Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ВРЕМЕ Е ЗА ПОДАРЪЦИ!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Съзнателната любов

Гай и Катлийн Хендрикс

Открийте пътя към взаимната отдаденост. Научете как отношенията ви да бъдат трамплин към едно по-високо ниво на съзнание и да спомагат за творческите ви изяви. Специалното на тази книга е, че идеите в нея са полезни дори тогава, когато партньорът не е готов да ви сътрудничи. Изключително мощна промяна може да се осъществи и тогава, когато единият от партньорите във връзката успее да намери свободата си.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

18,00 лв.

ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

За повечето от нас отношенията с околните са борба. Всеки човек изпитва силна вътрешна потребност от съзнателна любов: от интимни отношения, в които няма недоверие, дисхармония и недоизказаност. Ние искаме отношенията ни да бъдат трамплин към едно по-високо ниво на съзнание и да спомагат за творческите ни изяви.

Но в нас живее и друг един порив – към несъзнателната любов, който ни кара да се препъваме под бремето на това, което е програмирало нашето минало.

Идеите в тази книга могат да се прилагат не само към взаимоотношенията в семейни двойки, но и към всякакви други взаимоотношения на близост. Те са полезни дори тогава, когато партньорът не е готов да ви сътрудничи. Изключително мощна промяна може да се осъществи и тогава, когато единият от партньорите във връзката успее да намери свободата си. Не попадайте в капана на очакването да промените нещата едва тогава, когато партньорът ви е готов за това. Очакването другите да се променят е сигурен знак за несъзнателна любов. Поемете пълна отговорност за своето индивидуално израстване. Но ако партньорът ви е готов сериозно да се включи в програмата, промените наистина могат да настъпят бързо.

Откъс от книгата

Съзнателната любов: пътуването накратко

За повечето от нас отношенията с околните са борба. Всеки човек изпитва силна вътрешна потребност от съзнателна любов: от интимни отношения, в които няма недоверие, дисхармония и недоизказаност. Ние искаме отношенията ни да бъдат трамплин към едно по-високо ниво на съзнание и да спомагат за творческите ни изяви. Но в нас живее и друг един порив – към несъзнателната любов, който ни кара да се препъваме под бремето на това, което е програмирало нашето минало. В тази книга ще представим събираните през последните двайсет години резултати от изследвания върху проблеми във взаимоотношенията. По време на работата ни с повече от хиляда семейни двойки ние сме установили основните грешки, които водят до деформация в отношенията, и сме разработили една прецизна програма, която ще ви помогне стъпка по стъпка да преобразите вашата любов в съзнателна любов. Установили сме също така кои са съдбовните моменти на избор в еволюцията на една връзка, които могат или да улеснят, или да унищожат възможностите за близост.

Несъзнателната любов превръща взаимоотношенията в заплетени взаимоусложнения, които изтласкват на преден план и всъщност предизвикват проявата на разрушителните навици на всеки от участниците. Несъзнателната любов изсмуква енергията и креативността. Но, като опознаваме съдбовните моменти на избор и като усъвършенстваме уменията на съзнателната любов, които описваме тук, достигаме до едно състояние, наречено Взаимна отдаденост. Това е благодатно състояние, което събужда енергията и творческия потенциал на личността. В нашето съвместно пътуване на страниците на тази книга вие ще опознаете намеренията, които спомагат за разгръщането на взаимната отдаденост, ще научите как да забелязвате и да преодолявате несъзнателните модели, които изплуват във всяка връзка на близост, ще разберете как да идентифицирате чувствата и показателните усещания на тялото си, ще се научите как да изговаряте микроскопичната истина и как да създавате и да поддържате състоянието на отдаденост.

Идеите в тази книга могат да се прилагат не само към взаимоотношенията в семейни двойки, но и към всякакви други взаимоотношения на близост. Те са полезни дори тогава, когато партньорът не е готов да ви сътрудничи. Мнозина от нашите клиенти успяват да се справят с някои от своите основни проблеми още докато са сами, а след това съумяват да създадат сполучлива връзка на взаимна отдаденост. Изключително мощна промяна може да се осъществи и тогава, когато единият от партньорите във връзката успее да намери свободата си. Не попадайте в капана на очакването да промените нещата едва тогава, когато партньорът ви е готов за това. Очакването другите да се променят е сигурен знак за несъзнателна любов. Поемете пълна отговорност за своето индивидуално израстване. Но ако партньорът ви е готов сериозно да се включи в програмата, промените наистина могат да настъпят бързо.

Когато ние за първи път започнахме да „се пробуждаме“, открихме, че сме затънали в много от моделите на несъзнателната любов. И двамата сме раснали в нефункционални семейства, затова в по-зряла възраст продължавахме да пресъздаваме в собствените си взаимоотношения много от техните поведенчески модели. Вероятно и вие се намирате в капана на някой от аспектите на деформираните взаимоотношения, освен ако не сте страхотни късметлии. Идеите в тази книга разработихме по време на своето пътуване към взаимна отдаденост. В крайна сметка пред нас започна да се разгръща едно ново състояние на връзката ни, което нарекохме взаимно пробуждане на творческия потенциал. Подобна връзка е страстна, продуктивна и хармонична. Енергията, която би могла да се разпилее при даден конфликт, ние пренасочихме към творчески проекти като писане на книги, провеждане на семинари и четене на лекции, участие като доброволци в определени дейности и изграждане на щастливо семейство. Установихме, че благодарение на нашето партньорство започнахме да разгръщаме много по-богат творчески потенциал,  отколкото би имал всеки от нас поотделно. Сега вече сме приложили техниките си при значителен брой хора по време на терапия или семинари. С радост установихме, че с известна доза интензивна работа над себе си хората могат да извървят пътя от взаимна зависимост до взаимна отдаденост и взаимно пробуждане на творческия потенциал. А сега бихме желали да предоставим тези открития на една по-широка публика.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.