Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Специална цена!

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Кръстопът

Владимир Чеповой

Един роман или по-скоро философски поглед към живота - за неговите ценности, за обидата, за гнева, за страха, за липсата на любов, за потиснатите емоции, за нереализираните желания и мечти, за дружбата, за любовта и предателството, за алчността, за честността...

"Вселената винаги отговаря на вътрешните молби на всеки човек, като праща в живота му необходимите послания и нужните хора, способни да му помогнат в решаването на едни или други задачи."

 "Вездесъщият ЗАКОН НА РЕЗОНАНСА обяснява отсъствието на всякакви случайности в този живот. Практически всички срещи, ситуации и обстоятелства са съобразени с този закон."

Така се случва и с Клим – героят на този роман. Той е млад, богат, успял, самоуверен и дори леко арогантен бизнесмен, любимец на жените... и на съдбата. Докато не чува една диагноза. И не среща един мистичен и чудат непознат. Точно в момент, в който е тежко болен, съдбата му изпраща „полезните“ хора и „правилните“ ситуации и обстоятелства, които променят целия му живот.

Човек винаги има избор по кой път да поеме, когато е изправен на кръстопът.

„Кръстопътят – това е място на пресичането на хоризонталата и вертикалата, място на сливането на времето и пространството. Той отразява момента на срещата със собствената съдба и символизира ИЗБОРА на човека. Животът е неограничен брой кръстопътища, на всеки от които човек неизменно се оказва изправен пред избор: накъде да завие и в коя посока да продължи пътя си. Това е наистина съдбовен момент и е много важно той да не бъде пропуснат и да се вземе правилното решение – от него ще зависи целият по-нататъшен живот. Неслучайно кръстопътят е олицетворение на човешките страхове и надежди, той е като кратка спирка преди началото на новия път.“

Героят на книгата, Клим, ще се върне на много от своите кръстопътища... и ще оцени решенията, които е взимал... На тези кръстопътища ще срещне отново любовта към жената, която е изгубил, ще погледне за първи път през очите на родителите си, ще се сблъска отново с едно предадено приятелство, ще „поплаче“ над изгубените си мечти и ще се опита да ги възроди отново, ще промени цялата си ценностна система и отношение към заобикалящата го реалност...

„Вярно е, че вече не можете да промените ситуацията, но е съвсем реално да преразгледате отношението си към нея. И тогава миналото ще ви бъде от помощ за настоящето и съществено ще повлияе на светлото ви бъдеще!“

"Състоянието на тялото ни, неговото физическо и душевно здраве е огледално отражение на житейската философия на човека.“

Каква е философията на Клим? Защо се е разболял от неизлечима болест? Може ли да победи болестта или дните му са преброени?

"Всяка болест може да се лекува и да се излекува само след като отстраним причината, а тя се крие дълбоко в самите нас.

При това, всеки човек подсъзнателно прекрасно знае за какво и защо плаща, но категорично отказва да промени каквото и да е. Защото какво всъщност е болестта?

Това е състояние, при което натрупаната негативна енергия е преминала критичната точка и организмът като единно цяло излиза от равновесие. Ако примерно не си си направил никакви изводи от душевната болка, тя бързо ще прерасне във физическа, след което вече поразеното тяло ще започне да вика „SOS“, за да привлече чрез болката вниманието към нейната първопричина.

Всички използват термометъра. Ако температурата е по-висока или по-ниска от нормалната, хората веднага отиват на лекар... Значи така – температурата 36,6 градуса е „идеалната температура“ за тялото. А усещането за щастие е „идеалният заряд“ за душата. Просто не сме се научили да измерваме и осъзнато да коригираме този заряд."

Срещата с тази книга е като приятелска ръка, протегната за помощ. Дори да имаш усещането, че потъваш, че се губиш, след прочита й със сигурност ще се почувстваш отново в безопасност, избрал уверено посоката... след поредния си кръстопът.

„Кръстопът“ на Владимир Чеповой е многократно преиздавана и е бестселър в Русия. 

Вижте всички романи на промоционална цена...

 

  • Корица: Мека
  • Страници: 246
  • Тегло: 0.320 кг
  • Издадена: 03.08.2016 г
  • Издателство: Гнездото
  • Превод от руски език: Ася Григорова
  • Виж още от Владимир Чеповой
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

Редовен Цена: 14,90 лв.

