Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ПРАЗНИЦИТЕ ОТМИНАВАТ, ПРОМОЦИИТЕ ОСТАВАТ! /до 70% отстъпка за книгите на Гнездото/

Промоцията продължава до 31 януари 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Пазителката на женската сила

Лариса Ренар

Продължението на "Изворът на женската сила".

Книгата показва как се овладява и използва енергията на четирите стихии, които управляват света и четирите основни състояния на жената чрез:

- Практиките на Древна Индия за пробуждане на енергията на Шакти

- Тибетски упражнения за проявяване на вътрешната си сила и любов към себе си

- Уроци от Древна Гърция за изява на богинята в теб и как да се научиш да даваш и да приемаш

- Магически заклинания и медитации на древните викинги за духовно издигане и свързване с вселенската енергия

Всяка жена извървява своя път, като съединява в себе си четирите стихии – въздух, вода, огън и земя – и се научава: 

- Да проявява своята женственост

- Да разбира, съблазнява и управлява мъжете

- Да бъде изобретателна и да се наслаждава на сексуалните отношения

- Да създава и дарява щастие

- Да владее себе си и света

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

15,00 лв.

Eдна вековна японска философия, променила живота на милиони...

Промоцията продължава до 31 януари 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Тя владее четирите стихии – огън, вода, въздух, земя – които дават на жените:

- Сиянието на страстта

- Прелестта на любовта

- Крилата на свободата

- Силата на увереността

От столетия жените са предавали – от уста на уста, от майка на дъщеря – тайните техники на съхраняване и засилване на женската енергия. Тази, която е знаела тайните и е умеела да използва своята енергия, е притежавала невероятна мощ. Мъжете били готови да дадат живота си за една нощ с такава жена – мъдра и интуитивна, могъща и всесилна, съединяваща силата на всички стихии. Тя приема света такъв, какъвто е, и в същото време променя съдбата на света и хода на историята. Тя е Пазителката на женската сила.

В първата си книга Изворът на женската силаЛариса Ренар съчетава съвременните постижения на психологията с древните практики и познания, чрез които жените са поддържали вътрешната си хармония преди хиляди години. 

В нейното продължение – „Пазителката на женската сила” - показва как се овладява и използва енергията на четирите стихии, които управляват света и четирите основни състояния на жената

Биография и факти за автора

Лариса РенарЛариса Ренар – лъчезарна, неотразима, обаятелна жена. Тя е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, с  магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създателка е на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени.  Книгите й са издадени в над половин милион екземпляра.

За 14 години е провела повече от 200 тренинги и семинари в Русия, Америка, Турция, Индия, Гърция, Испания и др. Тя участва като експерт-психолог в печатни издания и в телевизионни и радиопредавания. Лариса Ренар изнася лекции по психология на стреса.

Лариса Ренар създава и ръководи Академията за личен живот в Санкт Петербург. Тя е основана през 2000 г. и оттогава огромен брой жени са придобили нови ценни умения благодарение на обучението си в нея. В Академията представителките на нежния пол не само се зареждат с положителни емоции, но се учат и да откриват нови хоризонти пред себе си, да придобиват изконната женска мъдрост, да намират пътя към собственото си щастие. Според Ренар мъдростта на жената не зависи от възрастта – сред нейните ученички има и дами на над 60 години. Това, което наистина има от значение, е доколко владеем и умеем ли да балансираме силата на вътрешните си енергии.

През 2007 г. Лариса Ренар създава книгата си „Изворът на женската сила”. Авторката съчетава задълбочените си познания и дългогодишния си практически опит и представя уникална програма от техники и упражнения, предназначени специално за жени. Изданието се превръща в бестселър и печели хиляди последователки в цяла Русия.

След нея Ренар издава продължението "Пазителката на женската силаи Интригата да съблазняваш“.

Откъс от книгата

Някои от техниките и упражненията, включени в книгата „Пазителката на женската сила”:

Затваряне на кръга на женската сила

Поемаш дълбоко дъх и напълваш дробовете си с въздух. Осъзнай властта на Въздуха. Погледни пламъка на свещта пред себе си и осъзнай властта на Огъня. Погледни земята и осъзнай властта на Земята. Погледни водата и осъзнай нейната власт. Осъзнай, че ти си сътворена от тези четири сили.

Затваряш очи. Вдишваш дълбоко и молиш въздуха да изчисти всяка ментална паяжина. Представяш си паяжината на лицето си и наблюдаваш как тя изчезва.

Отново вдишваш дълбоко и се обръщаш към Огъня с молба пламъците да те обхванат, за да изчистиш всички замърсявания. Представяш си как си влязла в огромен син пламък, наблюдаваш как тялото ти се изчиства, как започва да искри и да блести.

