Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪЦИ!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн до края на 2021 година!

 

За вкусен и полезен живот

Олег Ламикин

Може ли да победим стреса, болестите и да възстановим напълно здравето си, сияещия поглед, радостта от живота? А като допълнение да махнем коремчето, да изваем красиво тяло, кожата да е идеална... и още и още. Повечето ще отговорят, че това не е възможно, пробвали са хиляди пъти. Авторът не само отговаря „Решение има”- но и показва резултатите върху себе си и хиляди негови последователи, преминали и работещи по системата „ЖИМ ЛАМ”- методика, която от инвалиди прави шампиони. В тази книга е описана цялата тази система, как без загуба на време и средства ще получите незабавни резултати. Ще помогне на вас и вашите близки, не само да изглеждат добре, но и да подобрят своя характер.

  • Корица: Мека
  • Страници: 336
  • Тегло: 0.350 кг
  • Издадена: 2011 г
  • Издателство: Жануа
  • Виж още от Олег Ламикин
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

Eдна вековна японска философия, променила живота на милиони...

Промоцията е валидна при поръчка онлайн до края на 2021 година!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Пълнa cиcтемa зa xpaнене и пpoчиcтвaне нa opгaнизмa

Всеки от нас иска да бъде млад, красив и здрав, стремим се да живеем дълго и пълноценно, но ни се струва, че всичко в живота е против това...

Може ли да победим стреса, болестите и да възстановим напълно здравето си, сияещия поглед, радостта от живота? А като допълнение да махнем коремчето, да изваем красиво тяло, кожата да е идеална... и още и още. Повечето ще отговорят, че това не е възможно, пробвали са хиляди пъти. Авторът не само отговаря „Решение има”- но и показва резултатите върху себе си и хиляди негови последователи, преминали и работещи по системата „ЖИМ ЛАМ”-методика, която от инвалиди прави шампиони. 

В тази книга е описана цялата тази система, как без загуба на време и средства ще получите незабавни резултати. Ще помогне на вас и вашите близки, не само да изглеждат добре, но и да подобрят своя характер.

 

Откъс от книгата: 

Всичко започна по времето, когато бях млад и през ум не ми минаваше да се грижа за организма си. Бях младеж със спортен вид като всички други – „бегач на не особено дълго разстояние от родилния дом до гробището” – и си живеех, без да се вслушвам в организма си, само го използвах.

Но ето че веднъж стомахът ми не издържа и каза на стопанина си няколко „благи думи” посред бял ден. Тогава се превих на две насред улицата. И в този миг ми стана ясно кое в този живот е важно и кое може да почака. А в главата ми започна да се върти въпросът: „Как я докара дотам, драги – и това ми било лекар!”

Сега вече ми е ясно, че това беше резултат от дългогодишния режим на хранене, наречен „студентски”. Обикновено той се състоеше от две ястия „столова и общежитийна” храна: злоупотреба с всевъзможни отрови в комбинация с безразлично отношение към самия себе си за хатъра на кого ли не, само не и на здравия разум...

Седят студенти в стаята в общежитието и празнуват взетия изпит. Имат бутилка водка на тримата и никакво мезе – пари няма. Първият пие и вместо мезе си помирисва ръката. Вторият – и той. Третият прави същото, но за ръката му е залепнала трошица хляб. И докато вдишва, тя му влиза в носа. Младежът започва да кашля, а другите двама от компанията се нахвърлят върху него: Ти какво, да не си дошъл тук да плюскаш?

Студентският фолклор изобилства с такива истории, които не са много далеч от истината. Младите и силни хора, необременени от спазването на каквито и да било правила, принуждават тялото и вътрешните си органи да се подлагат на пределни натоварвания, понякога дори просто ей-така, „на майтап”. Един пример. Двама мои състуденти се хванаха на бас в една бирария кой ще изпие повече от въпросната напитка. След петнайсетата халба привържениците им ги изнасяха на ръце да се изпикаят, та да могат да продължат борбата до победния й край. А бяха изпили по седем литра и половина – почти една кофа като обем, без да броим алкохолното влияние.

