Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

"Хората губят малките радости в преследване на голямото щастие, а то е скрито именно в тях." Пърл Бък

Една книга извън времето и модата, изпълнена с невероятна енергия. Прости истини, които попадат право в сърцето...

Промоцията продължава до 31 август 2020 г. при поръчка онлайн!

Трите сестри на Дао

Тера Катрин Колинс

Заповядайте в преобразяващия свят на Трите Сестри на Дао с авторката на бестселъри Тера Катрин Колинс. Изпълнена с полезни препоръки и насоки, тази омайваща книга включва 22 безценни перли – медитации и упражнения за самонаблюдение – и ви приканва да се потопите дълбоко в истинската си същност, да прегърнете творческия си гений и да танцувате със сестрите по пътека, застлана с ведрина, доброта и удоволствия. Китайската медицина възстановява спокойствието с нейното разведряващо присъствие, осветява вашата жизнена връзка с Небето и Земята и открива нови пътища на вдъхновение, чувственост и творчество.

  • Корица: Мека
  • Страници: 160
  • Тегло: 0.200 кг
  • Издадена: 2011 г
  • Издателство: Бард
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

9,99 лв.

 

Истината за волята ще ви накара да забравите всичко, което сте си мислили, че знаете за нея...

Промоцията продължава до 31 август 2020 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Китайска медицина, И Дзин, Фън Шуй

„Трите сестри на Дао” е приятен тоник и живителен еликсир, създаден, за да помогне на всички нас да си спомним как би трябвало да се живее животът.” - Д-р Кристиан Нортръп

Заповядайте в преобразяващия свят на Трите Сестри на Дао с авторката на бестселъри Тера Катрин Колинс.

Изпълнена с полезни препоръки и насоки, тази омайваща книга включва 22 безценни перли – медитации и упражнения за самонаблюдение – и ви приканва да се потопите дълбоко в истинската си същност, да прегърнете творческия си гений и да танцувате със сестрите по пътека, застлана с ведрина, доброта и удоволствия.

Китайската медицина възстановява спокойствието с нейното разведряващо присъствие, осветява вашата жизнена връзка с Небето и Земята и открива нови пътища на вдъхновение, чувственост и творчество.

И Дзин ви подтиква напълно да проявите вашата истинска същност, установява хармония в съюза на сърцето и ума и разбулва невидимия свят на помощта с любов.

Фън Шуй вдъхва на вашето обкръжение ритмичен резонанс, разкрива ви живата симфония на свещеното пространство – вашето жилище в рамките на по-голямата матрица на хармонията в околната среда.

Откъс от книгата

Разговор с Китайската медицина

Любовта живее тук,

в спокойното сърце.

Светилището на Небето и Земята

е подслон за истинското Аз.

Полети на фантазията.

Сладко усещане за принадлежност

се носи ведно с потока на ведрината.

Китайската медицина седи и спокойно си почива в средата на голям кръг. Сякаш е осветена отвътре, нейната нефритенозеленикава дреха и дългата, черна като абанос коса се спускат надолу. Очите ? са широко отворени и аз надниквам в свят на горскозелена ведрина. Тя ме поканва в кръга, гласът ? е като камбана на храм. Докато сядам срещу нея, се измъквам от собствената си сянка и навлизам в светлината.

Жената започва да говори тихо:

– Твоето сърце е истинският ти дом и желанието да се върнеш в него ще ти свърши добра работа. Заедно с моите сестри аз съм тук, за да те водя по Пътя.

После внимателно хваща ръцете ми.

– Пътят на твоята истинска същност е този: ти си храм на чудеса, жив олтар на душа и клетки. Тъй като си обичано дете на Небето и Земята, в теб са преплетени ангел и животно, ти си творчески гений, озаряващ структурата от клетки.

– Когато гледаш с очите на истинското си Аз, виждаш своите плът и дух като равни, сливащи се ведно творение и създател. Твоето тяло представлява краката на Небето, а духът ти – крилете на Земята. Чрез теб те изразяват и въплъщават Пътя.

Чувствам как поезията в нейните думи отеква в моето тяло. Наклонявам се към нея, жадувайки за още.

– Сърцето ти, светилището на Небето и Земята, е домът на твоето истинско Аз. Щом запалиш сърцето си отново, чудото и величието на живота се връщат. Твоят дух се издига от мрачния облак на амнезията и ти отново започваш да се рееш из безграничните пространства на своето въображение. Тялото ти се пробужда от анестезията на миналото, преобразява вцепенеността в потоци от удоволствие. Гласовете на твоите сетива стават кристално ясни и те насочват към по-нататъшна радост. Щом влезеш отново в пълния кръг на живота, сърцето ти се превръща в омайващо жилище, където ти – обичаната рожба на Небето и Земята – можеш да разцъфтиш.

Нейните думи пробуждат спомена за неотдавнашен сън в ранна утрин. Аз съм малко дете, гледащо към кръг от хора, които стоят близо един до друг и се държат за ръце. Чувствам се болезнено плаха и ме изпълва пронизващо чувство на самота, ала забелязвам жена и мъж, изправени от двете ми страни. Усмихват ми се мило и ми протягат ръце. За момент съм парализирана, силното желание да отвърна на жеста им се сблъсква с моята плахост. После се решавам и хващам ръцете им. Приближаваме се към кръга и той се отваря, за да ни включи. Долавям заобикалящата ме отвсякъде любов и усещането, че именно тук ми е мястото, се засилва, докато ме събужда.

– Точно така става – изрича Китайската медицина, а спокойното ? лице е озарено от усмивка. – Започва с припомнянето как всъщност се усеща любовта. Постепенно всеки спомен и момент ти помагат да си възвърнеш истинската природа. И докато го правиш, сърцето ти се възстановява.

Усещам, че твърдият ремък около сърцето ми се разхлабва, като че ли свалям стегнат корсет. Дишам дълбоко с истинско физическо облекчение, наслаждавайки се на новото чувство за свобода в тялото си. 

 

Биография и факти за автора

Тера Катрин Колинс

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.