Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Пробуждане в Андите

Хорхе Луис Делгадо, Мериан Мейл

В „Пробуждане в Андите“ Делгадо отваря пред нас вратата към своята мистична родина, описвайки пътешествието си към пробуждането, и изпълва разказа си с пленяващи подробности за Перу, неговата история, култура, митове и магия. Делгадо е нашият личен чакаруна – човек мост, който помага на другите да преминат от едно състояние на съзнанието към друго. Делгадо свързва читателите с духовната сила на Андите, Перу и легендата за Инката – завръщането на Децата на Слънцето.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

18,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

В „Пробуждане в Андите“ Делгадо отваря пред нас вратата към своята мистична родина, описвайки пътешествието си към пробуждането, и изпълва разказа си с пленяващи подробности за Перу, неговата история, култура, митове и магия. Делгадо е нашият личен чакаруна – човек мост, който помага на другите да преминат от едно състояние на съзнанието към друго.

Делгадо свързва читателите с духовната сила на Андите, Перу и легендата за Инката – завръщането на Децата на Слънцето.

Биография и факти за автора

 Хорхе Луис Делгадо, съвременен инка по произход и наследство, живее в съгласие с вярванията си. Той твърдо следва духовната пътека на чакаруна и същевременно е съпруг, баща и бизнесмен. В традицията на инките няма разделение между физическия и духовния живот. Неговото страстно желание е да покаже на целия свят истинското наследство на инките, техните духовни традиции и занаяти. Хорхе Луис започва кариерата си като екскурзовод, след като завършва образованието си в Пуно, Перу. Оттогава е основал туристическата компания „Контики“ за обиколки на Пуно и Куско, построил е няколко хотела в Куско и край езерото Титикака. Хорхе Луис възприема устните традиции, предавани в различни общности на инките, като знание, което постоянно надгражда образованието му. Той е колекционер и експерт по произведенията на изкуството и занаятите на инките. Хорхе Луис приканва всички ни да потърсим общото си наследство като Деца на Слънцето и да преживеем, чрез книгата му или лично, истинския дух на инката във вечно живите и пълни с енергия места в Перу.

Мериан Мейл, дфн, среща Хорхе Луис, когато със съпруга си Терън пътуват из Перу. Двамата са така завладени от Хорхе Луис и духовните традиции на инките, че се връщат отново, за да пътуват с него и да се срещнат с учителите му. Именно тогава отправят към Хорхе Луис молбата си да дари автентичния си принос на света чрез книга. Мериан и Терън се връщат много пъти в Перу, за да учат с Хорхе Луис, и са горди, че той е техен наставник и приятел. Мериан и Терън живеят край Филаделфия, близо до децата и внуците си.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.