Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Магията на медения месец

Брус Липтън

Във връзка с темата на тази книга най-важното откритие на харвардското изследване е, че най-лесно внимаваме в мислите си, когато правим любов. Изследването установява, че докато мъжете правят секс, умът им се отплесва едва в 10% от случаите. Това обяснява защо по време на медения месец партньорите действат съзнателно с лекота. Когато вниманието ни е будно – не само когато правим секс, – желанията на съзнателния ни ум ще намерят израз в реалността. Именно това е начинът да си осигурим трайно присъствие на магията на медения месец! 

"Брус използва принципите на новата наука, която защитава, за да ни просвети, напътства и насърчи да превърнем в реалност любовта, която винаги сме искали." - Джоан Борисенко

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

12,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 ноември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Научно ръководство за създаване на рая на земята

"Във връзка с темата на тази книга най-важното откритие на харвардското изследване е, че най-лесно внимаваме в мислите си, когато правим любов. Изследването установява, че докато мъжете правят секс, умът им се отплесва едва в 10% от случаите. Това обяснява защо по време на медения месец партньорите действат съзнателно с лекота. Когато вниманието ни е будно – не само когато правим секс, – желанията на съзнателния ни ум ще намерят израз в реалността. Именно това е начинът да си осигурим трайно присъствие на магията на медения месец!"

Брус Липтън


"Забележителна творба... Този кратък текст носи радост, способна да изпълни цял живот. Четох го два пъти и всяка минута, прекарана с него, бе чиста наслада. Едно от най-любимите ми четива досега."

Уейн Дайър


"Брус Липтън е написал най-добрата книга за любовта (както в личен, така и в планетарен план), която някога съм чел. А аз съм чел много такива книги! Познавам Брус и неговата любима Маргарет лично. Взаимоотношението им е изпълнено с радост, подкрепа и творчество; то е заразително. Те живеят в рая на земята и вие можете да постигнете същото. Брус използва принципите на новата наука, която защитава, за да ни просвети, напътства и насърчи да превърнем в реалност любовта, която винаги сме искали."

Джоан Борисенко, доктор на науките, биолог, психолог  и автор на бестселъра „Да осъзнаем тялото, да изцелим духа“

Откъс от книгата

Социалната същност на хармоничните общества, съставени от много организми, ни дава възможност да си направим фундаментални изводи, които са директно приложими към човешката цивилизация. Един великолепен пример за това е мравката, която – както и човешкото същество – е многоклетъчен социален организъм. Ако отделим мравката от нейната общност, тя ще умре. На практика отделната мравка се явява подорганизъм – истинският организъм е мравешката колония. Луис Томас описва мравките по следния начин: „Мравките приличат толкова много на човешките същества, че чак да ти стане неудобно. Те култивират гъби като селски стопани, отглеждат листни въшки като животновъди, изпращат армии на война, използват химически струи, за да вдигнат тревога и да объркат неприятеля, пленяват роби... експлоатират детски труд... неспирно обменят информация. Те правят всичко – освен да гледат телевизия.“
Природният императив за формиране на общности може лесно да се наблюдава и при бозайниците, например при конете. Буйните жребчета тичат наляво-надясно и дразнят родителите си точно като малките деца. За да ги обуздаят, родителите им ги ухапват леко като вид наказание. Ако това не свърши работа, родителите преминават към най-ефективното наказание – принуждават провинилите се малки да излязат от групата и не ги пускат да се върнат в тяхната общност. Това се оказва най-непоносимото нещо дори за най-палавите и неконтролируеми жребчета и те правят всичко възможно, за да се присъединят към останалите.

Що се отнася до човека, ние можем да се грижим за себе си по-дълго, отколкото изолираната от мравуняка мравка, но в такъв случай може да изгубим ума си. Идва ми наум филмът „Корабокрушенецът“, в който Том Ханкс играе ролята на човек, изхвърлен на самотен остров в южната част на Тихия океан. Той рисува със собствената си кръв лице на волейболна топка и я нарича Уилсън, за да има някой, с когото да си говори. След четири дълги години най-после предприема рискованата крачка да напусне острова със саморъчно направен сал, тъй като предпочита да умре, търсейки някой, с когото да общува, отколкото да остане сам на острова, въпреки че е намерил начин да си осигурява храна и вода – т.е. да оцелява.

Повечето хора мислят, че инстинктът за размножаване е фундаменталният биологически императив за човешките същества. Да, няма съмнение, че възпроизводството на индивида е от решаващо значение за оцеляването на вида. Ето защо за повечето от нас сексът носи такова удоволствие – природата е искала да си гарантира, че хората ще имат желание да се размножават и поддържат вида. Ала героят на Ханкс не поема риска да напусне острова, за да се размножава – той го прави с цел общуване с някого, различен от  волейболната топка.

За хората сексът (биолозите го наричат „чифтосване“) не е само с цел възпроизводство. В лекцията си „Уникалността на човешките същества“ невробиологът и изследовател на приматите Робърт Саполски обяснява защо в това отношение хората се различават от всички останали живи същества:

Понякога обаче фактът, че сме единствени и безпрецедентни в животинския свят, е предизвикателство. Нека ви дам един пример, при това доста шокиращ. Да вземем една любовна двойка или семейство. Те се прибират у дома в края на деня. Говорят си. Вечерят, говорят си. После си лягат. Правят секс. Говорят си още малко. Заспиват. На следващия ден правят абсолютно същото. Прибират се от работа. Говорят си. Хранят се. Говорят си. Лягат си. Правят секс. Говорят си. Заспиват. Правят това 30 дни поред. Това би предизвикало пълно отвращение у един жираф. В неговия свят никой не прави секс ден след ден, при това с цел различна от размножаването; нещо повече: никой не обсъжда секса, след като е приключил с него. 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.