Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ВРЕМЕ Е ЗА ПОДАРЪЦИ!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Въведение в Будизма

Кябдже Кенсур Тамдинг Гяцо Римпоче

Тази книга е компилация на кратките Дхарма учения, преподавани в Менорка от Кябдже Кенсур Тамдинг Гяцо Римпоче. Те продължават без прекъсване от 1989 г. до 2001 г. Беседите в книгата са групирани в три секции: - Учения за въведение в будизма - Учения на Лам Рим - Учения върху различни теми.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

"Въведение в будизма" е компилация на кратките Дхарма учения, преподавани в Менорка от Кябдже Кенсур Тамдинг Гяцо Римпоче. Те продължават без прекъсване от 1989 г. до 2001 г.

Беседите в книгата са групирани в три секции:

- Учения за въведение в будизма

- Учения на Лам Рим

- Учения върху различни теми.

Будизмът ни учи да бъдем по-малко егоцентрични, по-състрадателни, любящи и внимателни към другите. Нашите ежедневни мисли и действия трябва да бъдат насочени към добруването на другите.

Колкото повече запознаваме ума си с духовното обучение, толкова той става по-спокоен и умиротворен. Ако нашият ум се изпълни и смеси с вътрешните ни действия на мир, обич, състрадание и мъдрост, нашата духовна и умствена енергия ще се засили. А ако тя се засили, тялото ни ще стане по-здраво, с което нашият ум ще се освободи от болката и страданието, родени от нашата недисциплинираност, тесен светоглед и болезнени емоции."

Кябдже Кенсур Тамдинг Гяцо Римпоче

 

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат

Биография и факти за автора

Реинкарнацията на Кябдже Кенсур Тамдинг Гяцо Римпоче вече бе официално разпозната. Детето бе родено в Индия на 9 февруари като трето дете в семейството на тибетски търговци. 

 

Той се ражда в тибетски бежански лагер, в планинската област Мисури (Дехрадун), в склоновете на Хималаите, на 250 км от Делхи. Мястото е тясно свързано с Кябдже Кенсур Тамдинг Гяцо Римпоче, тъй като именно тук той е работил като учител в първото тибетско училище, основано от централната тибетска администрация, през годините 1973-1979.

 

През януари 2012 детето бива разпознато от Н.С. XIV Далай Лама, който му дава духовното име Кентрул Тензинг Самтен Римпоче. Интронизацията му се състои през август 2012 г, като за отпразнуването й се провеждат различни пуджи във всички манастирски университети в Индия – Ганден, Дрепунг, Сера, Гюто, Гюме и др.

 

Това едва тригодишно дете ще продължи дейността на великия учител Кябдже Кенсур Тамдинг Гяцо Римпоче и е доказателство за неговото голямо състрадание да не изоставя своите многобройни ученици.

 

Почитаемия ГЕШЕ ТЕНЗИНГ ТАМДИНГ

Президент на Фондацията Чу Суп Цанг е тибетският учител Поч. Геше Тензинг Тамдинг. Той е роден в Дагяб (Кхам) през 1966 г. На 10 годишна възраст започва обучението си в колежа на Ганден Шарце Норлинг, където учи 17 години и получава званието Геше Ларампа (доктор по будистка философия). Геше Тензинг Тамдинг е сред най-младите учени, получили това звание и е един от най-добрите Геше на новото поколение.

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.