Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Три Новели

Богдан Русев

Включва Туристът + 1, 1800 и Необикновената история на Нейдън Романоф.

  • Корица: Мека
  • Страници: 232
  • Тегло: 0.270 кг
  • Издадена: 2011 г
  • Издателство: Enthusiast
  • Виж още от Богдан Русев
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

Анотация на книгата

Подробности

ТУРИСТЪТ + 1

Той няма багаж. Нито лични вещи. Нито име. Но за пръв път през живота си той не пътува сам. Туристът е приет в едно дружелюбно семейство в германската провинция, където може да забрави за хладната самота на съществуването си и за смразяващата тайна на професията си. Но никога не може да забрави миналото си. И докато пътува назад в спомените към своето детство, той ще открие ключа към настоящето... но дали няма да изгуби себе си?

 

1800

Интересна идея, която отваря широко вратите на класическата литература за парти културата на ремикса... Добре дошли в бъдещето на миналото.

Георги Неделчев

 

НЕОБИКНОВЕНАТА ИСТОРИЯ НА НЕЙДЪН РОМАНОФ

Нейдън Романоф (1980 – 2020) беше най-успешният и ексцентричен бизнесмен, предприемач и визионер на своето време. Започнал живота си в дом за сираци, той бързо се превърна в олицетворение на легендата за човека с необикновени способности, който използва съдбата си така, както гениалните музиканти използват инструментите си. Десетки емблематични бизнес проекти, стотици милиарди евро, два брака с международни звезди и три околосветски пътешествия по-късно, той напусна този свят по начин, който беше колкото трагичен, толкова и загадъчен. Тази книга е опит за отговор на въпроса какво се опитваше да ни каже Романоф с целия си живот.

Биография и факти за автора

Богдан Русев  е автор на няколко сборника с разкази, детски приказки и романите "Ела при мен", "Къщата" и "Туристът". Завършил е англицистика и американистика в СУ “Св. Климент Охридски“.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: