Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Пожелах и успях!

Проект на Владимир Яковлев

31 удивителни истории за жени, доказали, че никога не е късно да реализираш своята най-невероятна мечта.

„Повечето хора са сигурни, че животът на жената забележимо се влошава към трийсетте, а към петдесетте приключва окончателно, а останалото време просто трябва кротко да се доживее. Всъщност това е пълен абсурд – и след петдесет можете да осъществите мечтите си, каквито и да са те.

В тази книга са събрани истории, които ни показват как можете да го направите.

За каквото и да мечтаете – да намерите своето призвание, да оправите личния си живот, най-накрая да се справите с парите, да свалите излишните килограми, да започнете нова работа – всичко това е напълно възможно, независимо на колко сте години. Както казва една от героините в тази книга – Патриша Горг, изпълнила мечтата си на 61 години: "Правете това, което ви харесва. Ще се намерят хора, които ще кажат, че сте полудели. Няма страшно, те просто ви завиждат!". 

Тази книга не е предназначена само за хора над петдесетте. Когато четеш историите на жени, открили щастието на 60 или на 70, неволно си спомняш за тези, които се чувстват нещастни на 30, 40 или дори 20. Разбира се, след петдесетте настъпва потенциално най-яркият и щастлив период в нашия живот. И все пак, иска ми се тези, които още не са достигнали до тази удивителна възраст, да прочетат книгата и да си кажат: "Щом това е възможно на 60, значи е възможно и на 30!"." - Владимир Яковлев

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

24,50 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Биография и факти за автора

Владимир Яковлев „Уникалната професионална способност на лекаря е да лекува хората. А уникалната професионална способност на журналиста – да направи важното интересно.“ - Владимир Яковлев

Владимир Яковлев е известен руски журналист, основател и бивш собственик на едно от първите и най-авангардни издателства в Русия „КоммерсантЪ”.

Роден е на 8 март 1959 година в Москва. Днес живее в Израел и счита за свой дом Тел Авив.

Яковлев е син на легендарния руски журналист Егор Владимирович. Той е завършил международна журналистика в Московския университет. Работил е в редица руски печатни издания. Яковлев се причислява към плеядата прогресивни публицисти на перестройката през 90-те години, които отхвърлят табутата и забранените теми в журналистиката и са на всички горещи точки, където дотогава не е стъпвал журналистически крак.

Яковлев основа издателската къща „КоммерсантЪ” през 1989 и я ръководи, заедно с едноименния вестник, до 1999 година.

През 2008 г. заедно с милиардера Михаил Прохоров, Яковлев създава медийната група „Живи!“, която стартира редица иновативни медийни проекти, сайтове, вестници и списания, част от които е списание „Сноб“.

През 2010 г. журналистът участва в открита подписка до президента с настояване за бързо разкриване на престъпленията против журналисти и открито защитава журналисти, които са уволнявани и преследвани заради статии, „които не се харесват на властта.“

През май 2012 г. Владимир Яковлев публикува новия си проект, посветен на активната и здрава старост - „Възрастта на щастието“, издаден у нас като „Пожелах и успях!“

В момента Владимир Яковлев набира средства за нова медия, която ще се казва „Мулбабар” (шумерското название на планетата Юпитер).

„Нещото, което умея, е да правя вестници и списания и поради тази причина няма да се уморя да създавам нови медии, които да превръщат безумците отново в хора” – е написал той в описанието на новия си проект на страницата си във фейсбук. „Мулбабар” ще бъде смесица от медийна платформа и продуцентски център, който ще поддържа художествени и публицистични идеи, включително и финансово. Новото издание ще бъде също насочено и срещу пропагандирането на омразата в страната. 

Откъс от книгата

Пожелах и успях! Възрастта, в която се сбъдват мечтите.

Да се запишеш на курс по актьорско майсторство на 69 и на 79 години да покориш Холивуд.

Да свалиш излишните килограми и да се приведеш в идеална физическа форма на 58 г.

Да станеш финансов брокер на 75 г. и да спечелиш милион.

Да започнеш успешна спортна кариера на 60 години.

 Да станеш модел на 82 години.

 Да направиш кариера като модел на 60 години и да постигнеш успех.

Да основеш компания на 51 години и да се превърнеш в легенда в отрасъла.

На 60 години да финишираш в най-изтощителното физическо състезание на света.

На 58 да се захванеш с танци на пилон и да откриеш в тях своето призвание.

Това не са безумни мечти, а реални истории на обикновени жени на възраст „след петдесетте“.

От няколко години аз пътувам по света и събирам истории за хора, преминали петдесетте години, които отказват да следват стандартните – и твърде печални! – представи за живота на тази възраст. Точно обратното – те продължават да живеят и да се забавляват – и често по-добре, отколкото на млади години!

Интересното е, че повечето от тези, които са успели да осъществят мечтите си след петдесет, са жени. Общувайки с тях, аз разбрах нещо важно. Огромната грешка на много от съвременните жени е в това, че те изобщо не вярват, че ще получават удоволствие от живота след петдесет.

Повечето са сигурни, че животът на жената забележимо се влошава към трийсетте, а към петдесетте приключва окончателно, а останалото време (а това са десетилетия!) просто трябва кротко да се доживее. Всъщност това е пълен абсурд – и след петдесет можете да осъществите мечтите си, каквито и да са те.

В тази книга са събрани истории, които ни показват как можете да го направите. Например има разказ за преуспяващата скулпторка Рошел Форд.  Тя за пръв път взема инструментите в ръце, когато навършва 58. Просто цял живот й се искало „да си играе с железата“.

Или историята на Евгения Степанова, която започва спортната си кариера на 60. А днес е многократна световна и европейска шампионка по скокове във вода. Труден и опасен спорт, но на Степанова много й харесва. Няма значение колко необикновено изглежда заниманието, което води до осъществяване на мечтата.

Например Силвия Уейнсток цял живот е била учителка и започнала да прави торти чак на 51. Днес тя – без никакво преувеличение – е сред най-известните и високоплатени майстори-сладкари в света. Да, за тази цел трябвало да работи упорито повече от трийсет години. Но пък е доволна от резултата и е много щастлива.

За каквото и да мечтаете – да намерите своето призвание, да оправите личния си живот, най-накрая да се справите с парите, да свалите излишните килограми, да започнете нова работа – всичко това е напълно възможно, независимо на колко сте години. Както казва една от героините в тази книга – Патриша Горг, изпълнила мечтата си на 61: „Правете това, което ви харесва. Ще се намерят хора, които ще кажат, че сте полудели. Няма страшно, те просто ви завиждат.“

Тази книга не е предназначена само за хора над петдесетте. Когато четеш историите на жени, открили щастието на 60 или на 70, неволно си спомняш за тези, които се чувстват нещастни на 30, 40 или дори 20. Разбира се, след петдесетте настъпва потенциално най-яркият и щастлив период в нашия живот. И все пак, иска ми се тези, които още не са достигнали до тази удивителна възраст, да прочетат книгата и да си кажат: „Щом това е възможно на 60, значи е възможно и на 30!“ 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.