Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Нещата, които научих от Изтока

Франсиско Лопес-Сейване

Трактат за мъдростта, безценно ръководство за човечност и духовно извисяване над бариерите на секти и религии.

Това е оригинална и проникновена творба, обединяваща уроците, усвоени от автора, който още много млад, с помощта на един гуру, решава да се потопи в изучаването и практикуването на източните философии.

Далеч от стереотипните книги за самопомощ, тези изпълнени с мъдрост страници преоткриват най-трансценденталните понятия в живота – Бог, любов, секс, чувства, воля... И ни разкриват света от неочаквана и истински революционна гледна точка.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

„Франсиско Лопес-Сейване разсъждава задълбочено върху идеите на Изтока. Неговото интелигентно, критично и рационално послание идва да напомни на нас, християните, че вече не можем да отминем само с едно „амин“ нашите душевни безпокойства.“ - Енрике Мирет Магдалена, теолог и писател

Биография и факти за автора

Формиран интелектуално вън от академизма, Франсиско Лопес-Сейване е човек с много образи и таланти, дарен с изключително светъл ум, който винаги се стреми да се изрази с един-единствен глас – своя собствен. Дълбок познавач на източните мъдрости, той посвещава част от живота си на разпространяването по света на техниките на човешкото усъвършенстване. Вдъхновител в продължение на повече от три десетилетия на прочутите „Интелигентни почивки“, той е сред пионерите на навлизането на йога-учението в Испания и създател на доказалия ефикасността си метод за обучение „Да живеем без стрес“.

Неуморен пътешественик и голям комуникатор, той е говорил от престижни трибуни като Университета „Райс“ в Хюстън и главната квартира на ООН в Ню Йорк.

Като писател притежава динамичен, директен, сигурен и персонифициран стил – израз на проникновен и добре въоръжен ум.

„Нещата, които научих от Изтока“, неговата пета книга, е доблестна, критична, поучителна и стимулираща творба, която подтиква към размисъл и си струва да бъде препрочитана. Написана е със „сърдита любов“ и, както отбелязва Арабал, ни показва света по сейвански.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.