Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

ВАЖНО! Поради големия обем поръчки на книгите от колекцията "Книги, които лекуват" тяхната доставка ще бъде извършена в срок от 3 до 5 работни дни след датата на заявка. Извиняваме се за причиненото неудобство и ви благодарим за проявеното разбиране!

Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. 

 


 

"ЗДРАВЕТО НЕ Е ВСИЧКО, НО ВСИЧКО БЕЗ ЗДРАВЕ Е НИЩО!" ПРОМОЦИЯ: -30% ОТ ЦЕНАТА НА КНИГИТЕ!

Удължена промоция: Поради огромния интерес към книгите от колекцията "Книги, които лекуват" срокът на промоцията се удължава до 18 февруари 2019 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн. Благодарим ви!

Мълчаливият език на лидерите

Карол Кинси Гоуман

Как езикът на тялото може да помогне или попречи на вашето лидерство? Опитните лидери, както и тези, които искат да станат такива, се обучават да овладяват изкуството на лидерската комуникация и да го прилагат в различни ситуации. Но всичките им усилия да постигнат успешна комуникация могат да се провалят от някои дребни невербални жестове.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

13,00 лв.

РЕВОЛЮЦИОНЕН МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА!

НАУЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА, ЧЕ ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ Е СПОСОБЕН ДА СЕ ИЗЛЕКУВА САМ!

Удължена промоция: Поради огромния интерес към книгата "Победа на ума над медицината" срокът на промоцията се удължава до 18 февруари 2019 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн. Благодарим ви!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Наръчник за ефективно използване на езика на тялото, за да бъдете успешен лидер.

Опитните лидери, както и тези, които искат да станат такива, се обучават да овладяват изкуството на лидерската комуникация и да го прилагат в различни ситуации. Но всичките им усилия да постигнат успешна комуникация могат да се провалят от някои дребни невербални жестове.

В „Мълчаливият език на лидерите“ Гоуман убедително доказва, че личното пространство, жестовете, позите, лицевите изражения и зрителният контакт говорят много по-силно от думите и затова могат да бъдат стратегически използвани в помощ на лидерите да управляват, мотивират и ръководят глобални екипи и успешно да комуникират в дигиталната ера. В днешната забързана бизнес среда, където глобалните взаимодействия стават все повече, по-важно от всякога е да се усъвършенства изкуството на езика на тялото.

Отзиви:

"Лидерството е много повече биология, отколкото сме си представяли. Карол Кинси Гоуман е свършила страхотна работа, описвайки биологическото въздействие, което лидерите оказват чрез езика на тялото си."
Дейвид Рок, авторът на "Лидерът в сянка"

"Гоуман предлага безценни идеи и съвети, които се отнасят до истинската стойност на слушането - не просто с ушите, но и с очите. С това тя ни помага да разберем и осмислим фините знаци на тялото и лицето, които могат да се окажат решаващи за постигането на успех или провал. А сега кликнете или идете до най-близката книжарница и веднага си я купете."
Линда Каплан, автор на "Прави добро и ще получиш добро"

"Карол Кинси Гоуман е написала важна книга въз основа на личен опит - не просто на теория. Това е книга, която трябва да бъде четена от лидери и тези, които искат да станат лидери."
Робърт Дилъншнайдър

 

pdfМоже да разгледате откъс от книгата в pdf формат:  Въведение и описание на главите в книгата.

 

Биография и факти за автора

Карол Кинси Гоуман

Карол Кинси Гоуман, доктор по философия, основател на Kinsey Consulting Services, e консултант по мениджмънт, изнася беседи и води семинари в корпорации, асоциации и държавни агенции.


Работила е като хоноруван преподавател в международната магистърска програма на университета Джон Кенеди, в департамента по бизнес управление на университета Бъркли и в института по организационно управление на Търговската камара на САЩ. Сега преподава в Института по мениджмънт.


Автор е на пет книги, посветени на темата за тайните на невербалното общуване.

 

 

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: