Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 2,90 лв., независимо от теглото.

 

Ще го срещнеш ли някога

Райън Браунинг Касадей, Джесика Касадей

На пръв поглед книгата е предназначена за дамите, които са разочаровани от срещите си с мъжете. В началото й ще намерите отговори за това къде бъркате и ефективни решения, чрез които да срещнете подходящия човек. Но авторите знаят, че проблем не е само откриването на партньора, а и създаването на пълноценни отношения. Затова те дават и ценни съвети за изграждането на силна връзка. Така книгата се превръща в полезен наръчник не само за необвързаните дами, но и за всички, които се чувстват несигурни и непрекъснато се чудят: „Накъде вървят нещата?“

  • Корица: Мека
  • Страници: 288
  • Тегло: 0.360 кг
  • Издадена: 2013 г
  • Издателство: Изток-Запад
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

150 съвременни притчи!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Не се безпокойте – любовта, която винаги сте желали, е постижима!

Експертите в романтичните отношения и любовните връзки Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей са напипали пулса на същинска културна епидемия: повечето жени изпитват притеснение, неудовлетвореност и разочарование от срещите си с мъже! Авторите правят много повече от това да дават ефектни решения, след като открият проблема в любовния ви живот – те ви учат как да овладеете процеса, предоставяйки ви работеща система, която да следвате.

Как да разберете, че тя наистина е ефективна? Когато започнаха да пишат тази книга като приятели и дългогодишни бизнес партньори, Райън и Джесика се срещаха с други хора. Въпреки това, докато работеха върху този проект, те започнаха да излизат заедно. Последваха собствената си система и се влюбиха до уши... а след година се ожениха в Ирландия! Основавайки се на личния си опит и на двете десетилетия практика като консултанти и съветници на индивидуални клиенти и двойки, те повдигат съществени въпроси, засягащи положението на съвременните хора, търсещи половинката си, например:

Винаги ли се чудите: Накъде вървят нещата? Спрете да се питате и открийте седемте фактора, които са жизненоважни за създаването на дълготрайна връзка!

Уморени ли сте от неангажиращи отношения и свалки за една вечер? Научете защо изчакването е новата любовна игра!

Винаги излизате с неподходящи мъже? Разберете как да се отървете от старите си модели на поведение и в същото време да се научите да привличате към себе си нови възможности!

Биография и факти за автора

Експертите в романтичните отношения и любовните връзки Райън Браунинг Касадей и Джесика Касадей имат две десетилетия практика като консултанти и съветници на индивидуални клиенти и двойки, на хора търсещи половинката си.

Когато започват да пишат тази книга като приятели и дългогодишни бизнес партньори, Райън и Джесика  започват да излизат заедно. И следвайки собствената си система се влюбват до уши... а след година се женят в Ирландия! 

Откъс от книгата

Престани да се чудиш…

Ще го срещнеш ли някога? Престани да се чудиш. Веднага! Напълно сериозни сме. Стига! Незабавно. Разбираш какво имаме предвид; пределно ти е ясно. Всъщност сигурно веднага щом си прочела заглавието на книгата си си го представила.

Може би за теб „той“ е „Единственият“ или просто твоят мъж мечта. Той може би е младежът, който работи до теб в офиса или пътува до теб сутрин във влака. Може би посещавате заедно часовете по психология в колежа или е самотният баща с прекрасните сини очи от родителската среща. Може би е твой познат или човек, когото още не си срещнала (но се надяваш това скоро да стане), или пък мъж, който те посещава единствено в сънищата.

И какво става, след като го срещнеш? Трябва да преминеш през мъчителните моменти на създаване на връзка помежду ви, докато в същото време се чудиш дали наистина тя същест- вува. На този етап ти си погълната от въпроси: къде е, когато не сте заедно, какво ли прави, с коя ли друга спи (и пазят ли се?). Сигурно се питаш: Защо не се обажда? За какво си мисли? Какво иска? Кого желае… как да го накарам да пожелае мен?!

Сигурно много пъти си се питала защо даден мъж не се и опитва да научи телефонния ти номер, защо не се обажда, щом е казал, че ще го направи, защо не те кани да излезете от- ново или защо не желае да се обвързва – можем да продължим с въпросите до безкрай. Въпреки че тези страхове (често) са безпочвени, истината е, че биха могли да съществуват много логични причини, които да попречат на един наистина свестен мъж (той) да направи някое от изброените неща.

Например: защо не ти се е обадил?

Когато това се е случвало, ти сигурно си търсила всевъзможни обяснения: завалял е астероиден дъжд, попаднал е във верижна катастрофа по пътя към дома си и мълви твоето име в интензивното отделение (и очевидно се нуждае от помощта ти); прекъснали са телефона ти, без да те уведомят; президентът се нуждае от неговото съдействие по въпроси, свързани с националната сигурност, но той е мислил за теб през цялото време… нали?

Виж, не те познаваме лично, както не познаваме и него. Ако можехме да го сътворим с вълшебна пръчица и да ти го поднесем на тепсия, щяхме да го направим. Все пак знаем, че ти го чакаш да се появи (който и да е той), да се опита да се свърже с теб и да ти докаже, че на света съществува човек, с когото сте създадени един за друг. Ти силно се нуждаеш от любов, но и мъжете изпитват същата нужда.

Вече е крайно време да спреш да се чудиш дали ще го срещнеш някой ден, защото ние ще променим това, започвайки с една дума: среща. Тази книга е за това как да промениш начина, по който го откриваш, излизаш на среща с него и започваш връзка, така че да не пропилееш своя истински шанс.

В наши дни, когато хората просто си губят времето заедно или се натискат, ние искаме да ти помогнем да върнеш любовната среща отново в играта, за да успееш да намериш любовта, за която си мечтала! 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.