Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Специална цена!

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Цената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото. /Работим с фирма Спиди/ 


 

5 КНИГИ, КОИТО ВДЪХНОВЯВАТ ЗА НОВО НАЧАЛО -30%

Промоция продължава до 24.00 часа на 3 февруари 2020 г.!

Макробиотичното хранене

Мичио Куши

Пълно ръководство по макробиотика - хранене и упражнения от Мичио Куши – водещият й представител в света. Макробиотиката е начин на хранене и живот, произтичащ от интуитивно и проникновено разбиране на природния порядък. Системата е изградена върху консумирането на цялостни зърнени и традиционни храни в хармония със сезоните. Мичио Куши твърди, че за постигането на добро здраве допринасят три фактора - качество, количество и съчетаване на цялостно добре сготвени храни с редовни физически упражнения и положителна мисловна нагласа.

  • Корица: Мека
  • Страници: 332
  • Тегло: 0.270 кг
  • Издадена: 2004 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Мичио Куши
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

Редовен Цена: 14,00 лв.

Специална цена: 7,00 лв.

Анотация на книгата

Подробности

Пълно ръководство по макробиотика - хранене и упражнения от Мичио Куши – водещият й представител в света.

Макробиотиката е начин на хранене и живот, произтичащ от интуитивно и проникновено разбиране на природния порядък. Системата е изградена върху консумирането на цялостни зърнени и традиционни храни в хармония със сезоните. Мичио Куши твърди, че за постигането на добро здраве допринасят три фактора - качество, количество и съчетаване на цялостно добре сготвени храни с редовни физически упражнения и положителна мисловна нагласа.

 

Биография и факти за автора

Мичио Куши (1926–2014) започва да изучава макробиотиката при основателя на движението Жорж Осава преди повече от тридесет години. Днес Мичио Куши е водещият представител на макробиотиката в света. Неговото учение за важността на храненето с цели храни и за живот в хармония с природната среда е помогнало на милиони хора да подобрят здравето си и да намерят по-голямо душевно спокойствие.

Мичио Куши е основател на две международно признати образователни организации – фондацията „Изток-Запад“ и институт „Куши“. Освен това е написал няколко бестселъра по макробиотика, сред които „Макробиотичното хранене“, „Система на хранене за предпазване от рак“ и „Вашето лице никога не лъже: Въведение в изкуството на източната диагностика“.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.