Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО СЕПТЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Въпроси от града - отговори от гората

Аджан Сумано Бику

През 1994-1995 г. Аджан Сумано провежда консултации в приемната на тайландския национален парк Кауайей, посещаван от голям брой англоезични туристи, които проявяват настойчиво желание да се срещнат с будистки монах, роден на Запад. Тревожещите сърцето въпроси, зададени от "градските" жители, както и ясните и проникновени отговори, които Сумано дава от гледна точка на неговия "горски" живот, са основата на тази книга. Тя е написана с помощта на старичък лаптоп с батерии, които се изтощават след всеки 40 минути работа. Поразителната история на живота на Сумано и неговите искрени, разказани просто и достъпно, впечатления от американската чувствителност, съпоставени с източните традиции, очароват както начинаещите, непосветени в идеите на будизма, така и вече отдадените на системна будистка практика.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Биография и факти за автора

Аджан Сумано Бику е роден в Съединените щати. Той е будистки монах, който от години живее в пещера в Тайланд. Родният му град е Чикаго, завършил е правни науки, професионалната му специализация е свързана с бизнеса с недвижими имоти, докато един ден решава окончателно да замени удобния американски начин на живот с бръснатата глава, пътната торба и суровия режим на медитативната практика, който е неразделно част от всекидневието на тайландските горски монаси. Животът и опитът на монаха Сумано олицетворяват неговото убеждение, че "искреното вникване в нещата винаги озарява пътя към истината, а задълбочените въпроси, които си задаваме, са проява на самата енергия, с чиято помощ израстваме". Отгледан в ортодоксално еврейско семейство, почитащо религиозната традиция, в същото време той се докосва и до обичайния американски стил на живот.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.