Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Код за отстъпка в книжарница Гнездото

Как да използвате код за отстъпка

 

Важно! Кодовете за отстъпка са валидни за всички артикули, с изключение на тези, включени в категориите „Промоции“ и „Намалени книги“.

 

 

След като изберете продукти и ги добавите в кошницата, от падащото меню (1), изберете бутона „ПРИЛОЖИ КОД ЗА ОТСТЪПКА“ (2) ...

 

 

Отваря се нов екран, където в долната част ще видите КОДОВЕ ЗА ОТСТЪПКИ с празно поле „Въведете код за отстъпка“ (3)

 

 

Въведете кода за отстъпка в полето и натиснете бутона „ПРИЛОЖИ“ – (4)

 

 

На следващия екран ще видите съобщение в зелено „Кодът за отстъпка е приложен.“ (5) Веднага ще видите в долната дясна част, че отстъпката е приложена във Вашата обща сума за заплащане (6).

Ако някои от продуктите в поръчката са намалени или промоционални книги, за тях няма да бъде приложена отстъпката.

В случай, че всички продукти в поръчката са намалени или промоционални книги, ще видите съобщение в червено „Кодът за отстъпка не може да бъде приложен. Възможно е да сте избрали артикули само от категориите "Промоции" и "Намалени книги" или кодът е невалиден.“

Ако това е Вашата окончателна поръчка, натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ КЪМ РАЗПЛАЩАНЕ“ и преминавате към стъпка (9) и стъпка (10). Ако решите да продължите пазаруването, натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО“ (7)

 

 

Важно е да знаете, че колкото и продукта да добавите отново във Вашата кошница в рамките на тази поръчка, върху тях автоматично се прилага добавеният от Вас код за отстъпка, т.е. не е необходимо кодът за отстъпка да се прилага за всеки нов продукт поотделно (8).

 

 

Ако сте добавили нов продукт, можете да повторите стъпка (1) и (2), където ще проверите вашата текуща сума, в която е отразена и отстъпката (9). След като решите, че този Ваш избор е окончателен, може да преминете към стъпка (10) – „ПРОДЪЛЖИ КЪМ РАЗПЛАЩАНЕ“ ...

 

 

След попълване на цялата необходима информация, при окончателния преглед на поръчката, отново може да проверите дали въведеният от Вас код за отстъпка е отразен при формирането на общата сума за плащане (11). Остава да натиснете бутона „НАПРАВИ ПОРЪЧКА“ (12).

 

 

Може да изтеглите Указания за прилагане на код за отстъпка в pdf формат.