Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ПРАЗНИЦИТЕ ОТМИНАВАТ, ПРОМОЦИИТЕ ОСТАВАТ! /до 70% отстъпка за книгите на Гнездото/

Промоцията продължава до 31 януари 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Отвъд Тайната. Щастието възможно!

Бренда Барнаби

„Отвъд Тайната“ е нещо повече от книга – тя ви дава възможност да преобразите живота си. В нея са разгледани всички основни идеи от „Тайната“ на Ронда Бърн и са разработени така, че всеки да избере собствен начин за развитие и постигане на целите си чрез овладяване и насочване на мисловната енергия. Тук ще намерите съветите на най-добрите специалисти в областта на позитивното мислене и Закона за привличането.

„Отвъд Тайната“ е безценна книга, която може да промени живота ви, ако се осмелите да се потопите в нея и да откриете как да осъществите най-съкровените си желания. Тя дава насоки как да постигнете всичко, което искате, чрез силата на мисълта:

Как да се научите да мислите положително; Как да избягвате отрицателните мисли;  Как да преодолеете страховете си;  Как да подобрите личния си живот;  Как да се радвате на добро здраве;  Как да осъществите професионалните си цели;  Как да постигнете дългосрочно финансово благополучие.

  • Корица: Твърда с обложка
  • Страници: 184
  • Тегло: 0.180 кг
  • Издадена: 2010 г
  • Издателство: Enthusiast
  • Виж още от Бренда Барнаби
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

21,00 лв.

Eдна вековна японска философия, променила живота на милиони...

Промоцията продължава до 31 януари 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Всеки от нас иска да осъществи най-съкровените си желания, но често, за да постигнем мечтите си, е необходимо да преобразим живота си. Щастието е наистина възможно, ако знаем как да стигнем до него и най-важното - да го задържим. „Отвъд Тайната“ не е просто книга, а наръчник за намиране на щастието, който може да промени живота ни завинаги, ако се осмелим да се потопим в него и да открием как да осъществим най-съкровените си желания.

„Отвъд Тайната“ дава насоки как да постигнем всичко, което искаме, единствено и само чрез силата на мисълта. Тя разкрива как да се научим да мислим положително и да избягваме отрицателните мисли, как да преодоляваме страховете си и да се радваме на добро здраве, да подобрим личния си живот и да осъществим професионалните си цели, да постигнем дългосрочно финансово благополучие и да се чувстваме истински щастливи.

В книгата са разгледани всички основни идеи от „Тайната“ на Ронда Бърн и са разработени така, че всеки да избере собствен начин за развитие и постигане на целите си чрез овладяване и насочване на мисловната енергия. „Това е причината книгата да е озаглавена „Отвъд Тайната“. Не се опитваме да омаловажаваме или да се наложим над книгата на австралийската авторка Ронда Бърн, а да направим някои допълнения към нея, тъй като тя представлява важна част от много по-мащабно явление. Целта ни е да добавим още данни, преживявания, собствен опит, тайни и съвети, които също представляват част от възможностите на новото хилядолетие“, споделя авторката Бренда Барнаби.

„Отвъд Тайната“ предлага по-пълен поглед върху силата на мисълта. Психологът Бренда Барнаби я разглежда като изключително сложно явление. Освен аргументи за възможностите и огромната енергия на съзнанието, книгата съдържа и широк спектър от различни методи, упражнения и духовни практики за постигане на нагласи, които помагат да контролираме и използваме скрития потенциал на този феномен. Съвместно с редица известни духовни водачи и последователи на Ню Ейдж философията, авторката ни напътства по пътя към хармонията и душевното равновесие, които са необходими, за да се научим да владеем съзнанието си чрез мисловната енергия. Това са първите крачки към преобразяването на живота ни и постигането дори на най-амбициозните ни цели, за да достигнем до истински пълноценния и щастлив живот.

