Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

26 съвета от Луиз Хей, които ще ви променят

Луиз Хей

1. Знайте, че сте много повече от това, което си мислите. Вие сте под божествена закрила. Свързани сте с безпределна мъдрост. Имате всичко, от което се нуждаете.

2. Не обръщаме внимание на интуицията си и после се чудим защо Животът ни не върви добре. Научете се да се вслушвате във вътрешния си глас. Вие знаете какво точно да направите. 

3. Не сте подвластни на никого и нищо, защото вие сте отговорни за своя Живот. 

4.Онова, в което вярваме, се превръща в истина за нас. Колкото повече доверие имаме в Живота, толкова повече Животът има за нас. 

5. Не чакай момента, когато нещата ще са наред, ще отслабнеш, ще намериш нова работа или ще започнеш нова връзка. Започни веднага и прави всичко, което зависи от самия теб. 

6. Спомни се какво те радваше като дете. Намери начин да "интегрираш" тези радости в Живота си. Забавлявай се с всичко, което правиш. Усмихвай се непрекъснато. Смей се на висок глас. Позволи си да изразиш радостта си. Радвай се и знай че Вселената се радва заедно с теб! 

7. Помни: няма изгубено време, защото всеки ден от Живота ти те е учил на нещо ново. Цени възрастта и опита си. 

8. Вселената обича благодарността. Колкото по-благодарен си, толкова повече блага получаваш - не само материални неща, но и хора, места и преживявания, заради които си струва да се живее. 

9. Най-добрият начин да получиш любов, е да дадеш любов. 

10. Откажи се да имаш очаквания. Отпусни се свободно и с любов в течението на Живота.  Знай, че на всеки завой те чака добро. 

11. Бъди готов да се разделиш със старите, негативни убеждения. Те са само мисли, които запречват пътя ти. Поучи се от миналото и го остави зад себе си. 

12. Спри да критикуваш. Критиката никога никого не променя. 

13. Прошката е дар към теб самия, защото те освобождава от затвора, в който сам си се зaключил. Можеш да се разделиш с миналото и да простиш на всички. 

14. Добре е да бъдем благодарни дори и за получените уроци. Не бягайте от уроците, те са малки съкровища. Когато се поучим от тях, животът ни се променя към по-добро. 

15. Най-страховитите събития, които можем да си представим, са само мисли и нищо повече.

16. Всички имаме мъжка и женска страна. Когато те са в равновесие, ние сме цялостни и пълни. "Мъжките" момчета са загубили връзка със своята интуиция. А слабите, крехки жени не проявяват своята силна и интелигентна страна. Ние имаме нужда и от двете си страни.

17. Страховете и съмненията са единствените механизми на отлагане, които ни пречат да имаме всичко добро, което казваме, че искаме в живота си. 

18. Често се страхуваме да погледнем навътре в себе си, защото си мислим, че ще намерим там нещо ужасно. Но каквото и да ни говорят, ще намерим едно прекрасно дете, което жадува за нашата любов.

19. Ти не си жертва на своите мисли. Ти избираш своите мисли! Изборът на мисли е безграничен. Избери равновесието, хармонията и мира и те ще се изявяват в твоя Живот. 

20. Аз съм се научила да обичам мислите си. Те са най-добрите ми приятели. Казвам "Вън!" на всяка негативна мисъл, която идва в ума ми. 

21. Няма две еднакви снежинки, нито две еднакви маргаритки. Всеки човек е рядък скъпоценен камък, с единствени по рода си способности. Ограничаваме се, ако се опитваме да бъдем като някой друг. Радвайте се на своята уникалност. 

22. Наистина е безопасно да се вземат решения. Правете го авторитетно. Ако решението се окаже слабо, вземете ново. Научете се, когато имате нужда от решение, да обръщате поглед навътре и да медитирате кратко. 

23. Когато се научим да обичаме това, което вършим, Животът ще се погрижи винаги да имаме интересна и творческа работа. 

24. Отнасяйте се към промените като почистване на дом. В началото едно, след това друго, и накрая гледаш - всичко блести. 

25. Всеки от нас непрекъснато дава своя принос за хаоса или мира в света. Всяка грозна, нелюбяща, негативна, уплашена, осъдителна или предубедена мисъл допринася за атмосфера, която причинява земетресения, наводнения, суши, войни и други катастрофи. 

26. Молбата за помощ е проява на сила, а не на слабост. Много от нас са свикнали да разчитат само на себе си и за нищо да не търсят помощ. И все пак, опитайте се да го направите, вместо да се опитвате да се справите с всички проблеми със собствени сили и да се сърдите на себе си, че не успявате.

Вижте повече за Луиз Хей

Всички книги на Луиз Хей можете да поръчате в книжарница Гнездото

Не са открити продукти.