състояние, които съпътстват жената през всеки миг  от живота й.  Създадена като модерна илюстрована енциклопедия, книгата обобщава есенцията от знания, трупани хилядолетия наред с помощта както на практическия опит, така и на целенасочените проучвания на женското присъствие и поведение, на физическото съществуване и ролята на жената като носителка и продължителка на живота. Целта на този бестселър, с продадени по цял свят повече от 2,5 милиона екземпляра, е да даде на жената пълна информация за собственото й тяло, с убеждението, че това ще допринесе за нейната увереност и ще й разкрие всички възможности за себеосъществяване в личния й живот, в семейството и обществото. Изчерпателно и ясно книгата синтезира медицинските проучвания и статистическите данни, като при разглеждането на всеки въпрос са посочени колкото е възможно повече гледни точки. Постигнат е здравословен баланс между физика и психика.

Биография и факти за автора

Дайъграм Вижуъл Информейшън е творческо сдружение на енциклопедисти-ерудити и художници. Техните справочни издания са се наложили на световния книжен пазар.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също:

Обещанието

Обещанието

12,00 лв.