Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

За вкусен и полезен живот

Олег Ламикин

Може ли да победим стреса, болестите и да възстановим напълно здравето си, сияещия поглед, радостта от живота? А като допълнение да махнем коремчето, да изваем красиво тяло, кожата да е идеална... и още и още. Повечето ще отговорят, че това не е възможно, пробвали са хиляди пъти. Авторът не само отговаря „Решение има”- но и показва резултатите върху себе си и хиляди негови последователи, преминали и работещи по системата „ЖИМ ЛАМ”- методика, която от инвалиди прави шампиони. В тази книга е описана цялата тази система, как без загуба на време и средства ще получите незабавни резултати. Ще помогне на вас и вашите близки, не само да изглеждат добре, но и да подобрят своя характер.

  • Корица: Мека
  • Страници: 336
  • Тегло: 0.350 кг
  • Издадена: 2011 г
  • Издателство: Жануа
  • Виж още от Олег Ламикин
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Пълнa cиcтемa зa xpaнене и пpoчиcтвaне нa opгaнизмa

Всеки от нас иска да бъде млад, красив и здрав, стремим се да живеем дълго и пълноценно, но ни се струва, че всичко в живота е против това...

Може ли да победим стреса, болестите и да възстановим напълно здравето си, сияещия поглед, радостта от живота? А като допълнение да махнем коремчето, да изваем красиво тяло, кожата да е идеална... и още и още. Повечето ще отговорят, че това не е възможно, пробвали са хиляди пъти. Авторът не само отговаря „Решение има”- но и показва резултатите върху себе си и хиляди негови последователи, преминали и работещи по системата „ЖИМ ЛАМ”-методика, която от инвалиди прави шампиони. 

В тази книга е описана цялата тази система, как без загуба на време и средства ще получите незабавни резултати. Ще помогне на вас и вашите близки, не само да изглеждат добре, но и да подобрят своя характер.

 

Откъс от книгата: 

Всичко започна по времето, когато бях млад и през ум не ми минаваше да се грижа за организма си. Бях младеж със спортен вид като всички други – „бегач на не особено дълго разстояние от родилния дом до гробището” – и си живеех, без да се вслушвам в организма си, само го използвах.

Но ето че веднъж стомахът ми не издържа и каза на стопанина си няколко „благи думи” посред бял ден. Тогава се превих на две насред улицата. И в този миг ми стана ясно кое в този живот е важно и кое може да почака. А в главата ми започна да се върти въпросът: „Как я докара дотам, драги – и това ми било лекар!”

Сега вече ми е ясно, че това беше резултат от дългогодишния режим на хранене, наречен „студентски”. Обикновено той се състоеше от две ястия „столова и общежитийна” храна: злоупотреба с всевъзможни отрови в комбинация с безразлично отношение към самия себе си за хатъра на кого ли не, само не и на здравия разум...

Седят студенти в стаята в общежитието и празнуват взетия изпит. Имат бутилка водка на тримата и никакво мезе – пари няма. Първият пие и вместо мезе си помирисва ръката. Вторият – и той. Третият прави същото, но за ръката му е залепнала трошица хляб. И докато вдишва, тя му влиза в носа. Младежът започва да кашля, а другите двама от компанията се нахвърлят върху него: Ти какво, да не си дошъл тук да плюскаш?

Студентският фолклор изобилства с такива истории, които не са много далеч от истината. Младите и силни хора, необременени от спазването на каквито и да било правила, принуждават тялото и вътрешните си органи да се подлагат на пределни натоварвания, понякога дори просто ей-така, „на майтап”. Един пример. Двама мои състуденти се хванаха на бас в една бирария кой ще изпие повече от въпросната напитка. След петнайсетата халба привържениците им ги изнасяха на ръце да се изпикаят, та да могат да продължат борбата до победния й край. А бяха изпили по седем литра и половина – почти една кофа като обем, без да броим алкохолното влияние.

Може би не бяха наясно, че стомахът на човека има нормален обем двайсет пъти по-малък! Това е жив и много сложно устроен орган, а не балон! Дори при вълка, който изяжда запас за няколко дни, този храносмилателен орган увеличава обема си максимум десет пъти. А тук, при хора, които се хранят неколкократно всеки ден – двайсет пъти! Къде да се вмести горкият раздут стомах, когато в корема няма излишно и празно място? Това означава, че с раздутия си без мярка търбух притискаме другите органи – и сбогом, здраве... Ех, луди-млади!

Но търпението на всеки организъм рано или късно се изчерпва. Това е неизбежно. Търпението на моя организъм за мой късмет се изчерпа бързо. И... „Олеле, как боли!” „Бърза помощ”, веднага! Именно тогава ми се наложи буквално да се вкопча в живота. И да започна да слушам какво ми казват досадните лекари, съседите ми по стая в болницата и различните книги на вълнуващата ме тема.

И ето че един наистина прекрасен ден от болницата излезе нов човек, който искаше да се ориентира в проблема за възстановяването и укрепването на здравето на организма чрез храненето. Да, именно ХРАНЕНЕТО, а не ЯДЕНЕТО, защото се оказа, че не всичко изядено ни носи полза. И най-важното, започнах да действам, да търся същия този суперключ към здравето. Понякога напредвах към целта успешно, понякога – не дотам, но винаги много активно. Също като в онзи виц.

Когато тъща ми беше на 65, лекарите я посъветваха да ходи за здраве по пет километра на ден. Сега е на 80, днес има рожден ден и нямаме никаква представа къде е.

Биография и факти за автора

Олег Ламикин е носител на званието „Най-добър лечител в Русия”, кандидат е на медицинските науки, има златен медал „За заслуги в природната медицина”.  Пpезидент е нa Mеждунapoднaтa aкaдемия "Cиcтемa зa caмopaзвитие нa чoвекa Жим Лaм". Пoтoмcтвен лекap, a cъщo тaкa пътешеcтвеник и xудoжник. 

 

„Моите Наставници не са ми поставили задача да привлека вниманието на читателите към някакво конкретно място или човек, като спасител или панацея срещу всички проблеми. Задачата на книгите ми е да събудя у хората желание за саморазвитие, за изцеляване на самите себе си и на близките си, както и за построяване на щастлив живот в съгласие със Законите на Природата. 

Най-важното е да знаят как да развиват себе си телесно, душевно и духовно, като вземат за пример образа на Учителите. 

Целта не е пред къщите на Учителите постоянно да чака огромна опашка от измъчени хора, а да се стремим да бъдем като Тях – силни и добри. Да станем достойни за Тяхното внимание и компания, да се превърнем в истински приятели. 

Някога и Учителите са минали по същия път, по който сега вървим ние – от болестта и житейската неразбория към Хармонията и Свръхчовешката мощ. 

 

В живота на всеки стремящ се, рано или късно, идва мигът, когато той напряга цялата си воля и прави първите, макар и неуверени стъпки по пътя на саморазвитието. 

Тогава и отговорът идва мигновено . Човек получава енергия, знания и Наставническа подкрепа. Чистите души вярват на хората със силна воля и свободна душа.

 

В един древен трактат се казва: „Когато ученикът е готов, идва и Наставникът”. 

Заех се да пиша книги не защото имам много свободно време. Нищо подобно. Добросъвестните автори никога не пишат от нямане какво да правят или в пристъп на графомания. Причината е, че хората, които искат да въведат ред в тялото си и в живота си, слава Богу, от ден на ден стават все повече. Затова и вече не успявам да обучавам индивидуално всички и дори да чета лекции.”

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.