Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Школа за мързеливци - първа част. Оздравителна гимнастика за вътрешните органи Жим Лам

Мирзакарим Норбеков, Олег Ламикин

Тази книга и мъртвия събужда... представете си какво може да направи с вас! Акцентът се поставя върху физическото здраве. Но това е само върхът на айсберга. Четете между редовете. Ако успеете да вникнете в същността, лесно можете да приложите тези знания и за подобряване на други страни от живота си.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Скъпи мои!

Ето че се срещаме на страниците на нова книга. Днес с гордост ви представям Олег Ламикин, из под чието перо е излязло това произведение. Когато ме молят да представя някого, аз всеки път се обърквам. За Олег мога да разказвам много, много дълго. За всичките му титли и отличия, за това с какво уважение се ползва сред колегите си лекари, за фактите от биографията му...

Но всичко това ще наподобява редакционна статия от съветско време. Не бих искал да ви представям Олег по този начин. Книгата му ще ви каже що за човек е той. И вие, уважаеми читатели, сами ще почувствате колко любов е вложена в нея и колко силно е искал авторът този труд да ви донесе полза.

И все пак си давам сметка, че за някои от вас ще е интересно да научат и по-конкретни неща. Ето защо ви предлагам известна биографична информация за автора. Олег е потомствен лекар, истински Лечител, вечно търсещ нови методи за изцеляване на различни недъзи, събиращ рецепти от народната медицина. Той може да предложи и да приложи на практика поне пет вида лечение кажи-речи за всяко заболяване.

Овладял е десетина медицински специалности – от диетолог до психотерапевт. Има принос в науката и практиката на лечение във всяка от тези области и е признат специалист по оздравителната гимнастика Ци-гун. Това е първата рожба на Олег. В момента той завършва работата върху други, не по-малко интересни книги. Във всеки от трудовете си той има какво да разкаже, защото е практик и сам е преминал през всичко, за което пише.

Между другото, Олег сам рисува илюстрациите към книгите си. Тук, в тази книга, акцентът се поставя върху физическото здраве. Но това е само върхът на айсберга. Четете между редовете. Ако успеете да вникнете в същността, лесно можете да приложите тези знания и за подобряване на други страни от живота си. Законите на Вселената навсякъде са еднакви!

 

Искрено ваш Мирзакарим Норбеков

 

pdf     Можете да разгледате откъс от книгата в pdf формат

 

Биография и факти за автора

НорбековМирзакарим Санакулович Норбеков е уникален човек, който помага на хората да открият своето многообразие, да намерят вътрешния си мир и наистина да опознаят себе си. Той не е кумир, а всеки негов съвет, всяка негова дума се превръща в реалност. На пръв поглед /и това често се случва/, докато го слушаш, ти се струва, че говори абсурдни неща. Минава време и се чувстваш пълен глупак - всичко казано от Норбеков се сбъдва! Много е трудно да се възприеме адекватно човек от неговия мащаб.

 

Днес М. С. Норбеков е изследовател, доктор по психология и педагогика автор на много патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор, с черен колан по карате. Той е създател на "Института по самовъзстановяването на Човека" в Москва.Мирзакарим Норбеков е суфи, странстващ дервиш, както той сам казва потомък на Авицена – основоположник на медицината, Омар Хаям – блестящ астроном, виден математик, известен лечител, забележителен автор, велик философ. След драматични обрати в живота си той избира да служи на хората, пътя на съзиданието, съхраняването и предаването на знанията по веригата учител – ученик, за да може мъдростта, натрупана през вековете в изтока, да достигне до готовите да я възприемат днес хора.

 

Автор на бестселъри, които стават истински пътеводители в духовните дебри на съвременния свят. Сред тях са "Уроците на Норбеков: Болест ли? По дяволите!", "Школа за мързеливци", "Къде на майната си зимуват звездите по пладне, или как да прилапаме един милион решения", "Да ви дойде успех до главата и как да го избегнете", "Опитът на един глупак, стигнал до прозрението как да се избавим от очилата", "Опитът на един глупак 2" и др. 

 

Преди години ученият е инвалид първа група, изцяло зависим от апарата за изкуствено прочистване на кръвта, от лекарствата, от процедурите. Нереализиран човек без бъдеще. След срещата си с лечителя Сеид Мохамед Хасан, той успява да се освободи от физическите си недъзи и от житейските си несполуки. Помагат му мъдростта и безценният опит на древната източна култура.

 

Норбеков създава свой собствен уникален метод за лечение и успешно го прилага повече от 25 години. Последователите му са стотици. Постигнатите резултати - удивителни. Напълно и бързо оздравяват хиляди хора, изпаднали в безизходица.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.