Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Разпознай лъжеца

Филип Хюстън, Майкъл Флойд, Сюзън Карничеро, Дон Тенант

Представете си колко различен би бил животът ви, ако можете да различите дали човекът срещу вас казва истината или не. Ако наемате нов служител, обмисляте инвестиция, започвате нова връзка, подозирате половинката си в изневяра или детето си в лъжа, тогава умението ви да различите истината от лъжата би било неоценимо.

Книгата е написана от бивши служители на ЦРУ и водещи специалисти в разкриване на измамата. Чрез множество примери от своята практика и от живота те ще ви научат как и защо лъжат хората. Както и защо някои са по-умели в представянето на лъжата за истина и кои са сигналите, по които да уловим лъжеца.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,95 лв.

Анотация на книгата

Подробности

Бивши служители от ЦРУ учат как да разкриваме измамата в бизнеса, политиката и живота

В книгата си те описват как и защо лъжат хората. Защо някои са по-умели в представянето на лъжата за истина и кои са сигналите, по които да уловим лъжеца. Авторите подкрепят теориите си с множество случаи от своята практика, от медийното пространство и от живота.

Предложените техники биха могли да са от полза на различни хора: политици и бизнесмени, полицаи и юристи, журналисти и психолози, мениджъри и обикновени хора. Всички, които не искат да стават жертва на лъжи и манипулации в професионалния и личния си живот.

Биография и факти за автора

Ф. Хюстън е дългогодишен служител в ЦРУ. Създател на методологията, описана в книгата, която се използва и до днес в разузнавателните и федералните служби.

М. Флойд е водещ специалист в работата с детектора на лъжата с 35 години служба в ЦРУ и Националната агенция по сигурността.

С. Карничеро е бивш служител по сигурността в ЦРУ, съдебен психолог и профайлър.

Д. Тенант е носител на множество престижни награди по журналистика, като Националната награда за бизнес журналистика.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: