Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

В служба на живота

Берт Хелингер

Тази книга е точно попадение. Такова богатство на малки порции, всяка различна и нова! Това е повече от просто една прочитна книга. Близо до живота, тя ни дава нови възможности. Тя ни разрешава да оставим зад нас отдавна приключеното и с увереност да погледнем напред. В едно бъдеще? В бъдещето на една нова реализация в нашите взаимоотношения: в отношенията с партньора, в отношенията с нашите деца, в отношението на децата към нашите родители и към семейството. Там, ни чака истинско богатство. Тази книга ни взема за ръка и ни повежда към това щастие.

  • Корица: Мека
  • Страници: 320
  • Тегло: 0.500 кг
  • Издадена: 2012 г
  • Издателство: Жануа
  • Виж още от Берт Хелингер
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Помощ, докосваща сърцето.

Тази книга е точно попадение. Такова богатство на малки порции, всяка различна и нова! Това е повече от просто една прочитна книга. Близо до живота, тя ни дава нови възможности. Тя ни разрешава да оставим зад нас отдавна приключеното и с увереност да погледнем напред.

В едно бъдеще? В бъдещето на една нова реализация в нашите взаимоотношения: в отношенията с партньора, в отношенията с нашите деца, в отношението на децата към нашите родители и към семейството. Там, ни чака истинско богатство. Тази книга ни взема за ръка и ни повежда към това щастие.

ОТ КНИГАТА:

Първоначално тези житейски съвети ежемесечно бяха публикувани на моята уебстраница. Тук ги издавам събрани в книга. Тази книга за разлика от други книги можете да четете месец по месец. Ние четем в нея, както когато сме гладни, си вземаме нещо за ядене. Ние си вземаме това, от което имаме нужда, за да се заситим. Едва когато огладнеем пак, посягаме за следващата хапка, за която имаме апетит. Затова ще намирате следващото в тези житейски съвети на съответните малки порции, достатъчни за да се заситите отново. По този начин книгата може да ви съпровожда месец след месец през цялата година.

За улеснение при четенето и търсенето за всеки месец има отделно съдържание в началото, така че веднага да се информирате какво ви чака през този месец. За да получите общ поглед за всички месеци, ще намерите цялостно съдържание в края на книгата.

Посетителите на моята интернет страница намираха миналата година по една мъдрост за всеки ден за размисъл. Тя излизаше в рубриката “Проблясък днес”. Използвах тези проблясъци за тази книга. Ще ги намерите в края на всеки месец. Можете всеки ден да си изберете един от тях за размисъл, само един на ден, иначе следващият ще припокрие предишния.

И така, време е да започнете четенето. В началото може би с любопитство. След това все повече и повече ще бъдете запленени от новите прозрения, след като осъзнаете колко много печелите за вашия живот и взаимоотношения - за вашата любов и радост.

Ваш Берт Хелингер

Биография и факти за автора

Берт Хелингер е световноизвестен съвременен немски психолог, педагог, философ, автор на психотерапевтичния метод системно-семейни констелации. 

 

Роден в католическо семейство. Получава теологично образование, работи като мисионер 16 години в Южна Африка, където наблюдава живота на племето Зулу. Наученото при зулусите отваря пред Хелингер нови разбирания, които той в последствие въвежда в разработваните от него методи. Самият той коментира, че в африканското племе никога не е наблюдавал някой от по-младите членове на племето да се държи неуважително към своите родители и по-далечни предци. Расовите конфликти го подтикват към изучаване на груповата динамика. Работи с американски психолози, търсещи пътища за преобразуване на противоречията и ненавистта в приемане и диалог.

 

Връща се в Германия и изучава психоанализата и трансакционния анализ, гещалт терапията, НЛП, психодрамата, психосинтезата и различни форми на семейна терапия, изследва традиционната култура на различни племена. Търсейки най-ефективната психотерапия, създава интересен холистичен метод , основан на дълбочинните връзки на любов и деформациите им, като често постига бързи резултати - рядкост в сферата на обичайните психотерапии.

 

Берт Хелингер продължата да пише и пътува за семинари по целия свят, през лятото на 2011г. по покана на издателство Жануа 98, посети България за първи път и проведе семинар по Семейни констелации. Освен терапевтични ефекти и подобряване на взаимоотношенията, той и неговите последователи ценят високо и духовните резултати от констелациите - в областта на себепознанието и общото отношение към битието.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.