Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 31 октомври 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Опитът на един глупак 3

Мирзакарим Норбеков

Човек сам минира щастието си и сам обезврежда поставените от него мини. Ако искате да разберете защо полово силните мъже никога не са бедни, как да се справите с трудностите на преходната възраст, да отгледате деца, а не бодливи кактуси и в същото време да изградите собствен безотказен генератор на доходи, потопете се в „Опитът на един глупак 3” на Мирзакарим Норбеков, във вълшебните закони на любовта и божествената аванта.

Нали искате да получите отговори на жизнените въпроси. Тогава напред – четете, осмисляйте и действайте.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 31 октомври 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Абсолютно е забранено да си правите експерименти с живота, защото в края на дните си може да се наложи да си кажете: „С експеримента нищо не излезе, защото експериментаторът беше идиот.“

М. Норбеков 

- Откъде да получим пин кода за личната ви сметка при Господ

- Какво да се направи, та от сексуалните фантазии да не израснат бурени в семейния живот

- Защо слабостта на мъжа е в силата на жена му, а силата на жената е в нейната слабост

- Как да станете незаменима любовница на съпруга си. Къде се намира второто сърце на мъжа и как да се направи активатор на мъжката сила

- С какво да торите детската си градина, за да не израснат децата ви бодливи като кактуси

- Как меденият месец да продължи 50 години

- Как да преминеш преходната възраст

- Бащи и деца – кой на кого е длъжен

- Къде обитават вашите ангели-хранители

- Как да изберете бизнеса на живота си и има ли живот за бизнеса ви

И още много отговори на жизнените ви въпроси от Мирзакарим Норбеков!

 

„Силна книга. Наистина е на нивото на бестселър. Чета я с удоволствие! В нея има и дълбочина на познанието, и простота в изложението, и хумор.” - 

Екатерина Н.

 

„Без тази книга не може да се живее! … за такъв обем важна и полезна информация дори не съм мечтала! 

 

В книгата има инструкции за постигането на КОЯТО И ДА БИЛО цел в живота. …всеки път, когато се обърна към нея, намирам нова информация и отговори на всичките ми въпроси.” - Вадим С

Биография и факти за автора

НорбековМирзакарим Санакулович Норбеков е уникален човек, който помага на хората да открият своето многообразие, да намерят вътрешния си мир и наистина да опознаят себе си. Той не е кумир, а всеки негов съвет, всяка негова дума се превръща в реалност. На пръв поглед /и това често се случва/, докато го слушаш, ти се струва, че говори абсурдни неща. Минава време и се чувстваш пълен глупак - всичко казано от Норбеков се сбъдва! Много е трудно да се възприеме адекватно човек от неговия мащаб. 

Днес М. С. Норбеков е изследовател, доктор по психология и педагогика автор на много патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор, с черен колан по карате. Той е създател на "Института по самовъзстановяването на Човека" в Москва.


Мирзакарим Норбеков е суфи, странстващ дервиш, както той сам казва потомък на Авицена – основоположник на медицината, Омар Хаям – блестящ астроном, виден математик, известен лечител, забележителен автор, велик философ. 


След драматични обрати в живота си той избира да служи на хората, пътя на съзиданието, съхраняването и предаването на знанията по веригата учител – ученик, за да може мъдростта, натрупана през вековете в изтока, да достигне до готовите да я възприемат днес хора. 

Автор на бестселъри, които стават истински пътеводители в духовните дебри на съвременния свят. Сред тях са "Уроците на Норбеков: Болест ли? По дяволите!", "Школа за мързеливци", "Къде на майната си зимуват звездите по пладне, или как да прилапаме един милион решения", "Да ви дойде успех до главата и как да го избегнете", "Опитът на един глупак, стигнал до прозрението как да се избавим от очилата", "Опитът на един глупак 2" и др.    

Преди години ученият е инвалид първа група, изцяло зависим от апарата за изкуствено прочистване на кръвта, от лекарствата, от процедурите. Нереализиран човек без бъдеще. След срещата си с лечителя Сеид Мохамед Хасан, той успява да се освободи от физическите си недъзи и от житейските си несполуки. Помагат му мъдростта и безценният опит на древната източна култура. 

Норбеков създава свой собствен уникален метод за лечение и успешно го прилага повече от 25 години. Последователите му са стотици. Постигнатите резултати - удивителни. Напълно и бързо оздравяват хиляди хора, изпаднали в безизходица.

Откъс от книгата

Един човек отишъл при Господ и Му казал:

- Казваш, че една четирийста част от богатството ми е за нуждаещите се. Много съм богат и докарах цял керван - четирийстата част от богатството ми. На кого трябва да го дам?

- Дай го на майка си - му отговорил Господ. 

Минало известно време, човекът пак дошъл и пак се обърнал към Господ:

- Докато пътувах, богатствата ми се умножиха. Отново докарах керван с богатства. На кого да го дам?

- Дай го на майка си - отново му отговорил Господ. 

Човекът си отишъл и когато дошъл след една година, отново се обърнал към Господ:

- Построих къща за майка си от златни кюлчета, покрих пътеката до къщата й с бисер. Когато се върнах, богатствата ми се умножиха още повече. На кого трябва да дам четирийстата част?

- Дай я на майка си. 

За четвърти път дошъл човекът. Докарал със себе си още повече богатства и отново задал въпроса си. И Господ му отговорил:

- Дай го на майка си, а ако тя ти откаже, тогава го дай на баща си. Ако баща ти не го вземе, дай го на бедните. Ако бедните откажат да го вземат, дай го на децата си. 

- Защо, Господи, три пъти ме пращаше при майка ми?!

- Защото майката е по-първа от бащата. Тя те е носила девет месеца под сърцето си, а баща ти не е участвал в това. Това е първата й привилегия. Между живота и смъртта тя те е родила. Баща ти не е участвал в това. Това е второто й превъзходство. Нощем е нарушавала съня си и с гръдта си те е хранила. Баща ти е спал през това време. Това е третото й предимство. След това родителите се изравняват. Но от приличие трябва първо да предложиш на майка си, а след това на баща си. 

Тогава човекът попитал:

- А за децата? 

Господ отговорил:

- На децата нищо не им трябва. Дал си им живот, това е всичко, от което имат нужда. Те са ви длъжни, а вие на тях нищо не дължите. 

Тогава човекът казал:

- Ще нося майка си на ръце и ще обиколя всички свети места.

След три години се върнал и казал на Господ:

- Изпълних обещанието си. Носих на ръце родната си майка и обиколих за поклонение всички свети места, нито веднъж не я пуснах на земята. Дали платих дълга си към нея? 

- Да, отчасти си платил дълга си. Платил си едно кърмене посред тъмната нощ, когато си бил безпомощно бебе. 

Обърнали ли сте внимание, уважаеми родители, че сега сте сложили нещата надолу е главата? Нарекли сте децата си приятели. А нима длъжникът може да ви е приятел? Детето трябва да бъде слуга на родителите си, то трябва да знае, че е длъжно да служи на по-възрастните. 

В страна, където младежите уважават възрастните, не е възможно да бъде победен народът. Защото там силата и лудешката енергия се сливат с мъдростта. Когато наричате детето си приятел, преди още да му е засъхнало млякото по устните, то престава да ви уважава, все по-често и по-често ви казва: „Ти пък какво разбираш, старо?" Вашата мъдрост си отива заедно с вас, а то трябва отново да открива Америка...

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.