Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

ВАЖНО! Поради голямата натовареност на куриерските фирми е възможно забавяне на доставката на поръчките с повече от 3 дни. Извиняваме се за причиненото неудобство и ви пожелаваме светли празници!

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. 

 


 

Книгата не е обикновен подарък. Чрез нея подаряваш слово, подаряваш история, подаряваш чувство. Тя носи уют и доверие, носи магия. Книгата, която подаряваш, казва: „познавам те, слушам те, интересувам се от теб". А когато подариш някому своя любима книга, ти му доверяваш парченце от себе си...

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

Ръководство на героя за Спасяване на Кралството

Кристофър Хийли

Забързано, смешно и свежо въведение в един свят, където всичко, дори и класическите вълшебни приказки, не е точно такова, каквото изглежда.

Принц Прекрасен се страхува от стари дами. Не знаехте това, нали?

С първия си роман Кристофър Хийли ни отвежда на едно пътуване с четирима несъвършени принцове, които се опитват да станат идеални герои, и техните четири невероятни принцеси.

Забързано, смешно и свежо въведение в един свят,  където всичко, дори и класическите ни вълшебни приказки, не е точно такова, каквото изглежда.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ!

БЕСТСЕЛЪРЪТ НА 2018! СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

 

3 НЕЗАМЕНИМИ КНИГИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО! СЕГА С КОЛЕДНА ОТСТЪПКА ОТ 30%!

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Забързано, смешно и свежо въведение в един свят, където всичко, дори и класическите вълшебни приказки, не е точно такова, каквото изглежда.

Принц Прекрасен се страхува от стари дами. Не знаехте това, нали?

Не се притеснявайте. Има много неща, които не знаете за Принц Прекра сен – той няма представа как да използва меча, не обича джуджетата и изпитва необяснима омраза към късите наметала. Някои от вас може би дори не осъзнават, че има повече от един Принц Прекра сен. И че нито един от тях всъщност не се казва Прекра сен. Никой не се казва така.

Прекрасен не е име, а прилагателно. Но не обвинявайте себе си за липсата на познания за Принц Прекра сен – вината е на мързеливите бардове…

Принц Лиам. Принц Фредерик. Принц Дънкан. Принц Густав. Никога не сте чували за тях, нали? Това са принцовете, които спасиха Спящата красавица, Пепеляшка, Снежанка и Рапунцел и все пак заради ужасните бардове, които написаха историите, вие ги познавате просто като Принц Прекрасен. Но всичко това ще се промени.

Отхвърлени от принцесите си и принудени да напуснат замъците си, Лиам, Фредерик, Дънкан и Густав попадат на един пъклен план, който може да застраши кралствата им.

Сега само от тях зависи дали ще преодолеят различните си недостатъци, ще се изправят срещу тролове, разбойници, дракони, вещици и други ужасни неща и ще станат героите, които никой не мисли, че може да бъдат.

С първия си роман Кристофър Хийли ни отвежда на едно пътуване с четирима несъвършени принцове, които се опитват да станат идеални герои, и техните четири невероятни принцеси.

Забързано, смешно и свежо въведение в един свят,  където всичко, дори и класическите ни вълшебни приказки, не е точно такова, каквото изглежда.

Откъс от книгата

ПРОЛОГ

НЕЩА, КОИТО НЕ ЗНАЕТЕ ЗА ПРИНЦ ПРЕКРАСЕН

Принц Прекрасен се страхува от стари дами. Незнаехте това, нали?

Не се притеснявайте. Има много неща, които не зна­ете за Принц Прекрасен - той няма представа как да използва меча, не обича джуджетата и изпитва необяснима омраза към късите наметала.

Някои от вас може би дори не осъзнават, че има по­вече от един Принц Прекрасен. И че нито един от тях всъщност не се казва Прекрасен. Никой не се казва така. Прекрасен не е име, а прилагателно.

Но не обвинявайте себе си за липсата на познания за Принц Прекрасен - вината е на мързеливите бардове. Нали знаете, че в онези времена бардовете и странства­щите певци са били единственият истински източник на новини. Те са тези, които правели хората прочути. Те изковавали репутацията на всеки един герой (или разбойник). Винаги, когато се случвало нещо важно - спасявали някоя дама, убивали някой дракон или раз­

валяли магия, придворните бардове написвали песен за това, а странстващите певци изпълнявали песента от кралство в кралство, разпространявайки историята из много земи. Но бардовете не обичали подробностите. Не смятали, че е важно да включват имената на героите, които спасявали дамите, убивали драконите и разваля­ли магиите. Те просто наричали всички тези младежи „Принц Прекрасен“.

Text Box: Фиг. 1 Стандартен бардЗа бардовете дори нямало значение дали въпрос­ният човек наистина е безстрашен герой (като принц Лиам, който се сражавал с могъщо, бълващо огън магическо чудовище, за да събуди една омагьосана принцеса) или някакъв младеж, който просто се оказал на правилното място в точния момент (като принц Дънкан, който също събудил една принцеса от омагьосан сън, но само защото някакви джуджета му казали да го направи).

Не, бардовете дали на всички тях едно и също общо име, независимо от това дали принцът едва не умрял (като принц Густав, който бил хвърлен от триметрова кула, когато се опитал да спаси Рапунцел), или просто впечатлил едно момиче с танцовите си умения (принц Фредерик, който ухажвал Пепеляшка на дворцовия бал).

Ако Лиам, Дънкан, Густав и Фредерик имаха нещо общо помежду си, то е, че нито един от тях не беше особено доволен да го наричат Принц Прекрасен. До голяма степен това, което ги събра, беше омразата им към това име. Не че да се съюзят беше непременно най-добрата идея за тези младежи.

Ако надникнем малко напред, например в двадесета глава, ще видим героите ни в малък планински град, наречен Фларгстаг, седнали в може би най-ужасната кръчма на света - „Дебелия мастиф“. Това е едно от онези влаж­ни и мрачни места, където пирати и убийци играят кар­ти, докато замислят поредните си долни престъпления (които често включват грабеж в самата кръчма).

Това не е място, където бихте очаквали да видите дори и един Принц Прекрасен, да не говорим за четирима. И все пак в двадесета глава всички са там - Лиам, целият натъртен и изцапан, със сажди и кости от риба в косите си; Густав, с обгорени и очукани доспехи, който масажира голата си, ярко червена глава; Фредерик, покрит с достатъчно пръст, за да си помисли човек, че току-що е изпълзял от някой гроб; и Дънкан, с голяма цицина на челото и об­лечен с... това дали не е нощница? А, има и около петде­сет въоръжени разбойници, заобиколили масата им, като всички те изглеждат сякаш изгарят от нетърпение да сма­жат принцовете на кайма.

Разбира се, когато стигнем до двадесета глава, не може да виним принцовете за това, че изглеждат като истински развалини. Те имат късмет, че изобщо са живи след срещите си с вещицата, великана и... ами, ще видите. Всъщност фактът, че принцовете всеки момент ще станат част от огромно сбиване, не е много изненадващ, имайки предвид седмицата, която току-що са преживели. Но мисля, че избързваме малко.

Преди да стигнем до този повратен момент в „Дебе­лия мастиф“, трябва да се върнем в кралство Хармония, където започва цялото приключение - или бъркотия, за­виси кого ще попитате. Трябва да се върнем там, където принц Фредерик успява да изгуби Пепеляшка.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: