Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО ЛЯТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Петте нива на привързаността. Толтекска мъдрост за съвременния свят

Дон Мигел Руис Младши

Книгата дава прекрасна гледна точка към възможните лични заблуди, вкоренени нагласи и ограничаващи вярвания на всички нас. Предлага и прости инструменти, с които те могат да бъдат преодолени и коригирани, както и безкрайна възможност от избори, свободата да ги правим и в крайна сметка безусловно приемане и любов към себе си.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията е валидна до 31 август 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Надграждайки принципите, описани от баща му дон Мигел Руис в бестселъра Четирите Споразумения, дон Мигел Руис Младши ни приканва да анализираме доколко сме привързани към собствените си гледни точки по един или друг въпрос.

Привързаността ни към убежденията - собствени и чужди - се проявява като маска, която не осъзнаваме, че можем да свалим. Той ни кара да прогледнем споразуменията (устойчивите нагласи), които несъзнателно сме сключвали със себе си през годините на съзряване. Тези споразумения са донякъде естествен процес в оформянето на личността - те създават специфична зона на комфорт - необходима за опора и стабилност в психичния свят на човека. След време обаче тези споразумения (привързаности) вече не отразяват истинската ни същност - вкарват ни в рутинни модели на поведение и ограничават свободата ни на избор.

В резултат стеснената, нерядко дори изкривената перспектива деформира живота, взаимоотношенията и цялостното развитие на личността - и най-вече, прекъсва връзката с енергията на Първоизточника.

"Петте нива на привързаността" дава прекрасна гледна точка към възможните лични заблуди, вкоренени нагласи и ограничаващи вярвания на всички нас. Книгата ни предлага и прости инструменти, с които те могат да бъдат преодолени и коригирани, както и безкрайна възможност от избори, свободата да ги правим и в крайна сметка безусловно приемане и любов към себе си.

 

Биография и факти за автора

дон Мигел Руис Младши Дон Мигел Руис Младши е нагуал, толтекски майстор на преобразяването. Той е син на дон Мигел Руис и е пряк потомък на рода на Рицарите на Орела.

 

На четиринадесетгодишна възраст дон Мигел Руис Младши започва да учи при баща си и при баба си Мадре Сарита. От тази ранна възраст той превежда молитвите, лекциите и семинарите на Мадре Сарита от испански на английски. По този начин чрез усърдна и напрегната работа той усвоява съдържанието на ученията й и на двата езика. Превеждайки на Мадре Сарита, дон Мигел Младши започва да разбира силата на вярата. Той лично вижда как баба му буквално материализира намерението си да изцелява хората – физически и духовно.

 

Способността да прилага ученията в реалния свят дава на Мигел Младши собствен поглед към уроците, усвоени от баща му и баба му, и разпалва желанието му да предава традицията на другите.

 

След десетилетия обучение накрая той е готов да сподели всичко научено. Като съчетава мъдростта на семейната си традиция със знанието, придобито в собственото си пътуване, сега той помага на другите да открият собствената си пътека към личната свобода.

 

Дон Мигел Руис Младши е женен и има две деца.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.