Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

КНИГИ, КОИТО ДАРЯВАТ НАДЕЖДА!

"Колко странно е това! Да бъдеш жив под цъфнали череши."

Промоцията продължава до 31 май само при поръчка онлайн!

Матура по литература - втора част: 12. клас

Красимира Кацарска

Двете части на помагалото Матура по литература (за 11. и 12. клас) на авторката Красимира Кацарска са съобразени с държавните образователни изискванията на МОМН за държавния зрелостен изпит и одобрени със Заповед № РД 09-219/27.02.2013 г. на министъра на образованието, младежта и науката. Пълно са обхванати авторите и произведенията, предвидени за работа през последните две учебни години, върху които зрелостниците (бъдещите кандидат-студенти) ще разсъждават в деня на изпита.

В план-тезисите и в анализите са предвидени множество варианти, които ще подпомогнат самоподготовката на младите хора. Те дават алгоритъма за написването на съчинението от 41. задача от формата за матурата по литература. Опората в конкретните текстове е обстойна и улеснява работата по отделните теми.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

19,00 лв.

30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ГАВИН ЕКСТЕНС!

"Никога не се отказвай от правото си да вземаш решения според собствените си принципи." Гавин Екстенс

 

"ПРОМОПАКЕТИ "ЗДРАВЕ": ДО 30% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНИТЕ НА КНИГИТЕ!

"ЗДРАВЕТО НЕ Е ВСИЧКО, НО ВСИЧКО БЕЗ ЗДРАВЕ Е НИЩО!"

Предложението е валидна само при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

ДОЦ. РАЙЧО РУСКОВ – преподавател по Методика на обучението по литература в СУ „Климент Охридски” на Кр. Кацарска: „Следя изявите на моята бивша студентка с огромен интерес и с възхищение. Тя е наистина рядък случай. Прекланям се пред таланта и силата на творческите и занимания. Няма други такива личности, които могат да се съпоставят и да съизмерят ръст с нея в днешното време – и заради широката и култура; и заради постоянството, с което се стреми да изследва и предложи на учениците, стажантите, студентите и колегите си учители най-новите модели в образованието... И досега помня урока, който изнесе като студентка – на никого другиго не сме ръкопляскали всички и не съм си излизал горд от класната стая с мисълта за добре свършената работа. И не сбърках, когато още тогава повярвах, че ще бъде водеща учителка в страната, която има какво да даде на всички нас.”

Д-р СОФИЯ ФИЛИПОВА – методист: „Радвам се, че съм и подала ръка още в началото на нейния учителски и творчески път. Щастлива съм, че един учител с име успя да се наложи между многото творци в тази страна с разностранното си творчество. Не си бях представяла колко далече може да стигне Красимира Кацарска тогава, когато я насочвах, понеже вярвах в силите и възможностите и΄. Виждам, че не съм сбъркала.”

СТЕФКА СУКМАНДЖИЕВА – главен редактор на вестник „РИК”: „Искам да подчертая, че Красимира Кацарска пише за нашия вестник още от първата година на създаването му. И винаги сме се радвали на умно и премислено поднесените и анализи и интерпретации на изучаваните произведения. С хора като нея не е трудно да се намери широка читателска аудитория.”

ЙОРДАН ВАСИЛЕВ – литературен изследовател: „Литературен изследовател като Красимира Кацарска би правил чест на всеки литературен институт по света. Радвам се, че имах възможността да чуя словото и за Блага Димитрова и да се уверя, че голямата мисъл може да се роди навсякъде, а не само там, където са събрани имена.”

МАРИЯ МАНДОВА – гимназиалната учителка, зам. директор и инспектор по литература на Красимира Кацарска през първите и΄ творчески години: „Красимира Кацарска е явление със силно излъчване в културния живот. Тя знае, че животът и няма да мине напразно…А самата тя в своето безкористие е безподобна... И говори винаги свободно, искрено. Тя не допуска нито преценките и за други, нито тъй личните и изповеди в книгите да бъдат отровени от омраза. Навсякъде словото и се движи от любов, от широк и ясен поглед. Нейната сила е в човечността… Като всеки романтик тя пази своята най-възвишена надежда, че светът ще стане по-светъл… Дай Боже да и достигнат силите да следва призванието си с изправена глава – дори когато в очите и има „некапващи сълзи”!”

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.