Специална цена: 5,96 лв.

 

Днес повече от всякога имаме нужда от тази книга!

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

ЗА ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИМ НА КРЪСТОПЪТИЩАТА НА СЪДБАТА

„...Всеки от нас си има своите житейски кръстопътища, и само от избора ни: накъде ще поемем – зависи не само по-нататъшният ни живот, но и съдбата на децата ни. Бъдете изключително внимателни при всяка точка на пресичане и не бързайте с избора на посока, но и не се бавете прекалено с решението си – понякога забавянето прилича на смърт...“

Ако искате да стоплите душата си, да проясните съзнанието си, прочетете тази книга. Срещата с нея е като приятелска ръка, протегната за помощ. Дори да имаш усещането, че потъваш, че се губиш, след прочита й със сигурност ще се почувстваш отново в безопасност, избрал уверено посоката... след поредния си кръстопът.  

Нейният герой – самоуверен млад мъж, ще ви въвлече в своята увлекателна история, неусетно ще ви стане симпатичен и водейки ви през своите житейски кръстопътища, може би ще ви предизвика да се вгледате в своите собствени съдбовни моменти.

Една история, която ще ви пречисти, ще ви умиротвори, ще ви припомни простите истини и изконните ценности, които изпълват живота със смисъл. И с щастие! А те са: Вяра, Надежда и Любов!

Какъв избор ще направи героят? Какво избира всеки от нас?

Отзиви:

"Има книги с претенции, които забравяме само ден, след като сме ги прочели. Но има и книги като „Кръстопът” – с простичък сюжет, познат ни сякаш от делника около нас, – които са благ мехлем за душата и й вливат сила и мъдрост. Докато ги четем, дори не предполагаме колко дълго ще влияят те на мислите и дори на постъпките ни. Страниците им някак неусетно отварят тайна врата към съкровеното, скритото, спотаеното у всеки човек, към най-дълбоките ни неизречени надежди или забравени мечти. Дори да сме ги мислили за мъртви от години, тези надежди и мечти могат да се възродят отново, да разперят листенца и да пуснат нови пъпки като съживени цветя.

След „Кръстопът” на Владимир Чеповой нещо се случва с читателя, нещо се раздвижва в сърцата дори на големи скептици или на хора, за които реалното е само онова, което могат да пипнат тук и сега, или в идеалния случай да го притурят към банковата си сметка. Не случайно тази малка книжка предизвиква такива вълнения и разбуни читателите в Русия. Хиляди от тях са написали и продължават да пишат възторжени благодарствени писма на автора. И то не защото ги е изненадал с необикновени стилови похвати, а защото ги е върнал към изконните ценности, в които всъщност е смисълът на живота. А може би го е сторил с помощта на един тайнствен ангел, оставил след себе си само малко белоснежно перце..."

Ася Григорова, преводач на "Кръстопът"

Биография и факти за автора

Владимир ЧеповойВладимир Чеповой е изключителен във всяко отношение човек, успешен бизнесмен и автор. Той разработва собствена хипотеза за смисъла на живота и формула на щастието, които описва в книгата „Кръстопът“. Тя е многократно преиздавана и е бестселър в Русия. Автор е и на книгите „Дневникът на Ангела“, „Бизнесът – най-честната игра“, „Твоето щастие – изборът на новата цивилизация“.

Негов основен приоритет са проекти, чиято реализация променя жизненото пространство към по-добро, правейки го хармонично и уютно. Заедно със свои единомишленици, Владимир Чеповой основава „Институт за Изучаване на Щастието“, чиято цел е да споделя със света разбирането и начините за постигане на щастие.

Чеповой е роден в Украйна през 1967 г. Дълги години е работил в медийния бизнес като предприемач и топ мениджър. Понастоящем е директор на Институт за изучаване на Украйна.

 

 

 

 

Откъс от книгата

Тръгна на „автопилот“. Вървя дълго и бавно. Накъде? За какво? Не знаеше или по-право не мислеше. За пръв път в живота си не мислеше къде отива!

