Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Мисия Мама

Богдана Трифонова и Жюстин Томс

За забавния подход към сериозното родителство и изпитанията пред всяка бъдеща и настояща майка говорят Жюстин Томс и Богдана Трифонова в книгата си „Мисия Мама”.

След успеха на „Мисия Татко” ИК „Сиела” представя майчинството през погледа на две от най-популярните и обществено ангажирани жени в страната – специалистът по онлайн маркетинг Жюстин и радиоводещата Боги.

  • Корица: Мека
  • Страници: 160
  • Тегло: 0.180 кг
  • Издадена: 03.2016 г
  • Издателство: Сиела
  • Виж още от Жюстин Томс
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

10,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Майчинството – мисията е възможна!

За забавния подход към сериозното родителство и изпитанията пред всяка бъдеща и настояща майка говорят Жюстин Томс и Богдана Трифонова в книгата си „Мисия Мама”. След успеха на „Мисия Татко” ИК „Сиела” представя майчинството през погледа на две от най-популярните и обществено ангажирани жени в страната – специалистът по онлайн маркетинг Жюстин и радиоводещата Боги.

„Мисия Мама” разказва за нещата, които изглеждат невъзможни, леко, забавно и искрено. Авторките споделят подробности от личния си опит от самото раждане до отговарянето на трудни въпроси от поотрасналите деца.  Това е книга, която си служи с личните преживявания като най-доброто доказателство, че майчинството е мисия, на която жените се отдават с желание и любопитство и в която преборват страховете си ежедневно. Боги и Жюстин предлагат много примери как животът ги е научил да гледат със спокойствие и мъдрост на промените, които настъпват у децата и у самите тях. 

В „Мисия Мама” намира специално място и глава, посветена на развлечението на татковците, както и такава, която обхваща интервюта с популярни българки (Маги Малеева, Стефания Колева, Меги и Нели от предаването „Търси се”, Мария Касимова – Моасе и др.) и техните родителски преживявания. Корицата и чудесните илюстрации в книгата са дело на художника Дамян Дамянов, който превърна мисията на авторите в още по-забавно преживяване.

 „Заедно.  Родителството е една дълга заедност. Да знаеш, че другият е там и върши своето. Че можеш да разчиташ на него. Да може той да разчита на теб. Да градите и творите заедно. И да ви е добре заедно.“ - Жюстин

„Трябва да бъдем доволни и от това, което сме самите ние, и да се грижим за себе си, защото децата ни са част от нас, но не цялата. И за да може те да растат щастливи, ние също не трябва да забравяме да бъдем такива.“ - Боги

Биография и факти за автора

Жюстин Томс е един от водещите експерти и предприемачи  у нас в областта на онлайн медиите и онлайн маркетинга.

Създава и управлява уеб агенцията ABC Design and Communication от 1998 година, както и онлайн медийната група „Аз медиа” от 2001 година, която включва едни от най-посещаваните сайтове Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, LudiMladi.bg.

От месец юни 2011 година медийната група е част от портфолиото на Инвестор.бг. Жюстин Томс също така е основател и организатор на конкурса за най-добър български сайт и най-добро интернет присъствие „БГ Сайт” (www.bgsite.org) от 1999 година насам.

Конкурсът се провежда всяка година с цел стимулиране развитието на българското онлайн пространство, издигане на стандарти в родния уеб и промотиране на най-добрите проекти. Занимава се с изготвяне на цялостни концепции за изграждане на уебсайтoвe и онлайн присъствие.

Специалист в сферата на интерактивната реклама, онлайн маркетинг, медийното планиране за интернет, имейл маркетинга и Web 2.0. Има публикации в печатни бизнес издания и своя страница в списание „.Net”, откакто излиза на български език.

Автор е на 10 книги по темите онлайн медии и маркетинг, уеб присъствие, редица изследвания и статии в специализирани издания, като последните от тях са: „Интернет рекламата. Мисията възможна” (Сиела, 2005), „Онлайн маркетинг.

Мисията още по-възможна” (Сиела, 2007) в съавторство с Горица Белогушева, „Уеб сайтът. Мисията задължителна” (Сиела, 2009) в съавторство с Горица Белогушева, „Успешен онлайн маркетинг с 65 примера от практиката” (Сиела, 2010) в съавторство с Денислав Георгиев, „Инструменти за социални мрежи” (Сиела, 2011) в съавторство с Камелия Георгиева, „Основи на успешния бизнес” (Сиела, 2012) в съавторство с Поли Козарова.

