Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ИЗКУСТВОТО ДА БЪДЕШ НЕСЪВЪРШЕНА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА ДО 30 ЮНИ 2019 г.

Пътят от безумното и изтощително ежедневие до един по-прост, бавен и смислен живот...

Усещане за вкус. Пролет

Борис Петров (chef Петров)

Навън е вдъхновяваща пролет, а аз искам да ви представя втората книга от поредицата ми сезони в кухнята. В „Усещане за вкус. Пролет“, която държите в ръцете си, съм събрал най-любимите ми рецепти, които съм представил на зрителите на предаването „Усещане за жена“. Не само в телевизионния ефир, но и в ресторанта, а и вкъщи се ръководя от няколко прости истини за кулинарната магия. Сега ги подарявам на вас, за да създадете истинска любов с храната. Ако следвате с любопитство и вдъхновение тези мои съвети и опитате рецептите в тази книга, гарантирам истински успех и удовлетворение.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

9,90 лв.

СЕДМИЦА НА АНДРЮ МАТЮС - 40% ОТСТЪПКА!

Когато си изгубил вяра, когато чувстваш, че потъваш... Прочети поне една от тези книги и ... се изправи!

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 14 юни 2019 г. /петък/

 

"ПРОМОПАКЕТИ "ЗДРАВЕ": ДО 30% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНИТЕ НА КНИГИТЕ!

"Здравето не е всичко, но всичко без здраве е нищо!"

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...




Анотация на книгата

Подробности

Навън е вдъхновяваща пролет, а аз искам да ви представя втората книга от поредицата ми сезони в кухнята. В „Усещане за вкус. Пролет“, която държите в ръцете си, съм събрал най-любимите ми рецепти, които съм представил на зрителите на предаването „Усещане за жена“. Не само в телевизионния ефир, но и в ресторанта, а и вкъщи се ръководя от няколко прости истини за кулинарната магия. Сега ги подарявам на вас, за да създадете истинска любов с храната. Ако следвате с любопитство и вдъхновение тези мои съвети и опитате рецептите в тази книга, гарантирам истински успех и удовлетворение.

Практика, упоритост и любов са необходимите подправки на творчеството!

Ако живеете за храната, то животът най-добре ще ви научи какво да сложите в нея. Ако го направите и със сърце, то след вашата работа ще оставяте много щастливи хора!

Когато се опитваме с думи да обясним магията, все едно да се опитваме да нережем пушена сьомга с отвертка! Затова гответе и консумирайте със сърце!

Почувствайте страстта, докато готвите и експериментирате. Направете я смисъл на живота си. Живейте за това, което правите. Създавайте свои правила. Бъдете себе си!

Chef Петров

Биография и факти за автора

Борис Петров е един от най-добрите родни майстори-готвачи, получил признание и в Европа. От блюдата му са оставали очаровани много звезди и дипломати. Той е най-бързо издигналият се българин в кулинарната йерархия на Иберийския полуостров. Съвсем скоро отвори врати първият му ресторант в София. А всяка делнична сутрин chef Петров влиза в домовете на зрителите на TV7, за да предложи уникалните си рецепти и вкусни тайни от ефира на предаването „Усещане за жена“.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.