„Каква глупост! Това е нелепа случайност! Не се случва с мен... ТОВА НЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ!!! НИКОГА!!!“

„Но ето че се случи! – прошепна вътрешният му глас не без известна ирония. – Ти си мислеше, че при теб всичко върви по вода? Нà ти сега, получи си го – червения знак „Стоп“...“

– Идиот! Да не ти е омръзнал животът? – паникьосано му се разкрещя някакъв шофьор, заглушавайки с виковете си пронизителното скърцане на спирачките.

Клим погледна с безразличие ярко светещите фарове на автомобила, които почти се бяха опрели в него, и съвсем не навреме се сети, че днес трябваше да си вземе джипа от сервиза.

Трябваше... Не трябваше... Вече НИЩО не му трябва! Вече никому не е длъжен! И няма да бъде. СКОРО. НИКОГА. 

……. 

„Интересно, как ли постъпва човек, като разбере, че броячът му е включен и отчетливо тиктака, отброявайки последните му дни, часове, минути и секунди живот? – се запита малко по-късно, докато с наслада пускаше във въздуха сиви колелца цигарен дим. – Колко ли видове поведение има, колко ли различни ситуации! Със сигурност повечето се напиват като талпи и възглавниците им прогизват от сълзи; някой умува над завещанието си и реди прощални писма, друг „стига до Бога“ и прекарва остатъка от дните си в благоговейното състояние на мъченик, трети го удря на живот като за последно... Ами аз? Няма да роня сълзи – това е сигурно, няма на кого да пиша, пък и не обичам никого, а да го ударя на живот – това и без друго ми е писнало! Църквата. Идеята не е лоша, но... Всичките тези изповеди, причастия и духовни пречиствания, за които майка ми толкова обича да разказва, са хубаво нещо, но са прекалено далеч от моите възприятия и светоусещане. Макар че може би е жалко, че така и не успях да установя делови контакти с Всевишния...“ 

…….

– Мамка му! – изруга на висок глас Клим и удари с все сила с юмрук по стената. И какво, и тя ли ще стане на прах?! Всичките му победи, постижения, натрупаният капитал... Кому ще е нужно всичко това оттук нататък и кой всъщност ще го наследи? Майка му – единственият му близък човек, който го обича, едва ли ще преживее смъртта му. А така наречените му заместници и помощници, които всъщност не са вложили в постигнатото нито една мозъчна гънка, нито една частица от енергията си? Или може би трябва да раздаде всичко, парче по парче, на любимите си жени? Та той дори не може да си ги спомни всичките, пък и какви, по дяволите, любими жени са те... 

 .........

Клим се въртеше в леглото и напразно се опитваше да прекрати хаотичния калейдоскоп на събитията от изминалия ден. Като в нямо кино му се мяркаха откъслечни кадри: уплашеното лице на Трухин, разхвърляните по бюрото документи, хищните кървави устни на брюнетката, враните, стремително изхвърчали от дървото, бясно въртящата се рулетка в казиното, виновният поглед на доктора, снимката в ръката му...

„Смъртта никога не предупреждава за посещението си!“ – отново напомни за себе си вътрешният му глас и „филмът“ прекъсна. Със страхотно сърцебиене Клим се втурна към отворения прозорец и го затвори с такава сила, че дограмата шумно се разтресе. Но ТЯ настойчиво продължаваше да се процежда в жилището му и в живота му отвсякъде: през най-фините процепи на прозорците, иззад плътните щори, през външната врата, от въздуха, от лунната светлина, проникваща през пердетата... 

……..

„Така и не намерих отговора, пък и вече няма смисъл – помисли си със съжаление Клим. – Жалко... Скоро ще си отида завинаги, без да съм разбрал защо изобщо съм бил на тази земя. Природата сама ми подсказва, че смисълът е в нещо по-голямо, със сигурност много по-голямо от цялата тази ежедневна, дребнава и безсмислена суетня, наречена „борба за преживяване“. Онова, което ще остане след мен, не ми носи никакво успокоение и ни най-малко удовлетворение. Пък и какво толкова ще остане? Популярното име на една стабилна и успешна компания... Много яко! Понякога ми се струва, че „Виктория“ капка по капка е изцедила всичките ми жизнени сокове, изсмукала е цялата ми енергия и напълно ме е подчинила на своята власт. Взаимоизгоден бартер: аз – на нея, тя – на мен. Аз ѝ отдадох себе си – до последната клетка, и душата си в добавка, а тя ми се отплати щедро със златната монета на блестяща кариера, известно име и солидна сума в банката.“ 

……. 