Жюстин Томс е дългогодишен преподавател в НБУ, „M3 College” и частни колежи, лектор на семинари и корпоративни обучения на тема онлайн медии, PR, маркетинг и реклама в интернет в България и чужбина. Активно работи за развитието на уеб в страната.

Богдана Трифонова е актриса по образование и радиоводеща по призвание. От 2001 г. насам гласът ѝ се чува от ефира на БГ Радио и шоуто „Стартер”. Майка е на дъщеря и син.

Откъс от книгата

Трябва ли да бъдем супергерои

Богдана

Наблюдавам сина си с маска на Спайдърмен, размахва ръце и пуска невидими за просто око, моето, паяжини на всички посоки. Мисля си, дали след като той е съвсем истински супергерой, аз също притежавам свръхсили на майка свръхгероиня, защото все пак трябва да е наследил това от никого. Или баща му да Супер Спайдърмен, пък аз да не съм разбрала - тайно излиза нощем, лази по стената на блока и да спасява ужасени лелки от бездомните кучета в квартала. Питах се просто. Това се случваше до преди няколко години, когато Андро все още беше в спайдърменския си период, а той е точно след динозавърския и малко преди стихията на костенурките нинджа. Така. Само за уточнение.

Четири-пет години по-късно една вечер ме попита дали бих искала да имам свъхспособности и какви по-точно? Хубаво е, че той ми задава най-важните си въпроси или докато говоря по телефона, или докато работя нещо на компютъра и аз, за да дам отговор, но и да продължа спокойно работа, казах: „Искам да съм невидима!“ Три секунди по-късно, след като осъзнах какво съм изрекла се замислих и извиках Андро, за да му обясня, че всъщност аз не искам да имам суперсили и не искам да бъда супергерой.

Остана много изненадан, че майка му с такава лекота се отказва от нещо велико. И така се наложи да проведем разговор, в който аз започнах сама на себе си да изяснявам ЗАЩО Е НЕНУЖНО да бъдем СУПУРГЕРОИ.  Оказа се, че най-важната причина за мен е, че няма да ми е интересно да мога всичко. Не искам. Скучно ми е да ми е лесно и безгрешно. Искам да допускам грешки и да ги поправям. Къде остават онези моменти, в които се опитвам да постигна нещо и надмогвам себе си? Как иначе ще бъда щастлива, че съм успяла да направя нещо, което е от „супергеройска“ категория? И кога иначе ще се почерпя с любимия си шоколад, ей така защото ми се е получило без суперсила?

След това се сетих за любим приятел, който твърди, че никога не бива да признаваш проблемите си пред децата, защото в техните очи трябва да бъдеш супергерой, и още повече поисках да не съм. Осъзнах, че това би била най-геройската грешка – да се показваш като безстрашен, безгрешен супергерой. Това значи първо да лъжеш децата си, че всичко е възможно и че можеш всичко, че пред нищо не се огъваш и нищо не те разстройва. Долна лъжа!  Когато един ден на тях им се случи провал, защото той се случва на всеки, все в нещо, все някога, те няма да знаят как да се оправят.

Те трябва да знаят, че човек греши, човек страда, човек го боли, човек се проваля и това е край, а начало на битка, която вероятно ще бъде успешна и трябва да бъде проведена. А може и да не е успешна и това също не е край. Просто има неща, които не са наша стихия и наша супер сила. Нормално е да има провали и да, това се случва и на мама. Затова понякога мога да плача, затова понякога като на приятел мога да кажа: „Имам големи грижи и разчитам сам да се оправиш! Така ще помогнеш и на мен!“ или „Ще се оправя, но в момента съм разстроена! Не се тревожи! На всеки се случва!“ Далеч съм от мисълта, че трябва да се превръщаш с хленчещо мекотело пред очите на детето, но също толкова грешно е и да се правиш на недосегаем. Детето трябва да знае, че трудности има и те се появяват, за да ги преодоляваш и да продължаваш. Това е. Трябва да се научат, че всичко минава, че всичко което ни се случва със знак  „минус“ е нормално и че само истински силните могат да признаят, че имат слабости.

Така мисля аз! Всъщност сигурна съм. Знам го от Батман!

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.