Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ВРЕМЕ Е ЗА ПОДАРЪЦИ!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Страх или любов? Вие избирате!

Джаки Бергман

Вашият вътрешен компас разкрива дали следвате страха или любовта. Когато живеете съзнателно, вие следвате любовта и действате по начин, който укрепва близостта и истината.

Нашето общество става все по-прозрачно. Когато и вие, и аз знаем кое е истинското, трудно ще се скрием зад неистини. Всяка изречена истина укрепва близостта още мъничко. А наред с това получаваме съзидателност, продуктивност и радост.

Въпросът не е дали ще изберем пътеката на близостта и истината, въпросът е – кога?

  • Корица: Мека
  • Страници: 149
  • Тегло: 0.200 кг
  • Издадена: 2010 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Джаки Бергман
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

„Обожавам тази книга! Тя е ясна и разбираема, изпълнена с уместни и мъдри цитати, солидна и изчерпателна. Вдъхнови ме за една трудна среща, която ми предстои в понеделник. Правдива е.“ - Ан Дженервик, старши съветник по международното сътрудничество за устойчиво и справедливо глобално развитие

„Много лидери говорят за това, че страхът на служителите може да парализира организацията. Противоположното на страха може да бъде описано като откритост, ангажираност и участие. Джаки Бергман е слял тези думи в концепцията за Любовта– силата, която ни води към съзидателност и траен успех. Става въпрос за стратегиите, които избираме, за да се справяме с живота. Ние винаги имаме избор– страх или любов! Да бъдем жертва или да поемем отговорността!“ - Лена Гьотлин, програмен директор в Стокхолмския икономически колеж

Биография и факти за автора

Джаки Бергман е инженер, с образование и професионален опит в областта на психологията и философията. През последните 30 години работи като екологично осъзнат мениджър по проектите в енергийния сектор, където се занимава основно с инвестиции в големи заводи и с бизнес развитие.

Без посланието на нашите две фундаментални емоции той никога не би успял да се справи с предизвикателствата, пред които се е изправял. Всеки има нужда от екзистенциална котва, когато времената са тежки. В продължение на 25 години Джаки Бергман изследва активно лидерството и екзистенциалните въпроси и е бил ментор, лидер на група за бащи и ИНСТРУКТОР.

Джаки Бергман изнася лекции и изпълнява ролята си на ментор, като използва концепцията за вътрешното лидерство – как да водиш себе си и, може би, другите:

Процеси на промяната

Управление на проекти

Етика

Стрес

Личностно развитие

Женско и мъжко

Джаки често засяга тези теми, за да разгледа концепции като смелост/малодушие, срам/чувство за вина, себеуважение/ самоувереност, интегритет, намерение и интуиция.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.