– Вселената винаги отговаря на вътрешните молби на всеки човек, като праща в живота му необходимите послания и нужните хора, способни да му помогнат в решаването на едни или други задачи. Това е универсален закон. Основното е личната ти готовност за промени, Клим.

– Откъде знаеш как се казвам? – моментално застана нащрек Клим. Този пъргав момък със сигурност е надникнал в документите му, когато му е преместил дрехите.

– А, да, извинявай, не успях да ти се представя... Много се радвам, че се срещнахме. Аз съм твоят Ангел Хранител! – усмихна се лъчезарно спасителят и му протегна тънката си ръка.

Клим погледна слисано чудака, а после се разсмя с цяло гърло.

– Е, студенте, бива си те! Браво на теб, развесели ме... Ти се оказа не само много умен, но и като гледам, много скромен! Макар че, ако трябва да сме точни, за мен ти действително си ангел спасител. 

…….. 

– Слушай, нали ангелите хранители са онези, които ни се дават при раждането? – Клим не бързаше да приключи този странен разговор. Чистият въздух, прекрасното място и чудакът-фантазьор го отвлякоха от мрачните мисли, дори и главата вече не го болеше.

– При раждането – кимна избавителят.

– Значи ти си моят персонален телоХранител? Защо работиш толкова калпаво? – стана язвителен Клим.

– Болестта си ли имаш предвид? – попита го избавителят. – Ти сам си я докара. Това е следствие, а първопричината има отдавнашна кредитна история, в която нямам право да се намесвам.

– Откъде знаеш?!

„Дали пък не е някакъв местен екстрасенс?“ – мина му през ума.

– Състоянието на тялото ни, неговото физическо и душевно здраве е огледално отражение на житейската философия на човека – продължи странният му събеседник, сякаш нищо не е станало.

– Слушай, не прекалявай. Имам рак.

– Знам – каза меко чудакът, като спокойно издържа натиска на стоманените пронизващи очи. – Напразно се ядосваш и се обиждаш. Я виж в каква верига си се омотал!

– Сега пък за какво говориш? – вече по-миролюбиво попита Клим. Току-виж този кримски „гуру“ наистина знае нещо...

– Обидата е дълго сдържан гняв: към себе си, към другите, към житейските обстоятелства. Това е нещо като енергиен тромб, който е сериозна заплаха за живота на човека. Най-опасното в обидата е това, че веднъж попаднала в тялото, тя нараства, започва да блокира нормалното движение на енергията, може да се превърне във всевъзможни тумори. Всъщност животът е цялостен и хармоничен, Клим, просто трябва да схванеш правилата на играта му. И правило номер едно е умението да бъдеш ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВ. 

………. 

– ЩАСТИЕТО е информационно-енергийно състояние на ДУШАТА – обади се избавителят и метна във водата малък кръгъл камък, – а всичко останало, и на първо място онези така наречени обичайни неща, не са нищо друго, освен кръгове във водата.

– „Привичката е дар в света – заменя щастието тя“ – замислено изрецитира Клим.

– По отношение на „дар“ не съм сигурен, но виж, с това, че навикът е фалшив заместител на щастието, съм напълно и изцяло съгласен. Нещо повече, това е един от най-разпространените наркотици на нашето време. Кажи ми, Клим, познати ли са ти безпричинното мрачно настроение, дълбокото униние и смъртната тъга, които се появяват внезапно и отникъде, и те затискат с цялата си тежест? Впрочем можеш и да не ми отговаряш – и без това знам отговора. А в такова състояние от време на време изпадат всички смъртни, които с години живеят под тежестта на своите навици и се страхуват да си покажат носа навън, да не би там да видят истинската причина за ставащото. Да, на тях им е неуютно и дискомфортно, но те са СВИКНАЛИ с това! Естествено, по-лесно е да се блъскат в задушната и тясна стаичка на стария си живот и да се успокояват с традиционните и вкоренени в душите им мисли от типа на: „Съдбата ми е такава“, „Не на всички им върви в този живот“, „Значи така ми било писано...“, „Нали и много други живеят също като мен!“. Хиляди поколения са се трудили над създаването на разрушителната МАШИНА НА НАВИЦИТЕ, която е смляла милиони съдби, да не говорим за душите! Макар че безусловно тъгата, мъката и прочие могат да бъдат предизвикани от редица обективни причини: проблеми в работата, развод, безпаричие, болест, липса на любов, изневяра, предателство... Всъщност всичко това са странични явления, провокирани от отсъствието на най-главната причина: умението да бъдеш щастлив. 

