Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Подсъзнанието може всичко / ново допълнено издание

Джон Кехоу

Към изцяло новото издание на български език Джон Кехоу включва и нова глава за елиминирането на отрицателните мисли и специално обръщение към българските си читатели. Независимо каква е основната цел в живота ви, можете да я постигнете – само трябва да използвате Силата на мисълта. Това е по-скоро практика, а не философия. Като отделяте минимум 20 минути на ден за отработване на техниките, формулирани от Джон Кехоу, ще постигнете зашеметяващи резултати в посока на подобряване на собствения ви живот.

  • Корица: Мека
  • Страници: 204
  • Тегло: 0.220 кг
  • Издадена: 2013 г
  • Издателство: ИнфоДАР
  • Виж още от Джон Кехоу
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,99 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Овладейте техниките на силата на мисълта!

Разкрийте истинския си потенциал!

Осъществете творчески тактики за успешен живот!

Постигналата феноменален успех по целия свят книга на Джон Кехоу „Подсъзнанието може всичко” излиза отново на български език в изцяло обновено и допълнено издание. Към изцяло новото издание на български език Джон Кехоу включва и нова глава за елиминирането на отрицателните мисли и специално обръщение към българските си читатели.

Независимо каква е основната цел в живота ви, можете да я постигнете – само трябва да използвате Силата на мисълта. Това е по-скоро практика, а не философия. Като отделяте минимум 20 минути на ден за отработване на техниките, формулирани от Джон Кехоу, ще постигнете зашеметяващи резултати в посока на подобряване на собствения ви живот.

Първата стъпка е да обърнете внимание на потока на мислите във вашето съзнание и да го насочите правилно. Всичко съществува като възможност – иска се само да го захраните с необходимата енергия и ще постигнете целта. Можете да посадите в съзнанието си всякаква мисъл, идея, вярване и то ще ги възприеме, ако е подадена заедно със съответната емоция и затвърдена чрез повторение.

Накарайте ума си да мисли за благосъстояние, щастие, успех и здраве и да избягва негативните емоции като страх и загриженост. Вътре във вас живее второ съзнание, скрито и мистериозно, и това е подсъзнанието. За да разберете как точно двете съзнания си взаимодействат, трябва да осъзнаете, че нашето подсъзнание надхвърля всякакво въображение. Чрез интуицията, сънищата, чувствата и предчувствията то ни води до идеи, прозрения и решения.

Най-успешната програма за развиване на силата на мисълта

„Подсъзнанието може всичко” е част от система променящи живота принципи, които ще окажат огромен ефект, стига да ги приложите.

Научете как да елиминирате тревогата, страха, омразата, негативните оценки и всякакви отрицателни мисловни модели.

Открийте множеството възможности, с които е изпълнен животът, и ги реализирайте.

Използвайте въображението си и генерирайте идеи за по-добър живот.

Окуражавайте другите около вас, както и самите себе си.

Използвайте интуицията си.

Тренирайте ума си за великолепни резултати.

Световноизвестният канадски лектор и филантроп Джон Кехоу формулира програмата за развиване на силата на мисълта преди повече от 30 години. През 1975 г. Кехоу се оттегля в уединение и прекарва три години в усилено проучване на механизмите на човешкото съзнание. Три години по-късно започва да обучава хората на принципите, които формулира, и добива феноменален успех по целия свят, включително и в България. 

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат

 

Биография и факти за автора

Джон Кехоу Джон Кехоу е световноизвестен канадски автор, лектор и филантроп. Той е автор на книгите „Подсъзнанието може всичко”, „Подсъзнанието може всичко за деца”, „Успехът и парите”, „Път към могъщество и слава” и „Практика на щастието”, „Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят”, „Квантовият воин“.

 

Постигналата феноменален успех по целия свят книга на Джон Кехоу „Подсъзнанието може всичко” излиза отново на български в изцяло обновено и допълнено издание. Към изцяло новото издание на български език Джон Кехоу включва и нова глава за елиминирането на отрицателните мисли и специално обръщение към българските си читатели.

 

През 1975 г. Джон Кехоу се оттегля в уединена гориста местност и прекарва три години в усилено проучване и разсъждения върху механизмите на човешкото съзнание. Като черпи свободно от множество научни и духовни източници и като прилага собствените си наблюдения и прозрения, Кехоу успява да създаде първата недвусмислена и успешна програма за развиване на силата на ума.

 

През 1978 г. той започва да обучава хора на принципите, които формулира, а през 1980 г. неговите лекции добиват феноменален успех по целия свят.

 

През последните 20 години Джон Кехоу се отдава на преподавателска дейност и понастоящем живее със съпругата си във Ванкувър, продължава да пише и да изнася лекции по света.

 

„Вярвайте в живота и се доверете на себе си. Независимо от положението, в което се намирате в момента, знайте, че то може да се промени към по-добро, като разберете и използвате силата на своята мисъл по начина, по който тя е направена да работи. Ние сме предопределени да успяваме и животът трябва да ни носи наслада. Наслаждавайте се. Бъдете добри с другите. Бъдете себе си и не се задоволявайте с нищо по-малко от мечтите си.“ – Джон Кехоу

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.