Биография и факти за автора

Бренда Барнаби е психолог, писател и журналист. Тя изучава и популяризира теми, свързани със силата на съзнанието и произхода и действието на мисловните вибрации. Работата й е насочена към „неизползваната“ енергия на мозъка и към възможностите, които човек притежава, да отхвърли отрицателните вибрации и да внесе положителна промяна в живота си. Бренда Барнаби живее в Западен Съсекс със съпруга си, лекар хомеопат, и децата си Пол и Сърина.

Откъс от книгата

„Отвъд Тайната“

Предговор

 

Основната причина да напиша настоящата книга беше твърдото ми убеждение, че в момента ни се предоставя неповторима възможност. Това се потвърждава от все по-многобройните движения, свързани с духовното развитие, които възникнаха през последните години. Най-показателната проява на този феномен е успехът на аудио-визуалната и печатната версия на книгата на Ронда Бърн, озаглавена „Тайната“.

„Тайната“ е написана в сътрудничество с над двайсет светила в областта на метафизиката* и движението за самопомощ. Бърн ни представя поредица от автори, които обясняват теоретичните и практическите елементи на Закона за привличането чрез мисловни вибрации. Тя заявява, че този стар метод е бил използван от няколко прочути исторически личности. Днес „тайната“ е достъпна за всички, благодарение на новите водачи и учители, като например хората, взели участие във въпросната творба.

Аз и моите консултанти уважаваме професионалната работа на Ронда Бърн, както и ясните аргументи, които използва, за да обясни трудни за разбиране концепции. Но най-вече се възхищаваме на възторжената й вяра в тайната сила на човешкото съзнание, повлияно от божественото, чрез която можем да променим живота си и да се радваме на изобилие, щастие и осъществяване на целите си.

Това е причината настоящата книга да е озаглавена „Отвъд тайната“. Не се опитваме да омаловажаваме или да се наложим над книгата на австралийската авторка, а да направим някои допълнения към нея, тъй като тя представлява важна част от много по-мащабно явление. Целта ни е да добавим още данни, преживявания, собствен опит, тайни и съвети, които също представляват част от възможностите на новото хилядолетие.

Убедени сме, че можем да предоставим на читателите на настоящата книга по-пълен поглед върху този феномен и върху аргументите, които ни накараха да повярваме в огромната енергия на съзнанието. Но най-вече сме включили широк спектър от съвети и упражнения, подготвени от най-добрите сред днешните духовни водачи и учители.

Надявам се, че на следващите страници ще откриете мотивацията и пътя си към един удивителен живот.

Преобразете живота си и осъществете желанията си!

Бренда Барнаби

 

ПОСТАВЯНЕТО НА ВЪЗВИШЕНА ЦЕЛ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА ЖИВОТА.

Силата е вътре във вас

Джоузеф Мърфи

Интелектуалец, писател и съветник в областта на личностното развитие и израстване, Джоузеф Мърфи посвещава петдесет години от живота си на утвърждаването на мисловната и духовна сила. Той изучава задълбочено всички основни религиозни доктрини и достига до следното заключение: „Силата е вътре във вас!“ С това си вътрешно убеждение в продължение на три десетилетия Мърфи ръководи Църквата за божествена наука в Лос Анджелис, пише книги, участва в конференции и води курсове в различни държави.

Когато започнете да използвате вълшебната сила на подсъзнанието си, ще успеете да постигнете удивителни неща.

Джоузеф Мърфи

Мърфи проповядва „научната молитва“. Тя представлява хармонично общуване между съзнателното и подсъзнателното ниво на ума, за да се постигне определена цел. Според неговата философия, овладяването на безкрайната вътрешна сила, която всеки от нас притежава, ни дава възможността да получим онова, което наистина искаме от живота. Основна част от проповедите на Мърфи е вярата. Не става въпрос за мистичната вяра, а за убеждението, че вътрешната сила действително съществува и че човек трябва да вярва, за да постигне вечно щастие:

Законът на живота е законът на вярата. А вярата може да се обобщи накратко като мисъл във вашето съзнание. Начинът, по който мислите, усещате и вярвате, оформя и предполага съзнанието, тялото и заобикалящата ви среда. Ясното разбиране какво правите и защо го правите ще ви помогне да осъзнаете на подсъзнателно ниво хубавите неща в живота.

