Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 31 октомври 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Мълчаливият език на лидерите

Карол Кинси Гоуман

Как езикът на тялото може да помогне или попречи на вашето лидерство? Опитните лидери, както и тези, които искат да станат такива, се обучават да овладяват изкуството на лидерската комуникация и да го прилагат в различни ситуации. Но всичките им усилия да постигнат успешна комуникация могат да се провалят от някои дребни невербални жестове.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

13,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 31 октомври 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Наръчник за ефективно използване на езика на тялото, за да бъдете успешен лидер.

Опитните лидери, както и тези, които искат да станат такива, се обучават да овладяват изкуството на лидерската комуникация и да го прилагат в различни ситуации. Но всичките им усилия да постигнат успешна комуникация могат да се провалят от някои дребни невербални жестове.

В „Мълчаливият език на лидерите“ Гоуман убедително доказва, че личното пространство, жестовете, позите, лицевите изражения и зрителният контакт говорят много по-силно от думите и затова могат да бъдат стратегически използвани в помощ на лидерите да управляват, мотивират и ръководят глобални екипи и успешно да комуникират в дигиталната ера. В днешната забързана бизнес среда, където глобалните взаимодействия стават все повече, по-важно от всякога е да се усъвършенства изкуството на езика на тялото.

Отзиви:

"Лидерството е много повече биология, отколкото сме си представяли. Карол Кинси Гоуман е свършила страхотна работа, описвайки биологическото въздействие, което лидерите оказват чрез езика на тялото си."
Дейвид Рок, авторът на "Лидерът в сянка"

"Гоуман предлага безценни идеи и съвети, които се отнасят до истинската стойност на слушането - не просто с ушите, но и с очите. С това тя ни помага да разберем и осмислим фините знаци на тялото и лицето, които могат да се окажат решаващи за постигането на успех или провал. А сега кликнете или идете до най-близката книжарница и веднага си я купете."
Линда Каплан, автор на "Прави добро и ще получиш добро"

"Карол Кинси Гоуман е написала важна книга въз основа на личен опит - не просто на теория. Това е книга, която трябва да бъде четена от лидери и тези, които искат да станат лидери."
Робърт Дилъншнайдър

 

pdfМоже да разгледате откъс от книгата в pdf формат:  Въведение и описание на главите в книгата.

 

Биография и факти за автора

Карол Кинси Гоуман

Карол Кинси Гоуман, доктор по философия, основател на Kinsey Consulting Services, e консултант по мениджмънт, изнася беседи и води семинари в корпорации, асоциации и държавни агенции.


Работила е като хоноруван преподавател в международната магистърска програма на университета Джон Кенеди, в департамента по бизнес управление на университета Бъркли и в института по организационно управление на Търговската камара на САЩ. Сега преподава в Института по мениджмънт.


Автор е на пет книги, посветени на темата за тайните на невербалното общуване.

 

 

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.