Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Съ-творение от най-висок порядък

Уейн Дайър, Естер Хикс

Един от най-прочутите духовни учители се среща с великите мъдреци на вселената... Незабравимо преживяване!

Тази книга пресъздава медийно събитие – предаван на живо разговор пред публика между Уейн Дайър и Авраам, по време на който Дайър задава въпроси по вълнуващи теми, като: как да живеем пълноценно и да бъдем добри родители; можем ли да постигнем състояние на „неограничена любов“; как да следваме собствения си път; как да се справяме с лошите новини ... и много други!

А Авраам дава отговорите, които всички искаме да научим.

"Откровените разговори между Авраам и доктор Дайър са прекрасно напомняне за безкрайните възможности. Направо ви изстрелват във висините!"- Amazon

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,99 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Един от най-прочутите духовни учители се среща с великите мъдреци на вселената... Незабравимо преживяване!

Доктор Уейн Дайър, познат още като „бащата на мотивацията“, е световноизвестен психолог, автор на над 30 книги, между които бестселърите „Вашите слаби места“ и „Промени мислите си, промени живота си“.

Естер Хикс е автор на няколко бестселъра, посветени на контакта й с Колективното съзнание Авраам, което определя себе си като „групово съзнание от нефизично измерение“. 

Тази книга пресъздава медийно събитие – предаван на живо разговор пред публика между доктор Дайър и Авраам, по време на който Дайър задава въпроси по вълнуващи теми, като:

- как да живеем пълноценно и да бъдем добри родители;

- можем ли да постигнем състояние на „неограничена любов“;

- съдба, предопределение - и как да следваме собствения си път;

- как да се справяме с лошите новини;

- съществуват ли покойни учители и водачи...

... и много други!

А Авраам дава отговорите, които всички искаме да научим.

"Изумителна, извисяваща, идеална за настоящия момент. Помага ни да не забравяме, че Духът винаги, винаги, винаги присъства."- Abraham Hicks Publications

"Откровените разговори между Авраам и доктор Дайър са прекрасно напомняне за безкрайните възможности. Направо ви изстрелват във висините!"- Amazon

Биография и факти за автора

Уейн Дайър Уейн  У. Дайър е доктор по философия и международно признат писател и лектор в областта на самоусъвършенстването. Той е автор на повече от 30 книги, създал е множество аудиокасети
и видеопрограми и е участвал в хиляди предавания по телевизията и радиото. 

Неговите книги Бъди господар на живота си“, „Мъдростта на вековете“, „Има духовно решение на всеки проблем и бестселърите на „Ню Йорк Таймс“ „10 тайни на успеха и вътрешния мир“, „Силата на намерението“, „Промени мислите си, промени живота си“, „Вашите слаби места са представяни в специални предавания по националната телевизия. 

Всички тези книги на Уейн Дайър, както и "Истинска магия - или как да правим чудеса всеки ден", "Вдъхновението. Вашето висше призвание" , "Вашата свещена същност", "Промяната", “Сбъднати желания”, “Моят най-добър учител”, “Мъдрост за успех всеки ден”, “Сбогом, извинения!”, “ Небето е пределът”, “Обещанието”  са издадени на български език от ИК „Кибеа“. 

Уейн Дайър прекарва по-голяма част от детството си в дом за сираци в югоизточната част на Детройт. След дипломирането си в Denby High School Дайър служи във военноморските сили на САЩ, след което защитава докторат по педагогическа психология  в университета „Уейн".

Писателят критикува общественото фокусиране върху вината, която той вижда като нездравословен начин на обездвижване, дължащо се на действия предприети в миналото. Той препоръчва на читателите си да видят как техните родители, институциите и дори те самите налагат вината върху себе си. 

Д-р Уейн Дайър е наричан от своите фенове „бащата на мотивацията”. Въпреки детството си прекарано в сиропиталища и приемни семейства д-р Дайър е преминал през много препятствия, за да сбъдне мечтите си. Днес той прекарва по-голяма част от времето си показвайки на другите как да постигнат това, което той е успял. Когато не е на път из САЩ, за да изнася лекции д-р Дайър обикновено е в дома си в Мауи, където пише своите книги.

 

Естер Хикс е автор на няколко бестселъра, посветени на контакта й с Колективното съзнание Авраам, което определя себе си като „групово съзнание от нефизично измерение“. 

 

Откъс от книгата

Кой е Авраам?

Първо ви моля да ми кажете – на мен и на всички, събрали се в тази зала: кои сте вие? Кой е Авраам? Заради онези, които не знаят – а сред тях съм и аз. Ще ни кажете ли?

Най-същественото, което бихме искали да споделим, е, че ние сме Колективно съзнание, вибрация, а не обособена форма като тези, до които обичайно имате достъп. Но с годините и със своята вещина Естер успя да постигне честота – образно казано; да се усъвършенства и да ни чува по един по-недвусмислен начин.

Всеки, чието внимание е физически насочено – тоест, всички вие – е продължение на един Извор на енергия. Ние сме Изворът на енергия, чието продължение сте вие. Но в своето ежедневие – несъзнателно, и заради обкръжението си, нерядко се натъквате на вибрационни честоти, които ви пречат да приемете пълнотата на онова-което-сте. А ние сме пълнотата.

Нерядко отделни хора изискват да се определим чрез физически понятия, но това е невъзможно за нас. Ние не нашепваме на Естер думи, които тя повтаря. Предлагаме компактна информация, а Естер намира съответстващите й физически думи. Всеки е способен да го направи. Всеки може да получи подобно вдъхновение. Но често вие привличате други извори на вдъхновение. Може да сте в много лошо нас¬троение и да се вдъхновите, само че тогава не черпите вдъхновение от Извора на енергия, а от своеобразен информационен масив, оставен като физическа следа.

Следователно, въпросът опира до способността ви да се синхронизирате с по-висока честота. Това трябва да се случва достатъчно често, за да се съгласува получената информация. Това е най-простото обяснение, което можем да ви дадем. И най-важното – бихме искали да споделим с вас, че всички го правите донякъде, но не сте последователни. Естер също не винаги е в състояние да прие-ма Авраам. По време на подобен форум, заради очакванията на аудиторията, за нея не е трудно да възпроизвежда информацията. Ние сме привлечени от инерцията на вашето вече установено желание, и така Естер възпроизвежда нашите вибрации, нашето познание, чрез думи. 

Следователно, всъщност вие сте съвкупност от вибрации с високи, много високи честоти. Бихте ли казали, че сте еквивалентни на Бог?

За хората е трудно да ни определят, както им е трудно и да определят какво е Бог. Те трудно се ориентират и спрямо онези, които веднъж са били във физически тела, а сега отново се появяват от сферата на Нефизичното.

В качеството си на хора – ние много ви обичаме – вие боравите с превратна представа относно приемствеността в живота. Повечето от вас вярват, че идват в тези тела, живеят за кратко в тях – добре или не особено добре, а после ги напускат. Но всъщност вие сте Вечни. Никога не си тръгвате. 

Дори когато вече не сте във физическите си тела, вие продължавате да осъзнавате и да насочвате вниманието си към онова, което се случва тук, на Земята. Съществува Колективно съзнание, което е крайно заинтересовано, крайно любопитно за всяка страна от вашия живот. Хората наричат този Извор на енергия „Бог“. Всички ние имаме пряк достъп до нея. 

Значи съм прав, като казвам, че ние сме тук не в качеството си на хора с духовен опит, а по-скоро точно обратното. Ние сме вечни духовни същества с преходен човешки опит.

Когато сте в своето „сега“ и се опитвате да постигнете високи вибрации, вие се откъсвате от материалното, но не се разстройвате, не се безпокоите за нищо и се оставяте на потока от вдъхновение. Вие сте много повече онова, което сте мислили, че сте. Продължение на Извора на енергия. В този момент изпитвате яснота и ви изпълва плам. Тогава вашата синхронизация е добра. И вие се забавлявате невероятно. Чувствате се в най-добрата си форма.

Създавате своя реалност, защото мислите, които излъчвате, ви карат да вибрирате на честота, на която Законът за привличането откликва непрестанно. Така, във всеки осъзнат момент, вие създавате свои обстоятелства на привличане. Всичко, което преживявате, ви се случва заради вашите вибрационни излъчвания и в отговор на Закона за привличането на тези излъчвания. Все едно стоите на своеобразен въртящ се диск и към вас могат да се присъединят само същества със същата вибрация. Промените във вашия въртящ се диск зависят от мислите, които формулирате, и емоциите, които изпитвате.

Вие избирате своя въртящ се диск чрез онова, към което решите да насочите вниманието си. Може да предпочетете вдъхновението, любовта, свободата или радостта. Или да изберете другото – тъгата и отчаянието. Може да прецените на кой диск сте чрез онези, които срещате. Ако сте заобиколени от непочтени хора, и вашата вибрация е такава. Съвсем просто е. Срещнали сте се, тъй като сте съвършени вибрационни партньори.

Ако успеете съзнателно да изберете дисковете, на които се позиционирате, ще доловите недвусмислено причината всичко, което ви се случва, да се случва на вас, а не на някой друг.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.