Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 

 

В кухнята на модерната жена

Магдалена Пашова

77 бързи, лесни и здравословни рецепти

За кого е тази книга?

Както подсказва заглавието, това е книга за модерната жена. За жената, която иска да изглежда добре, да се храни добре и да вдъхнови близките си да правят същото.

Книгата е за жени, които ценят здравето си, добрата храна и личното си време. Тя търси съчетанието между това храната да носи здраве и наслада, но приготвянето ѝ да не ни лишава от лично време, почивка и време, което да прекарваме с близките си!

“В кухнята на модерната жена” е сборник от рецепти, отговарящи на условията за разнообразно и балансирано хранене; рецепти, които в голямата си част не отнемат повече от 30 минути за приготвяне, не изискват специални кулинарни умения и в същото време се харесват на всеки вкус!

 

Наличност: Да

24,90 лв.

ПРОМОПАКЕТ: КРЪСТОПЪТ

ПРОМОПАКЕТ: ПОДАРИ НАДЕЖДА

ПРОМОПАКЕТ: ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...




Анотация на книгата

Подробности

Защо това не е поредната кулинарна книга

На пазара има много кулинарни книги. И това е хубаво, защото колкото повече хора готвят, толкова по-добре!

Различното в моята книга е, че освен с конкретни рецепти, тя може да ти бъде полезна с много идеи и насоки относно избора на продукти и кухненски пособия, които пестят усилие и време. А в крайна сметка времето е нещото, което никога не достига на модерната жена! (Е, може би времето и мястото в гардероба за нови дрехи и обувки, но това е друга тема!).

Освен за уреди и пособия, в книгата се спирам на всички основни групи продукти – какво е важно да знаеш за тях, как консумацията им влияе на здравето, как да ги направиш по-полезни или по-малко дразнещи и т.н.

Цялата тази информация обхваща 80 страници и обобщава в синтезиран вид всичко онова, което модерната наука за храненето ни съветва по отношение на готвенето и създаването на балансирано здравословно меню.

Втората част на книгата включва 77 рецепти с авторски снимки, а всяка рецепта съдържа кратки здравословни съвети или насоки. Навсякъде, където е възможно давам идея за подмяна в съставките, така че рецептата да бъде съвместима с режими на хранене, изключващи глутен, млечни или месо.

В книгата има рецепти за всички: за хора с алергии, за тези, които се хранят само с растителна храна, за вегетарианци, които допускат консумация на яйца и млечни продукти, а също и за онези, които консумират месо и риба.

Защото аз вярвам, че здравословното хранене не зависи от това да изключиш от менюто си една или друга група храни и също, че ролята на храната винаги е била да събира хората (край огнището, на празник, по време на ритуал), а не да ги разделя!

Магдалена Пашова

Биография и факти за автора

Магдалена Пашова е хранителен терапевт от CSNN и автор на блога за здравословно хранене Naturelita.

След завършване на университета с бакалавърска степен МИО и магистратура Финанси, работи 8 години за водеща международна корпорация в областа на финансовото консултиране.

Колкото и престижна, предизвикателна и добре-платена да е тази професия, усеща, че не това не е нейното призвание.

Така започва да изучава психология. Завършла  CSNN със специалност холистичен нутриционист, а в последствие и сертификационен курс по вибрационна медицина (цветотерапия) към академията Australian Bush Flower Essences.

През 2011г стартира блога си Naturelita, в който споделя разнообразни рецепти и съвети за здравословно хранене. Въпреки че повечето рецепти в блога са вегетариански или вегански, не отрича  консумацията на животински продукти, когато тя е умерена, балансирана с много свежи плодове и зеленчуци, а самите животински продукти са от пасищни животни, които не са третирани с хормони и антибиотици.

Понятието „холистичен нутриционист“ е чуждица в българския език и невинаги е правилно разбрано. Най-близкото определение е хранителен терапевт, защото работата й  е да научи хората за влиянието на храните и храненето върху здравето им, да им помогна да разбират по-добре езика на собствените си тела и да изградят свой собствен начин на хранене, който най-добре отговаря на потребностите на телата им и на начина им на живот.

Нейни публикации можете да прочетете  в списания „Жената днес“, „ GoBio”, „Good Food“ и „9 месеца“, както и в сайтовете Момичетатa от града, Здрав живот, Здравословно хранене и др.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: