Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ПРАЗНИЦИТЕ ОТМИНАВАТ, ПРОМОЦИИТЕ ОСТАВАТ! /до 70% отстъпка за книгите на Гнездото/

Промоцията продължава до 31 януари 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Силата на духовната интелигентност

Тони Бюзан

С новата си силна серия от тренировки за ума, мисловни карти и упражнения „Силата на духовната интелигентност“ ви дава възможност да се учите от духовни великани на човечеството като Буда и Мохамед, както и от велики умове на съвременната епоха като Далай Лама. Ако картографирате визията си с помощта на мисловна карта, ще може да постигнете най-доброто, на което сте способни.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

13,90 лв.

Eдна вековна японска философия, променила живота на милиони...

Промоцията продължава до 31 януари 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

10 начина да събудим духовния си гений.

 „Силата на духовната интелигентност“ показва как човек може да развие собствен набор от твърдо установени ценности и поведенчески кодекс – например чувство за истина, честност, справедливост. „Ако имате няколко силни ценности и ясни граници на поведение, които не бихте прескочили, ще ви бъде по-лесно да се справяте с възникващите дилеми и ситуации.“ – казва авторът.

За да успее да развие, овладее, реализира и сподели силата на любовта, човек трябва не само да цени себе си, но и непрестанно да работи върху личните си нравствени принципи, да развива качества като състрадателност и разбиране – както към околните, така и към себе си, да бъде все по-благодарен и щедър, като дава с пълни шепи на другите. Постепенно ще открие как, докато се смее, светът се смее заедно с него, а докато дава път на стаените пориви на детето у него, вътрешната му сила ще се развива и расте – и ще го обогатява все повече и повече.

С новата си силна серия от тренировки за ума, мисловни карти и упражнения „Силата на духовната интелигентност“ ви дава възможност да се учите от духовни великани на човечеството като Буда и Мохамед, както и от велики умове на съвременната епоха като Далай Лама. Ако картографирате визията си с помощта на мисловна карта, ще може да постигнете най-доброто, на което сте способни. Ще можете също и:

• да общувате по-дълбоко със заобикалящия ви свят;

• да се научите да познавате истински себе си и другите;

• да си създадете състрадателна нагласа;

• да се запознаете с някои от великите духовни лидери и мислители в историята и разберете техните принципи;

• да откриете начини всекидневно да постигате душевен мир и да увеличавате енергията си;

• да използвате вроденото си чувство за хумор, за да станете по-духовни.

Известен с прочутата си методика за запомняне, творчество и организация на мисленето, която самият той нарича мисловна карта, и в „Силата на духовната интелигентност“ Бюзан не изневерява на стила си – книгата съдържа 8 мисловни карти.

 Тони Бюзан ще направи за мозъка това, което Стивън Хокинг направи за Вселената.“ - Таймс

 

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат.

 

Биография и факти за автора

Тони Бюзан

Тони Бюзан е британски психолог, автор на прочутата методика за запомняне, творчество и организация на мисленето, наречена „мисловна карта“.

 

Бюзан е роден през 1942 г. в Лондон, Великобритания. Завършва гимназията „Kitsilano“ във Ванкувър. Бюзан е автор на няколко бестселъра и изнася лекции по целия свят. Книгите му са издадени в 100 страни и преведени на 30 езика.

 

Познат е на българския читател с книгите „Как да чета бързо и да постигам повече“, „Как да уча бързо и да запомням лесно“, „Супер памет“, „Твоят ум може всичко“, „Силата на творческата интелигентност“, „Силата на духовната интелигентност“.

 

 

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.