Вдишваш дълбоко и молиш Земята да балансира енергията ти. Представяш си как си заровена до шия в топлия пясък и усещаш как той нежно те приласкава. Посипваш пясък на главата и лицето си и наблюдаваш как се сипе от теб и как от тебе падат неувереността и съмненията.

Вдишваш дълбоко и молиш Водата да те очисти от негативните емоции. Представяш си как плуваш във водата и се гмуркаш. Наблюдаваш как всички негативни емоции те напускат.

Представяш си неголям хълм, на който гори огън, виждаш как въздухът го разпалва. Представяш си как водата се превръща в пáра. Виждаш взаимодействието на четирите стихии и чувстваш тяхното взаимодействие вътре в теб, чувстваш тяхната хармония.

Благодариш на всички стихии за пречистването, което са ти дали.

Осъзнай тяхната енергия. Представи си мощта и величието на бушуващия огън и осъзнай неговата власт. Чуй какво ти говорят. Представи си Земята, нейните планини и долини, виж как вятърът ги гали с дъха си. Чуй тяхното послание. Осъзнай красотата на този свят.

Осъзнай, че тази красота и сила, която виждаш наоколо, я има и вътре в теб. Приеми тази красота и сила като свое наследство.

Благодариш на стихиите, че сте били едно цяло, и ги молиш да продължават да те подкрепят. Отваряш очи и нежно докосваш пламъка, земята, водата и перото. Благодариш на пространството за присъствието и подкрепата.

Остави свещта да догори. Постави я между чашите с вода и пръст и сложи перото пред тях. 

*** 

Жрица на стихията на Огъня

Затвори очи, вдишай дълбоко и на издишване си представи, че се намираш в края на древна гора. Виждаш пътечка, която отвежда навътре в гората, ти тръгваш по нея. Озоваваш се на поляна, където гори огромен огън. Гледаш огъня и виждаш как пламъкът се превръща в прекрасна девойка с грива от черни коси, в червена дреха. Гръдта й е натежала, а бедрата й са широки. Тя е сладострастна и чувствена, необуздана и импулсивна. Цялата трепери от възбуда и желание. Устните й са полуотворени, зърната й – настръхнали. Тя танцува своя танц на първобитната сексуалност. Слей се с нея. Усети вибрациите й. Самата ти стани огнена жена. Почувствай нейната енергия. Изпълни се с нея. Почувствай как тялото ти се изпълва с желание и възбуда, с енергията на страстта, с енергията на огъня. Как вътре в твоя център на страстта се разпалва огън, който те изпълва с пламтяща жар. Почувствай се свободна и страстна, чувствена и необуздана, сладострастна и спонтанна. И когато се почувстваш като жрица на стихията на Огъня, отново стани себе си. Поблагодари на стихията на Огъня и се върни в реалността. 

*** 

Обръщение към жрицата на Водата

Затвори очи, поеми въздух и при издишването си представи как се полюшваш на топлите вълни. Почувствай как вълните те люлеят и увличат след себе си към дъното. Там ти виждаш как се завихря водата и в центъра на завихрянето се появява девойка с рижи коси, почти момиче, с дълги крака и малки гърди. Тя започва да играе с вълните – смее се и бяга от тях, а после тича насреща им. Тя е непосредствена и доверчива, безгрижна и открита. Ти се сливаш с нея и ставаш млада девойка, която играе с морските вълни. Почувствай нейните вибрации. Усети нейната радост и ликуване, нейната безгрижност и трогателност. Изпей ВА, което активизира стихията на Водата. 

Диханието на деветте кръга - практиката, която помага да се избавим от негативните мисли, раздразнението и злобата 

Притискаш с показалеца на лявата ръка дясната ноздра, вдишваш чистата бяла светлина през лявата ноздра и издишваш през дясната черния дим на негативните мисли и манията за секс. Повтаряш три пъти.

Притискаш с показалеца на дясната ръка лявата ноздра, вдишваш чистата бяла светлина и издишваш през дясната ноздра черния дим на злобата и ненавистта. Повтаряш три пъти.

Вдишваш с двете ноздри чистата бяла светлина, която пречиства тялото, и издишваш черния дим на безразличието към теб и тревогата, като си представяш, че този дим излиза през точката между веждите. Повтаряш също три пъти. 

*** 

Творческа визуализация на желанията

Срещу третото око (точката в средата на челото) си представяш бял матов диск, а на неговия фон – желаното събитие с максимално възможен брой детайли. След това съчиняваш песничка от четири стиха, за да включиш емоциите. Няколко пъти вдишваш и издишваш и насочваш вниманието  към твоя сексуален център (четири пръста под пъпа). Оттам с вдишването издигаш енергията до третото око. Изпълваш матовия диск с нея дотогава, докато не почне да свети, пееш песничката и пускаш желанието си в пространството. Благодариш на пространството за помощта и подкрепата. 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.