Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

"Хората губят малките радости в преследване на голямото щастие, а то е скрито именно в тях." Пърл Бък

Една книга извън времето и модата, изпълнена с невероятна енергия. Прости истини, които попадат право в сърцето...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

Страх или любов? Вие избирате!

Джаки Бергман

Вашият вътрешен компас разкрива дали следвате страха или любовта. Когато живеете съзнателно, вие следвате любовта и действате по начин, който укрепва близостта и истината.

Нашето общество става все по-прозрачно. Когато и вие, и аз знаем кое е истинското, трудно ще се скрием зад неистини. Всяка изречена истина укрепва близостта още мъничко. А наред с това получаваме съзидателност, продуктивност и радост.

Въпросът не е дали ще изберем пътеката на близостта и истината, въпросът е – кога?

  • Корица: Мека
  • Страници: 149
  • Тегло: 0.200 кг
  • Издадена: 2010 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Джаки Бергман
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Истината за волята ще ви накара да забравите всичко, което сте си мислили, че знаете за нея...

Промоцията продължава до 31 юли 2020 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

„Обожавам тази книга! Тя е ясна и разбираема, изпълнена с уместни и мъдри цитати, солидна и изчерпателна. Вдъхнови ме за една трудна среща, която ми предстои в понеделник. Правдива е.“ - Ан Дженервик, старши съветник по международното сътрудничество за устойчиво и справедливо глобално развитие

„Много лидери говорят за това, че страхът на служителите може да парализира организацията. Противоположното на страха може да бъде описано като откритост, ангажираност и участие. Джаки Бергман е слял тези думи в концепцията за Любовта– силата, която ни води към съзидателност и траен успех. Става въпрос за стратегиите, които избираме, за да се справяме с живота. Ние винаги имаме избор– страх или любов! Да бъдем жертва или да поемем отговорността!“ - Лена Гьотлин, програмен директор в Стокхолмския икономически колеж

Биография и факти за автора

Джаки Бергман е инженер, с образование и професионален опит в областта на психологията и философията. През последните 30 години работи като екологично осъзнат мениджър по проектите в енергийния сектор, където се занимава основно с инвестиции в големи заводи и с бизнес развитие.

Без посланието на нашите две фундаментални емоции той никога не би успял да се справи с предизвикателствата, пред които се е изправял. Всеки има нужда от екзистенциална котва, когато времената са тежки. В продължение на 25 години Джаки Бергман изследва активно лидерството и екзистенциалните въпроси и е бил ментор, лидер на група за бащи и ИНСТРУКТОР.

Джаки Бергман изнася лекции и изпълнява ролята си на ментор, като използва концепцията за вътрешното лидерство – как да водиш себе си и, може би, другите:

Процеси на промяната

Управление на проекти

Етика

Стрес

Личностно развитие

Женско и мъжко

Джаки често засяга тези теми, за да разгледа концепции като смелост/малодушие, срам/чувство за вина, себеуважение/ самоувереност, интегритет, намерение и интуиция.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.