Може би не бяха наясно, че стомахът на човека има нормален обем двайсет пъти по-малък! Това е жив и много сложно устроен орган, а не балон! Дори при вълка, който изяжда запас за няколко дни, този храносмилателен орган увеличава обема си максимум десет пъти. А тук, при хора, които се хранят неколкократно всеки ден – двайсет пъти! Къде да се вмести горкият раздут стомах, когато в корема няма излишно и празно място? Това означава, че с раздутия си без мярка търбух притискаме другите органи – и сбогом, здраве... Ех, луди-млади!

Но търпението на всеки организъм рано или късно се изчерпва. Това е неизбежно. Търпението на моя организъм за мой късмет се изчерпа бързо. И... „Олеле, как боли!” „Бърза помощ”, веднага! Именно тогава ми се наложи буквално да се вкопча в живота. И да започна да слушам какво ми казват досадните лекари, съседите ми по стая в болницата и различните книги на вълнуващата ме тема.

И ето че един наистина прекрасен ден от болницата излезе нов човек, който искаше да се ориентира в проблема за възстановяването и укрепването на здравето на организма чрез храненето. Да, именно ХРАНЕНЕТО, а не ЯДЕНЕТО, защото се оказа, че не всичко изядено ни носи полза. И най-важното, започнах да действам, да търся същия този суперключ към здравето. Понякога напредвах към целта успешно, понякога – не дотам, но винаги много активно. Също като в онзи виц.

Когато тъща ми беше на 65, лекарите я посъветваха да ходи за здраве по пет километра на ден. Сега е на 80, днес има рожден ден и нямаме никаква представа къде е.

Биография и факти за автора

Олег Ламикин е носител на званието „Най-добър лечител в Русия”, кандидат е на медицинските науки, има златен медал „За заслуги в природната медицина”.  Пpезидент е нa Mеждунapoднaтa aкaдемия "Cиcтемa зa caмopaзвитие нa чoвекa Жим Лaм". Пoтoмcтвен лекap, a cъщo тaкa пътешеcтвеник и xудoжник. 

 

„Моите Наставници не са ми поставили задача да привлека вниманието на читателите към някакво конкретно място или човек, като спасител или панацея срещу всички проблеми. Задачата на книгите ми е да събудя у хората желание за саморазвитие, за изцеляване на самите себе си и на близките си, както и за построяване на щастлив живот в съгласие със Законите на Природата. 

Най-важното е да знаят как да развиват себе си телесно, душевно и духовно, като вземат за пример образа на Учителите. 

Целта не е пред къщите на Учителите постоянно да чака огромна опашка от измъчени хора, а да се стремим да бъдем като Тях – силни и добри. Да станем достойни за Тяхното внимание и компания, да се превърнем в истински приятели. 

Някога и Учителите са минали по същия път, по който сега вървим ние – от болестта и житейската неразбория към Хармонията и Свръхчовешката мощ. 

 

В живота на всеки стремящ се, рано или късно, идва мигът, когато той напряга цялата си воля и прави първите, макар и неуверени стъпки по пътя на саморазвитието. 

Тогава и отговорът идва мигновено . Човек получава енергия, знания и Наставническа подкрепа. Чистите души вярват на хората със силна воля и свободна душа.

 

В един древен трактат се казва: „Когато ученикът е готов, идва и Наставникът”. 

Заех се да пиша книги не защото имам много свободно време. Нищо подобно. Добросъвестните автори никога не пишат от нямане какво да правят или в пристъп на графомания. Причината е, че хората, които искат да въведат ред в тялото си и в живота си, слава Богу, от ден на ден стават все повече. Затова и вече не успявам да обучавам индивидуално всички и дори да чета лекции.”

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.