Техниката, предложена от Джоузеф Мърфи, има за цел да предостави конкретни решения на конкретни проблеми. Целите му са насочени към конфликтите от всекидневието, които оказват влияние върху човешкия живот. Тези проблеми могат да бъдат разрешени само от хората, които се сблъскват с тях, чрез сили, които все още не са им известни.

Заслужавате по-богат и по-щастлив живот. Започнете да използвате силата на подсъзнанието си и ще видите, че всекидневните ви проблеми ще се разрешат и ще постигнете хармония във взаимоотношенията си.

Тайната на големия и дълготраен успех на Мърфи вероятно се дължи на умереното му учение. Той не обещава нито невероятни богатства и горещи страсти, нито бележити моменти на триумф, а рецепта за разрешаване на лични и битови проблеми, които засягат милиони мъже и жени по целия свят. Той говори за лична хармония и радост от така наречените „хубави неща в живота“: „Нужно е само да се привържете мислено и емоционално към онова, което искате, и съзидателните сили на подсъзнанието ви ще реагират по необходимия начин. Започнете сега, днес, допуснете чудесата в живота си! И продължавайте така, докато ново утро озари живота ви и пропъди завинаги сенките“.

РЕШЕНИЕТО НА ЛИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ Е ЗАЛОЖЕНО В СИЛАТА НА ПОДСЪЗНАНИЕТО НИ.

 

Интелектуалците и авторите, които представяме тук, като Ърнест Холмс, Луис, Робърт Колиър, Емет Фокс и Женевиев Беренд имат сходни идеи и методи, свързани с действието на енергията на съзнанието. Тези знания и прилежащите им теории дават началото на движението, известно като Нова мисъл, което заедно с позитивното мислене и Закона за привличането са в основата на т.нар. възможност на новото хилядолетие.

Възможността на новото хилядолетие

Човек е смъртен заради страховете си и безсмъртен заради копнежите си.

Питагор

Днес ни се предоставя възможност да променим живота си. Преходът от второто към третото хилядолетие бе свързан с промяната на една епоха, с космична трансформация, която оказа влияние върху координатите на Вселената и нейните астрални вибрации. Този феномен внесе значителни промени в нашето разбиране за връзката между енергията на съзнанието и силите, които взаимодействат с тази вътрешна енергия, за да ни помогнат да постигнем целите си. Следователно настоящата епоха е подходящото време да използваме натрупаните знания на интелектуалците и духовните водачи, за да направим живота си по-добър.

Много от тези хора са знаели или са долавяли добрите предзнаменования за нашето време и са подготвили основата за подновяване на опитите за използване на подсъзнателните енергии. Тяхната работа разкрива неразривната връзка на божественото (независимо под какво наименование или форма се проявява то) с нашето съзнание, тяло и дух. Това взаимодействие е просто и хармонично, както простичко го обяснява един от уважаваните религиозни водачи, надарен с изключителна мъдрост:

Не са ни нужни нито храмове, нито сложни философски системи. Умовете и сърцата ни са нашите храмове.

Далай Лама

Всичко е готово, за да имаме възможност да преминем през неповторимо и трансцедентално преживяване. Нужно е единствено да поддържаме желанието да променим живота си, да се освободим от страха, потисничеството, отрицателните емоции и мисли. Сега можем да се радваме на благополучието и щастието, които преди са ни се стрували невъзможни, като използваме най-новите тълкувания на Новата мисъл, на Закона за привличането, на позитивното мислене и на други източници, които да ни помогнат да се пробудим и да използваме потенциала на подсъзнанието си.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.