Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПОДАРЪЦИ!

Промоцията е валидна до 24:00 часа на 30 ноември 2021 г. /вторник/ или до изчерпване на наличните количества!

 

Твой личен Бог

Джоузеф Диспенза

Книгата е своеобразен пътеводител за всеки решен да предприеме прехода от организираната религия към духовната обител в самия себе си, поемайки по пътя отвъд религията. Изданието не включва строги правила и догми, нито доктрини - единствено опита на Диспенза да помогне на поелите по нелекия път, давайки им насоки на човек, вече минал по него.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

Eдна вековна японска философия, променила живота на милиони...

Промоцията е валидна при поръчка онлайн до 30 ноември 2021 г.!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Да откриеш своя духовен път отвъд религията 

В книгата „Твой личен Бог“ Джоузеф Диспенза разказва как е напуснал „комфорта на организираната религия“, за да открие „духовна обител“ в самия себе си. 

„Тази книга е плод на многолетните ми скиталчества в ничията земя на духовността. Ще разкажа как напуснах комфорта на организираната религия, но и как открих „духовна обител“ в самия себе си. За съжаление, когато се разделяш с религията, никой не ти връчва и ръководство по пълноценен духовен живот. А ако и ти, читателю, си се отправил към тези духовни селения, поел пълна отговорност за душата си и търсещ пътеводни знаци, може би моят разказ ще ти помогне да се ориентираш по своя път. 

Трябваше не само да разпозная духовната истина, когато я съзра, но и да отхвърля всичко останало, особено скудоумните оферти на популярната метафизика. Бях привикнал със суровата дисциплина на традиционната теология, затова ми се щеше и моята духовност да бъде някак по-„солидна“. Сега, като си припомням своя път от организираната колективна религия до индивидуалната личностна духовност, осъзнавам и още нещо. 

Най-обезкуражен се чувствах в онези мигове, когато си давах сметка, че не разполагам дори с пътна карта и не мога да разчитам на никакви указания. Бях напуснал „сигурното убежище“ на религията, защото там не откривах храна за духа, но се оказа, че и „отвън“ няма нищо сигурно, само отворени въпроси, нерядко и гнетящи съмнения в смисъла на онова, с което се бях заел. Бях оставен изцяло на себе си.“ 

Книгата е своеобразен пътеводител за всеки решен да предприеме прехода от организираната религия към духовната обител в самия себе си, поемайки по пътя отвъд религията. Изданието не включва строги правила и догми, нито доктрини - единствено опита на Диспенза да помогне на поелите по нелекия път, давайки им насоки на човек, вече минал по него. 

 

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат.

 

Биография и факти за автора

Съвсем млад Джоузеф Диспенза встъпва в римокатолическата Конгрегация на Светия Кръст и след осем години като монах напуска манастира, за да се отдаде на интензивни изследвания на личната духовност.

 

Създава много успешна академична програма за „Мувинг Имидж Артс“ в Колежа на Санта Фе и в продължение на шест години е неин председател, като води и курсове по история на киното и медийна етика. След като напуска академията, става директор на центъра „Парсълс“ – организация, поставила си за цел да изследва холистичния подход към здравето и благосъстоянието.

 

Университетски преподавател с над 30-годишна преподавателска и духовна практика, дълги години Диспенза мечтаe да създаде специална програма за хора, искащи да се уединят от доминантната култура и да открият отговорите на най-важните житейски въпроси. В рамките й той споделя своя уникален опит като монах и духовен търсач. Тази мечта се сбъдва с LifePath, която основава през 2000 г. заедно със свои колеги.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.