Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА ЧЕТЕНЕ!

10 вълнуващи пътешествия, които ще ви разходят из космополитна Москва и магична Барселона, ще се насладите на английската провинция и на модерния живот на Лондон, ще отидете в далечна Австралия и в едно малко крайбрежно селце в Испания, ще се потопите в дълбокия душевен свят на Изтока...

10 модерни приказки за живота в 21 век, в които може би ще откриете много важни отговори...

Вселената срещу Алекс Удс – Гавин Екстенс отново ни разказва една великолепна история, едновременно забавна и тъжна, която показва как едно дете със странна съдба и трудно детство може да се превърне в прекрасен и стойностен човек, благодарение на хората и обстоятелствата, които се изпречват на пътя му. Роман, който ще промени отношението ви към живота и към смъртта, ще ви направи по-мъдри и устойчиви на житейските проблеми. 

Купувачката на спомени – Олег Рой ни въвлича в поредната интригуваща и много човешка история, в която са преплетени съдбите на различни пъстри персонажи – преуспелият бизнесмен, приятелят от детинство, първата голяма любов, алчната съпруга, любимата учителка, вярната жена… и разбира се, тайнствената Купувачка на спомени. Една история, която ще ви разтърси с отговора на въпроса какво са за нас щастливите образи от миналото и в какво се превръщаме без тях. 

Щастието на човешките същества“ от П.З. Райзин – Увлекателен и забавен роман за капаните на дигиталното време, в което живеем. За очарованието да бъдеш човек и да търсиш любовта. Невероятно оригинален сюжет в комбинация с лек и изискан стил, гарнирани с елегантен английски хумор. Удоволствието от четеното е гарантирано!

Фантомна болка“ от Олег Рой - Един философски роман за човешката същност, за доброто и злото и за неуловимата граница между ада и рая в самите нас. За грешките, които правим, и за шанса да започнем отначало. А ти какво би направил, ако получиш възможността да пренапишеш миналото? Би ли се променил, ако можеше да изживееш няколко дни от живота на човека до себе си? Тази книга ще ти отговори...

Срещата с "Кръстопът" на Владимир Чеповой е като приятелска ръка, протегната за помощ. Дори да имате усещането, че потъвате, че се губите, след прочита й със сигурност ще се почувствате отново в безопасност, избрали уверено посоката... след поредния си кръстопът. Ако душата ви търси простор, ако съзнанието ви мечтае за яснота, прочетете тази книга.

Изповедта на една майка“ от Кели Римър -  Разтърсващ роман с неочакван обрат. Историята на един безупречен брак, над който тегне сянката на насилието. Две жени, две майки разказват… едната говори с гласа на болката и страха, а другата – с гласа на обожанието. Емоционално пътешествие, което дълбоко ще ви развълнува и ще ви накара да се вгледате в очите на жените около себе си. 

Любов с малки букви” от Франсеск МиралесОчарователна, пълна с обрати история за силата на малките действия и за магията на случайността, която ще ви отведе на една пъстра и интригуваща разходка из Барселона. А заедно със Самуел и още ред ексцентрични герои ще откриете, че светът е пълен с ежедневни чудеса и в него има достатъчно любов и надежда за всички.

... и три прекрасни книги от Елчин Сафарли, пренасящи ни в дълбокия душевен свят на Изтока. Три книги за любовта, за възраждането, за търсенето на себе си... Три истории, в които ще познаете себе си, нереализираните си мечти, живота, който бихте искали да живеете... Три книги, чиито герои ще ви провокират да направите неща, които дълго сте отлагали и от които напразно сте се страхували. 

„Искам у дома“ е история за пътуването на един мъж и една жена един към друг. Минавайки през най-съкровените си детски спомени, преживявайки отново своите болки и загуби, те търсят себе си, но и неусетно се приближават един към друг. Пътешествие за всички, които са готови да повярват в щастието и в любовта и които се нуждаят от храна за душата си, за да направят най-важната крачка – към себе си. И да открият пътеката към своя истински дом. /Книгата е изчерпана към този момент/

„Ако ти знаеше“ е една силна книга за любовта -  история на едно женско отчаяние, история за чувства, съмнения, очаквания и за онези огромни страхове, които често ни помагат да започнем живота си отначало. 

„Ти ми беше обещан“ – още една книга за любовта ... и за новото начало. Една малка история за човека, който отново се научава да живее, когато спомените са единственото, което му е останало. 

 

8 продукт/а

на страница

8 продукт/а

на страница