Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Промоция Романи - 30% отстъпка!

7 вълнуващи пътешествия, които ще ви разходят из космополитна Москва и магична Барселона, ще се насладите на английската провинция и на модерния живот на Лондон, ще отидете в далечна Австралия и в едно малко крайбрежно селце в Испания...

7 модерни приказки за живота в 21 век, в които може би ще откриете много важни отговори...

Вселената срещу Алекс Удс – Гавин Екстенс отново ни разказва една великолепна история, едновременно забавна и тъжна, която показва как едно дете със странна съдба и трудно детство може да се превърне в прекрасен и стойностен човек, благодарение на хората и обстоятелствата, които се изпречват на пътя му. Роман, който ще промени отношението ви към живота и към смъртта, ще ви направи по-мъдри и устойчиви на житейските проблеми. 

Купувачката на спомени – Олег Рой ни въвлича в поредната интригуваща и много човешка история, в която са преплетени съдбите на различни пъстри персонажи – преуспелият бизнесмен, приятелят от детинство, първата голяма любов, алчната съпруга, любимата учителка, вярната жена… и разбира се, тайнствената Купувачка на спомени. Една история, която ще ви разтърси с отговора на въпроса какво са за нас щастливите образи от миналото и в какво се превръщаме без тях. 

Щастието на човешките същества“ от П.З. Райзин – Увлекателен и забавен роман за капаните на дигиталното време, в което живеем. За очарованието да бъдеш човек и да търсиш любовта. Невероятно оригинален сюжет в комбинация с лек и изискан стил, гарнирани с елегантен английски хумор. Удоволствието от четеното е гарантирано!

Фантомна болка“ от Олег Рой - Един философски роман за човешката същност, за доброто и злото и за неуловимата граница между ада и рая в самите нас. За грешките, които правим, и за шанса да започнем отначало. А ти какво би направил, ако получиш възможността да пренапишеш миналото? Би ли се променил, ако можеше да изживееш няколко дни от живота на човека до себе си? Тази книга ще ти отговори...

Лъч надежда– Вълшебна история от прекрасния каталунски разказвач Франсеск Миралес. Съвременна приказка за невидимите нишки на приятелството и любовта, благодарение на които можем да видим крехката светлина на надеждата в края на тунела... Топла история за мрачните дни, в които нищо не върви, когато в живота ни е тъмно и студено... 

Изповедта на една майка“ от Кели Римър -  Разтърсващ роман с неочакван обрат. Историята на един безупречен брак, над който тегне сянката на насилието. Две жени, две майки разказват… едната говори с гласа на болката и страха, а другата – с гласа на обожанието. Емоционално пътешествие, което дълбоко ще ви развълнува и ще ви накара да се вгледате в очите на жените около себе си. 

Любов с малки букви” от Франсеск МиралесОчарователна, пълна с обрати история за силата на малките действия и за магията на случайността, която ще ви отведе на една пъстра и интригуваща разходка из Барселона. А заедно със Самуел и още ред ексцентрични герои ще откриете, че светът е пълен с ежедневни чудеса и в него има достатъчно любов и надежда за всички.

Не са открити продукти.