Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Пробуждане в Андите

Хорхе Луис Делгадо, Мериан Мейл

В „Пробуждане в Андите“ Делгадо отваря пред нас вратата към своята мистична родина, описвайки пътешествието си към пробуждането, и изпълва разказа си с пленяващи подробности за Перу, неговата история, култура, митове и магия. Делгадо е нашият личен чакаруна – човек мост, който помага на другите да преминат от едно състояние на съзнанието към друго. Делгадо свързва читателите с духовната сила на Андите, Перу и легендата за Инката – завръщането на Децата на Слънцето.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

18,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

В „Пробуждане в Андите“ Делгадо отваря пред нас вратата към своята мистична родина, описвайки пътешествието си към пробуждането, и изпълва разказа си с пленяващи подробности за Перу, неговата история, култура, митове и магия. Делгадо е нашият личен чакаруна – човек мост, който помага на другите да преминат от едно състояние на съзнанието към друго.

Делгадо свързва читателите с духовната сила на Андите, Перу и легендата за Инката – завръщането на Децата на Слънцето.

Биография и факти за автора

 Хорхе Луис Делгадо, съвременен инка по произход и наследство, живее в съгласие с вярванията си. Той твърдо следва духовната пътека на чакаруна и същевременно е съпруг, баща и бизнесмен. В традицията на инките няма разделение между физическия и духовния живот. Неговото страстно желание е да покаже на целия свят истинското наследство на инките, техните духовни традиции и занаяти. Хорхе Луис започва кариерата си като екскурзовод, след като завършва образованието си в Пуно, Перу. Оттогава е основал туристическата компания „Контики“ за обиколки на Пуно и Куско, построил е няколко хотела в Куско и край езерото Титикака. Хорхе Луис възприема устните традиции, предавани в различни общности на инките, като знание, което постоянно надгражда образованието му. Той е колекционер и експерт по произведенията на изкуството и занаятите на инките. Хорхе Луис приканва всички ни да потърсим общото си наследство като Деца на Слънцето и да преживеем, чрез книгата му или лично, истинския дух на инката във вечно живите и пълни с енергия места в Перу.

Мериан Мейл, дфн, среща Хорхе Луис, когато със съпруга си Терън пътуват из Перу. Двамата са така завладени от Хорхе Луис и духовните традиции на инките, че се връщат отново, за да пътуват с него и да се срещнат с учителите му. Именно тогава отправят към Хорхе Луис молбата си да дари автентичния си принос на света чрез книга. Мериан и Терън се връщат много пъти в Перу, за да учат с Хорхе Луис, и са горди, че той е техен наставник и приятел. Мериан и Терън живеят край Филаделфия, близо до децата и внуците си.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.