Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Залавянето на Вълка от Уолстрийт

Джордан Белфърт

В това зашеметяващо повествование прословутото "лошо момче" на Уолстрийт - печелещият по милион на седмица търгаш с евтини акции - ни превежда през житейската си драма: от нахлулите в имението му агенти на ФБР, през сделката, която сключва, да предаде най-старите си приятели и колеги, до проговорилата най-сетне негова съвест. Сред руините на кралството му (да не говорим за съсипания му брак), Вълка се озовава пред най-голямото предизвикателство в живота си: да премине през шпалир от съдии и прокурори, да запази връзката с децата си и побеснялата си съпруга манекенка, и евентуално да съумее да съхрани самоуважението си. При което осъзнава съвсем ясно, че няма никак да му е лесно. Напротив - за човек с безпрецедентен апетит към излишъците, това ще си е живо минаване през Чистилището.

От вечерята в италиански ресторант, по време на която записва разговора със свой бивш съдружник, но и усеща най-сетне угризенията на съвестта, до хеликоптерното пътешествие с непълнолетна хубавица, което окончателно съсипва съдебните му шансове, Вълка от Уолстрийт разкрива съдбата на младия гений, досущ като приключение с влакче на ужасите, където шеметните висини се редуват с още по-кошмарни падения. Но с приближаването на началото на съдебния му процес, след една последна авантюра с ексцентричната победителка във всесъветски конкурс за красота, мъжът в центъра на един от най-възмутителните скандали в историята на финансите осъзнава, че най-важното е да остане трезвен, за да се запази като баща и мъж.

Ще се окаже ли затворът първата стъпка към изкуплението му?

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

19,90 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

"Първата си книга - "Вълка от Уолстрийт" - написах, воден от желанието да предвардя всички онези, отдали се на хедонизъм и виждащи единствено блясъка в това да си Вълка от Уолстрийт. Това ми желание се засили още повече сред икономическата криза, в която сме се озовали, и доведе до написването на "Залавянето на Вълка от Уолстрийт".

"Залавянето на Вълка от Уолстрийт" ще ви разкрие как сам съсипах живота си посредством престъпните ми дейности.

Казано накратко, получих си заслуженото, че и отгоре.

Много от главите в книгата могат да ви се сторят едва ли не истерични (човек наистина реагира така понякога, когато чете за чужди страдания, особено когато смята, че са напълно заслужени, както в моя случай), но ви се кълна, че самото писане на книгата беше ужасно болезнено изживяване, най-вече когато ставаше дума за раздялата ми с децата при влизането в затвора. Пресъздаването на тези спомени редовно ме докарваше до сълзи и ми отвори наново очите за някои основни радости в живота, на първо място - свободата.

Но сега, като погледна назад, стигам до следното тъжно заключение: надали някой на този свят е имал по-дисфункционален живот от мен. Отдавал бях предпочитание на парите пред почтеността, на алчността пред етичността и на хищничеството пред любовта. Избирал бях приятелите си неблагоразумно, мошеничествал бях при всяка удала ми се възможност, а появилите се впоследствие чувства за вина и угризенията бях давил в слонски дози от наркотици.

Напълно си заслужих да ме изловят.

Някои от вас вероятно се питат дали изобщо съм се променил оттогава - дали съжалявам за престъпленията си и дали съм бил искрен в многото публични извинения, които съм поднесъл на хората, изгубили пари вследствие на моята дейност. Отговорът ми на тези въпроси е категорично "да": истински съжалявам и най-искрено моля за прошка. В интерес на истината, не минава и ден, през който да не се сещам или да не ми натякват за моите минали грешки. Но тогава си напомням защо поначало написах тези книги и колко насърчителни писма съм получил оттогава от цял свят, от хора осъзнали поуката, която се мъча да им внуша: че престъплението не води до нищо добро. Надявам се това мое послание да стигне и до най-новото поколение скъпоплатени фирмени ръководители и властимащи на Уолстрийт. Едва тогава ще можем да се заловим с разчистването на сегашната бъркотия." - Джордан Белфърт

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.