Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

"Хората губят малките радости в преследване на голямото щастие, а то е скрито именно в тях." Пърл Бък

Една книга извън времето и модата, изпълнена с невероятна енергия. Прости истини, които попадат право в сърцето...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

Съзнателната любов

Гай и Катлийн Хендрикс

Открийте пътя към взаимната отдаденост. Научете как отношенията ви да бъдат трамплин към едно по-високо ниво на съзнание и да спомагат за творческите ви изяви. Специалното на тази книга е, че идеите в нея са полезни дори тогава, когато партньорът не е готов да ви сътрудничи. Изключително мощна промяна може да се осъществи и тогава, когато единият от партньорите във връзката успее да намери свободата си.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

18,00 лв.

 

Истината за волята ще ви накара да забравите всичко, което сте си мислили, че знаете за нея...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

За повечето от нас отношенията с околните са борба. Всеки човек изпитва силна вътрешна потребност от съзнателна любов: от интимни отношения, в които няма недоверие, дисхармония и недоизказаност. Ние искаме отношенията ни да бъдат трамплин към едно по-високо ниво на съзнание и да спомагат за творческите ни изяви.

Но в нас живее и друг един порив – към несъзнателната любов, който ни кара да се препъваме под бремето на това, което е програмирало нашето минало.

Идеите в тази книга могат да се прилагат не само към взаимоотношенията в семейни двойки, но и към всякакви други взаимоотношения на близост. Те са полезни дори тогава, когато партньорът не е готов да ви сътрудничи. Изключително мощна промяна може да се осъществи и тогава, когато единият от партньорите във връзката успее да намери свободата си. Не попадайте в капана на очакването да промените нещата едва тогава, когато партньорът ви е готов за това. Очакването другите да се променят е сигурен знак за несъзнателна любов. Поемете пълна отговорност за своето индивидуално израстване. Но ако партньорът ви е готов сериозно да се включи в програмата, промените наистина могат да настъпят бързо.

Откъс от книгата

Съзнателната любов: пътуването накратко

За повечето от нас отношенията с околните са борба. Всеки човек изпитва силна вътрешна потребност от съзнателна любов: от интимни отношения, в които няма недоверие, дисхармония и недоизказаност. Ние искаме отношенията ни да бъдат трамплин към едно по-високо ниво на съзнание и да спомагат за творческите ни изяви. Но в нас живее и друг един порив – към несъзнателната любов, който ни кара да се препъваме под бремето на това, което е програмирало нашето минало. В тази книга ще представим събираните през последните двайсет години резултати от изследвания върху проблеми във взаимоотношенията. По време на работата ни с повече от хиляда семейни двойки ние сме установили основните грешки, които водят до деформация в отношенията, и сме разработили една прецизна програма, която ще ви помогне стъпка по стъпка да преобразите вашата любов в съзнателна любов. Установили сме също така кои са съдбовните моменти на избор в еволюцията на една връзка, които могат или да улеснят, или да унищожат възможностите за близост.

Несъзнателната любов превръща взаимоотношенията в заплетени взаимоусложнения, които изтласкват на преден план и всъщност предизвикват проявата на разрушителните навици на всеки от участниците. Несъзнателната любов изсмуква енергията и креативността. Но, като опознаваме съдбовните моменти на избор и като усъвършенстваме уменията на съзнателната любов, които описваме тук, достигаме до едно състояние, наречено Взаимна отдаденост. Това е благодатно състояние, което събужда енергията и творческия потенциал на личността. В нашето съвместно пътуване на страниците на тази книга вие ще опознаете намеренията, които спомагат за разгръщането на взаимната отдаденост, ще научите как да забелязвате и да преодолявате несъзнателните модели, които изплуват във всяка връзка на близост, ще разберете как да идентифицирате чувствата и показателните усещания на тялото си, ще се научите как да изговаряте микроскопичната истина и как да създавате и да поддържате състоянието на отдаденост.

Идеите в тази книга могат да се прилагат не само към взаимоотношенията в семейни двойки, но и към всякакви други взаимоотношения на близост. Те са полезни дори тогава, когато партньорът не е готов да ви сътрудничи. Мнозина от нашите клиенти успяват да се справят с някои от своите основни проблеми още докато са сами, а след това съумяват да създадат сполучлива връзка на взаимна отдаденост. Изключително мощна промяна може да се осъществи и тогава, когато единият от партньорите във връзката успее да намери свободата си. Не попадайте в капана на очакването да промените нещата едва тогава, когато партньорът ви е готов за това. Очакването другите да се променят е сигурен знак за несъзнателна любов. Поемете пълна отговорност за своето индивидуално израстване. Но ако партньорът ви е готов сериозно да се включи в програмата, промените наистина могат да настъпят бързо.

Когато ние за първи път започнахме да „се пробуждаме“, открихме, че сме затънали в много от моделите на несъзнателната любов. И двамата сме раснали в нефункционални семейства, затова в по-зряла възраст продължавахме да пресъздаваме в собствените си взаимоотношения много от техните поведенчески модели. Вероятно и вие се намирате в капана на някой от аспектите на деформираните взаимоотношения, освен ако не сте страхотни късметлии. Идеите в тази книга разработихме по време на своето пътуване към взаимна отдаденост. В крайна сметка пред нас започна да се разгръща едно ново състояние на връзката ни, което нарекохме взаимно пробуждане на творческия потенциал. Подобна връзка е страстна, продуктивна и хармонична. Енергията, която би могла да се разпилее при даден конфликт, ние пренасочихме към творчески проекти като писане на книги, провеждане на семинари и четене на лекции, участие като доброволци в определени дейности и изграждане на щастливо семейство. Установихме, че благодарение на нашето партньорство започнахме да разгръщаме много по-богат творчески потенциал,  отколкото би имал всеки от нас поотделно. Сега вече сме приложили техниките си при значителен брой хора по време на терапия или семинари. С радост установихме, че с известна доза интензивна работа над себе си хората могат да извървят пътя от взаимна зависимост до взаимна отдаденост и взаимно пробуждане на творческия потенциал. А сега бихме желали да предоставим тези открития на една по-широка публика.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.