Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ!

"Есента е втора пролет, защото тогава всяко листо е цвете." Албер Камю

Промоцията е валидна при поръчка онлайн - до 24.00 часа на 30 септември 2018 г.!

Тетрадки за оцветяване - Златокоска и трите мечета

Поредица: Тетрадки за оцветяване

За деца на 3-4 години С Тетрадки за оцветяване вашето дете ще се запознае с една традиционна приказка чрез една от любимите си дейности – оцветяването. Чрез тетрадката детето ви се учи да рисува, да чете и да смята... в съответствие с програмите за предучилищно образование. Удоволствието да четеш и удоволствието да оцветяваш! Златокоска и трите мечета е помагало, чрез което по естествен за детето начин интегрално се формират уменията, заложени в образователните направления „Художествена информация и литература за деца“, „Български език“ „Математика“, „Социален свят“ и „Изобразително изкуство“ в програмите на МОМН.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

4,00 лв.

Книга, която ви дава властта сами да удължите времетраенето на своята младост и да живеете по-дълго в добро здраве!

Промоцията е валидна до 24.00 ч. на 30 септември 2018 г.

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

За деца на 3-4 години

С Тетрадки за оцветяване вашето дете ще се запознае с една традиционна приказка чрез една от любимите си дейности – оцветяването.

Чрез тетрадката детето ви се учи да рисува, да чете и да смята... в съответствие с програмите за предучилищно образование.

Удоволствието да четеш и удоволствието да оцветяваш!

Златокоска и трите мечета е помагало, чрез което по естествен за детето начин интегрално се формират уменията, заложени в образователните направления „Художествена информация и литература за деца“, „Български език“ „Математика“, „Социален свят“ и „Изобразително изкуство“ в програмите на МОМН.

* * *

Тетрадки за оцветяване е поредица за деца от възрастовите групи 3-4 години, 4-5 години, 5-6 години, 6-7 години и 7-8 години.

Поредицата съдържа 12 книжки. Всяка от тях предлага разнообразни игрови и лесни за осъществяване дейности, съобразени с възрастовите особености на детето, които подпомагат неговото успешно развитие. Детето има възможност да съчетае удоволствието от оцветяването с естествената си любознателност към околния свят и към познанието чрез конкретен собствен опит. „Като оцветяваш, научаваш!“ е подход, който развива, мотивира и помага на малкия човек неусетно все повече и повече да разбира, да се ориентира и да изгражда системата си от представи, ценности, умения и отношения.

В шест от тетрадките е поставен акцент върху отделно умение или компонент от определено образователно направление: Рисуване, Писане и четене, Вълшебните срички, Смятане, Вълшебните числа, Вълшебно събиране. Други шест представят възможност детето да открие традиционни приказки по нетрадиционен начин: Златокоска и трите мечета, Рижавата кокошчица, Трите прасенца, Червената шапчица, Палечко, Снежанка и седемте джуджета. Ясно поставените задачи за оцветяване с конкретна дидактическа цел са съчетани с предложение за оцветяване според желанието на детето. Така то може да прояви себе си, своето въображение и естетически вкус. Ненатрапчиво му помагаме да придобие самочувствие, като почувства, че е уважена неговата личност и самоинициатива, вдъхваме му доверие в собствените качества и резултатни усилия.

Структурата на Тетрадки за оцветяване е ясна, прегледна и напълно разбираема. В тях логично се редуват рецептивните и продуктивните дейности. Задачите за изпълнение са формулирани на достъпен за децата език. На всяка страница за оцветяване е посочено умението или очаквания резултат от дейността, което е ценен ориентир за възрастните.

Тетрадки за оцветяване могат да се използват в зависимост от потребностите на конкретните деца в детската градина, в предучилищните подготвителни групи и в първи клас на началния образователен етап в училище.

Всички книжки от поредицата могат да бъдат също така и естествено продължение на заниманията вкъщи и улесняват родителите и близките на децата. Вечер, в събота и неделя или през ваканцията мама или татко, по-голямата сестричка или братче, баба или дядо имат на разположение Тетрадки за оцветяване – конкретни поводи и средства да откликват на потребността от развитие на децата в един пълноценен процес на общуване, обучение и възпитание.

Предлагаме тази поредица на всички вас, които търсите идеи и възможности да помогнете на детето да открие света и да се открие за света, да култивирате неговото желание за учене от най-ранна възраст и да го окуражите да върви напред със самочувствие.

Още книги от автора

Тетрадки за оцветяване - Смятане за деца на 4-5 години

Тетрадки за оцветяване - Смятане за деца на 4-5 години

Тетрадки за оцветяване - Смятане за деца на 5-6 години

Тетрадки за оцветяване - Смятане за деца на 5-6 години

Тетрадки за оцветяване - Вълшебните числа

Тетрадки за оцветяване - Вълшебните числа

Тетрадки за оцветяване - Смятане за деца на 3-4 години

Тетрадки за оцветяване - Смятане за деца на 3-4 години

Тетрадки за оцветяване - Златокоска и трите мечета

Тетрадки за оцветяване - Златокоска и трите мечета

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: