Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 

 

Най-добрата улична храна: Пътеводител с рецепти от цял свят

Том Паркър Боулс

Живеете, за да ядете? Пътувате, за да се радвате на кулинарни шедьоври от цял свят? С помощта на този сборник с класически рецепти ще можете да приготвите най-забележителните изкушения на уличната храна в собствената си кухня! От добре познатия хотдог до екзотични сладкиши тази гастрономична обиколка на света е наслада за всички сетива.

В книгата ще откриете:

- 100 автентични рецепти с прости и ясни указания за отличен резултат

- Речник на екзотичните продукти и предложения за достъпни заместители

- Страхотен снимков материал на всяка страница

Интригуващите описания на ястията ще ви подскажат къде да похапнете добре, когато сте на път.

Книгата е дело на кулинарни автори от цял свят.

 

  • Корица: Мека
  • Страници: 224 цветни стр.
  • Тегло: 0.520 кг
  • Издадена: 2015 г
  • Издателство: Вакон
  • Виж още от Том Паркър Боулс
 

Наличност: Да

22,90 лв.

ПРОМОПАКЕТ: КРЪСТОПЪТ

ПРОМОПАКЕТ: ПОДАРИ НАДЕЖДА

ПРОМОПАКЕТ: ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...




Биография и факти за автора

Том е кулинарен журналист. Списва колонка в седмичникаThe Mail on Sunday, а също така е кулинарен редактор на сп.Esquire и сътрудник на сп. Departures. Първата му книга E Isfor Eating: An Alphabet of Greed (2004) [„Я като ядене: Азбука на лакомника“] има голям успех в кулинарните среди. Втората му книга The Year of Eating Dangerously (2006) [„Годината на опасната храна“] съдържа необичайни и екзотични рецепти от цял свят. Третата му книга FullEnglish: A Journey Through the British and Their Food [„Английска закуска: Пътешествие през Британия и нейната кухня“] е издадена през 2009 г., а през 2010 г. печели наградата на Гилдията на кулинарните журналисти в категория „Британска кухня“. Последната му книга е Let’s Eat (2012) [„Хайде да ядем“]. В нея Том Паркър Боулс е събрал любими рецепти от цял свят, претворени в собствената му кухня. Том е известен също като един от водещите на предаването Market Kitchen по канал Good Food от 2007 до 2010 г. За да не си развали фигурата с толкова ядене, Том веднъж отишъл на фитнес, но за съжаление спортът не се отразил добре на крехката му физика.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: