Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Промоция: 5 книги за успешен старт на Новата Година

Празниците отминаха, рутината спокойно се настани в новата година, а всички ние небрежно забутахме някъде списъка с новогодишните обещания. И вие си имате такъв, признайте си… „Ще бъда…“; „Ще спра да…“; „Ще започна да…“; „Ще променя…“

Наистина, няма нищо по-хубаво от това да започнеш новата година с някаква добра и положителна промяна – дори и тя да е малка и незначителна… например да разчистиш гардероба и да тръгнеш на фитнес.

Понякога обаче ти се иска да предприемеш нещо по-драстично, да подредиш приоритетите си, да намериш нов смисъл и вдъхновение, да развържеш стегнатите възли в отношенията с близките си, да сложиш ред във финансите си… всеки има свой собствен списък.

Ако и вие имате нужда от промяна, но се чудите с какво да започнете и как да осъществите прекрасните си намерения (или пък просто не можете да определите какво точно не върви в живота), допитайте се до книгите. В много случаи те са най-добрият съветник – те не разпитват, но имат безценни отговори, те са мъдри и безпристрастни приятели, които ни учат и ни зареждат със смелост и оптимизъм…

 

Искате да предприемете генерална промяна във всички сфери на живота

Ако напоследък нищо в живота ви не върви както трябва и успехът все ви се изплъзва, не се отчайвайте. Може би имате нужда от едно оптимистично и ведро напомняне за това „как работи животът“. Андрю Матюс с удоволствие ще се заеме с тази задача и ще ви сподели как да се превърнете в магнит за всичко, което желаете, как да преподредите Вселената и да се наредите сред успешните и щастливи хора. „Как работи животът“ може да укрепи вярата ви в онова, което логиката смята за невъзможно, но което дълбоко в себе си винаги сте знаели.

Оптимистична и вдъхновяваща, тази книга може да промени живота ви!

 

Искате да направите дългосрочни и смислени промени по отношение на здравето си   

Ефектът на теломерите“ е първата книга, която на достъпен език обяснява как стареем на клетъчно ниво и как можем с малки промени в ежедневните си навици да поддържаме своите клетки здрави, за да съхраним по-дълго своята младост и да се наслаждаваме по-дълго на добро здраве и активен живот.

Двете авторки – Нобеловият лауреат д-р Елизабет Блекбърн и здравният психолог д-р Елиса Епъл – предлагат едно революционно и напълно ново разбиране на процесите на стареене и на човешкото дълголетие и здраве. Те откриват, че свързващото звено между наследствеността и начина на живот, между ума и тялото, са именно теломерите – специална ДНК в краищата на нашите хромозоми. Дължината на теломерите се оказва онзи скрит механизъм, който обяснява защо и по какъв начин се изчерпват ресурсите на организма и как в живота ни нахлуват болестите и старостта.

 

Искате да сложите в ред емоциите си

Книгата „Емоционалната пластичност“ на д-р Сюзън Дейвид е един изцяло нов метод за справяне с емоциите – тя ни учи как да се откачим от вредните мисловни модели, да осъзнаем по-добре емоциите си и да живеем в мир с тях, за да се наслаждаваме на взаимоотношенията си. И в края на краищата да живеем пълноценно точно сега!

Емоционалната пластичност не означава да игнорираме трудните емоции и мисли или да се насилваме да разсъждаваме позитивно, а да ги приемаме спокойно, да се изправяме пред тях с кураж и състрадание и накрая да ги оставим зад гърба си, за да продължим напред.

д-р Сюзън Дейвид ни показва как да бъдем истински и да приемем, че красотата на живота е неразделна част от неговата уязвимост. Че да си жив, понякога означава да бъдеш нараняван, да губиш, да се тревожиш и да грешиш.

 

Искате да откриете истинската си страст и изпълнете живота си със смисъл

Японците казват, че всеки има своя икигай. Някои са го открили, други го носят в себе си, но все още го търсят. Книгата „Да изживееш своя икигай“ е едно вълнуващо пътешествие в Япония и среща с нейната хилядолетна култура, която ни показва как да открием своя икигай, как да го овладеем и да изпълним с вдъхновение и смисъл всички аспекти от живота си.

Тази книга е пътеводител, който ще ви помогне да запазите хармонията по време на неизбежните превратности във вечно променящото се съществуване, за да се реализирате и да изпълните личната си мисия.

 

Искате да видите къде грешите, за да започнете истинска промяна

"Не бъди идиот! Не се прецаквай сам" е лекият ритник, от който имате нужда, за да се откажете от лошите си навици, които ви пречат да постигнете целите си. Дайте си сметка какво наистина искате, а не какво казвате, че искате, и се хванете за работа. Тази книга е малко огледало, което да поставите пред живота си, за да видите къде постъпвате глупаво. Огледало с минипланове, отпечатани на гърба му. Малко бизнес. Малко личностно усъвършенстване. Малко финанси. Малко за родителите. Малко здраве. И огромна доза здрав разум! Следвайте своя план за успех стъпка по стъпка. Време е за Лари! 

 

5 продукт/а

на страница

5 продукт/а

на страница