Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Методът Силва: Ефективна сетивна проекция за всеки ден

Хосе Силва - младши, Ед Бернд - младши

Ако ви се е случвало да имате предчувствие, което по-късно се реализира, сън, който ви е дал полезна информация, или необяснимо съвпадение, вероятно сте използвали ЕСП, но не сте го знаели.

Ефективна сетивна проекция за всеки ден ще ви помогне да опознаете своите вродени способности и да разберете скритата до този момент информация, за да внесете подобрение във всички области на живота си.

Представете си, че имате водач, който знае какво ви очаква и който може да ви насочи към успех и щастие. Тази книга ще ви покаже как да получавате напътствия от висшия разум, за да вземате добри решения и да реализирате целта на живота си. Време е да заживеете с успеха, който висшият разум е предвидил за вас. Или както казва самият Хосе Силва: „Нека остатъкът от живота ви бъде най-хубавото от целия ви живот!“

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

18,00 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Биография и факти за автора

Хосе Силва Младши (известен на приятелите си като Джо) е роден през 1941 г. и е първото от десетте деца на Паула и Хосе Силва. Когато в края на 40-те години на ХХ век баща му започва да експериментира с хипноза върху по-малките братя и сестри, Джо помага и документира голяма част от проучванията. Към средата на 60-те години Джо служи в Американските военноморски сили във Виетнам, а баща му представя публично откритията си чрез поредица семинари. Системата за Контрол на ума на Хосе Силва се радва на голяма популярност. Джо е един от тримата създатели на Силва Интернешънъл, корпорацията, която управлява оригиналния курс. През 1995 г. Силва предлага Джо да поеме президентския пост на Силва Интернешънъл. Той заема тази позиция и днес. През 1998 г. е основана нова компания за управлението на новата система Силва ЕСП, Джо става неин президент. Джо и съпругата му Рут имат две деца, Дейвид и Рути, и петима внука. Джо им черен колан по карате.

 

Ед Бернд Младши израства във вестникарския бизнес и по собствените му думи е повече от скептичен по отношение на ЕСП – смята, че такова нещо не съществува. Записва се на курса, за да научи повече за работата на мозъка, с надеждата да му помогне в неговото хоби (вдигане на тежести). Възнамерява след края на курса да поиска да му възстановят средствата. Ед е изненадан, че след два уикенда на ментални упражнения, започва да проявява парапсихическа способност с 80% точност, както и останалите 150 участници в обучението. Вместо да поиска да му върнат парите, той изоставя бизнеса с вестници и става Силва инструктор.

Ед е съавтор на последните четири книги на Хосе Силва.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.