Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО СЕПТЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Послания от водата и Вселената

Масару Емото

“В удивителните си книги д-р Масару Емото отдавна проправя пътя към онова, към което науката тепърва се насочва: уникалната способност на водата да записва мислите и намеренията ни. Проницателната му книга е изключително важна не само за изцеляването на човешките същества, но и за изцеляването на планетата.” - Лин Мактагарт, автор на световните бестселъри “Експериментът с намерението” и “Полето”.

  • Корица: Мека
  • Страници: 176
  • Тегло: 0.320 кг
  • Издадена: 2010 г
  • Издателство: Бард
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,99 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

“Всички отговори са във водата.” - Масару Емото

“В удивителните си книги д-р Масару Емото отдавна проправя пътя към онова, към което науката тепърва се насочва: уникалната способност на водата да записва мислите и намеренията ни. Проницателната му книга е изключително важна не само за изцеляването на човешките същества, но и за изцеляването на планетата.” - Лин Мактагарт, автор на световните бестселъри “Експериментът с намерението” и “Полето”.

“Кажи мили думи на водата и тя ти се усмихва; ядосай й се и тя се сгърчва. Тъй като сме създадени основно от вода, представете си как реагират умът и тялото ни на нашите мисли и думи? Както казва доктор Емото: „Всички отговори са във водата.” - Луис Л. Хей

Откъс от книгата

Водата е вестител на Божията воля

Всички отговори са във водата

Сигурно и вие като мен се чудите защо водата, на която са били засвидетелствани любов и признателност, образува най-красивите кристали? Да помислим върху този въпрос, като се позовем на една прочута картина. Познавате ли фреската на тавана на Сикстинската капела, нарисувана от ренесансовия художник Микеланджело? Частта, известна като „Сътворението на Адам“, изобразява произхода на човечеството, а първият човек, Адам, протяга ръка към Господ.

Моето тълкувание на този образ е, че Адам (човечеството) се мъчи да докосне Господ, но не може да го направи. Ако можеше директно да се докосне до Всемогъщия, щеше да получи огромно познание и истина. Но въпреки че пръстите им са много близко, пряката връзка липсва. Това ми напомня на състоянието на днешното общество: търсим висши свещени истини, но сами си пречим да живеем по истински начин, като продължаваме да се нараняваме взаимно, да рушим света с войни и конфликти и да унищожаваме природата.

В резултат на многото години търсене осъзнах, че съществува нещо, което може да послужи като мост и да свърже Адам и Господ.

Какво може да е то?

Отговорът е водата. Убеден съм, че тя е свързващият елемент между Божественото и човечеството. Напоследък все повече хора наричат Царството Господне „петото измерение“. Мнозина може би са разбрали за тази идея, след като изследването на харвардския физик Лиза Рандал, което опитва да докаже съществуването на висше измерение, стана широко обществено достояние. Петото измерение съдържа невидима информация и се твърди, че оказва огромно въздействие върху нашия свят.

Ще се спра по-подробно върху петото измерение в следващата глава. Преди това бих желал да представя идеята, че водата поема ролята на Божи вестител, като запълва пропастта между двата свята. Разбирането за ролята на водата е свързано с живот, съобразен с Божията истина. Използвам често думата „Бог“, макар че не съм религиозен, нито съм последовател на някое духовно учение. Но за повече от двайсет години изследване на водата съм имал най-различни преживявания, които ме накараха да приема съществуването на по-висш разум. Не забравяйте обаче, че въпреки многократното споменаване на Бог в книгата това понятие е свързано с концепция, създадена след години изследвания и размисъл, и не е свързано с конкретна религиозна идея.

Как да обясня начините, по които водата служи като вестител, осъществяващ връзката на човечеството с Бог?

Отговорът може да бъде намерен в Библията, и по-точно в началото на Евангелието на Йоан: „В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.“ Този стих посочва факта, че Словото е съществувало по времето на Сътворението. Само по себе си това е трудно за разбиране. Какво е това Слово? Според мен става дума за вибрация – тоест Господ използва вибрация, за да създаде всичко живо. Но как да оправдая подобно твърдение?

 

Биография и факти за автора

Масару Емото

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.