Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 31 октомври 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Методът Силва: Ефективна сетивна проекция за всеки ден

Хосе Силва - младши, Ед Бернд - младши

Ако ви се е случвало да имате предчувствие, което по-късно се реализира, сън, който ви е дал полезна информация, или необяснимо съвпадение, вероятно сте използвали ЕСП, но не сте го знаели.

Ефективна сетивна проекция за всеки ден ще ви помогне да опознаете своите вродени способности и да разберете скритата до този момент информация, за да внесете подобрение във всички области на живота си.

Представете си, че имате водач, който знае какво ви очаква и който може да ви насочи към успех и щастие. Тази книга ще ви покаже как да получавате напътствия от висшия разум, за да вземате добри решения и да реализирате целта на живота си. Време е да заживеете с успеха, който висшият разум е предвидил за вас. Или както казва самият Хосе Силва: „Нека остатъкът от живота ви бъде най-хубавото от целия ви живот!“

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

18,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 31 октомври 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Биография и факти за автора

Хосе Силва Младши (известен на приятелите си като Джо) е роден през 1941 г. и е първото от десетте деца на Паула и Хосе Силва. Когато в края на 40-те години на ХХ век баща му започва да експериментира с хипноза върху по-малките братя и сестри, Джо помага и документира голяма част от проучванията. Към средата на 60-те години Джо служи в Американските военноморски сили във Виетнам, а баща му представя публично откритията си чрез поредица семинари. Системата за Контрол на ума на Хосе Силва се радва на голяма популярност. Джо е един от тримата създатели на Силва Интернешънъл, корпорацията, която управлява оригиналния курс. През 1995 г. Силва предлага Джо да поеме президентския пост на Силва Интернешънъл. Той заема тази позиция и днес. През 1998 г. е основана нова компания за управлението на новата система Силва ЕСП, Джо става неин президент. Джо и съпругата му Рут имат две деца, Дейвид и Рути, и петима внука. Джо им черен колан по карате.

 

Ед Бернд Младши израства във вестникарския бизнес и по собствените му думи е повече от скептичен по отношение на ЕСП – смята, че такова нещо не съществува. Записва се на курса, за да научи повече за работата на мозъка, с надеждата да му помогне в неговото хоби (вдигане на тежести). Възнамерява след края на курса да поиска да му възстановят средствата. Ед е изненадан, че след два уикенда на ментални упражнения, започва да проявява парапсихическа способност с 80% точност, както и останалите 150 участници в обучението. Вместо да поиска да му върнат парите, той изоставя бизнеса с вестници и става Силва инструктор.

Ед е съавтор на последните четири книги на Хосе Силва.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.