……..

– Трябва душата ти да има здрава основа и ясна вътрешна координатна система, която да съвпада с вселенската. Както Полярната звезда в координатната система на Земята, която винаги сочи на север – отвърна избавителят и като се надигна, застана до Клим досами морето. – Погледни, нали не виждаш далечното морско дъно? Там, в най-дълбокото, то е скрито от очите, но ти вярваш, че го има. Повърхността може да кипи от всякакви вълни и бури, но те така или иначе не нарушават стабилността и постоянството на дъното като основа. Същото се случва и с душата. Състоянието на душата не е поетично словосъчетание, а много дълбока и фундаментална в същността си информационно-енергийна субстанция. Всички видими прояви в твоя живот са само периодични вълнения на водата, предизвиквани ту от положителни, ту от отрицателни емоции. Но каквото и да се появява на твоята „повърхност“ – дали ще са големи вълни от истинска буря или просто игрива пяна, – никаква суета на суетите няма да наруши здравата ти основа, ако ти сам не я разрушиш. Спомни си декемврийската катастрофа през 2004 година. В резултат на изключително силно цунами загинаха повече от 300 000 души в шест страни от Югоизточна Азия. А знаеш ли от какво започна всичко? От нарушения в самата основа! Движенията на тектоничните плочи на Земята в акваторията на Индийския океан буквално за няколко минути повлякоха след себе си разрушителната вълна на цунамито, което унищожи хиляди селища и стотици хиляди животи. Ясно ли е сравнението? С една дума, за да не се превърнат вълните в живота ти в разрушително цунами, трябва да имаш в душата си истинска и здрава основа и да не позволяваш да я разклащат обиди, злоба, завист и гняв. Това може да се окаже смъртоносно за живота ти.

– Винаги е по-лесно да се каже, отколкото да се изпълни... – подсмихна се Клим.

– Вселената не знае какво значи „не умея“. Божествената мъдрост и законите на Мирозданието винаги са били достъпни за всички. ТРЯБВА САМО ДА ГИ ОТКРИЕШ В СЪРЦЕТО СИ...

– А какъв е смисълът, философе, смисълът на живота? – изригна Клим, като наруши звънтящата тишина. – Така или иначе КРАЯТ ми ще дойде скоро, или нещо не си разбрал?! Пред теб стои смъртно болен човек, а ти му дуднеш за истинското щастие!

– В ОНОВА, КОЕТО ГЪСЕНИЦАТА СМЯТА ЗА КРАЙ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ, СЪЗДАТЕЛЯТ ВИЖДА НАЧАЛО НА НОВ ЕТАП В ЖИВОТА, тоест пеперуда – тихо, но много убедително произнесе избавителят. – Прекалено дълго си бил в капсулирано състояние, но имаш избор: или бързо да разкъсаш своя „пашкул“ и да излетиш навън, или да си останеш в него до смъртта си.

– Ти какво, студенте, решил си да ме поучаваш как да живея ли?! – озъби се Клим.

– Когато ученикът е готов, тогава се появява и учителят – благо изрече чудакът, като пропусна покрай ушите си язвителната забележка.

 

............

Клим отвори Инструкцията на първата страница и видя пъхнатото там листче, на което с равен и четлив почерк беше написано:

 

Ръководство 

Какво е необходимо за развитието на ДУХА:

ВЯРА – отваря вратата, за да влезеш;

ВОЛЯ – дава сили и желание да продължаваш;

ЗНАНИЕ – дава умение да се движиш в правилната посока;

НАДЕЖДА – дава крила;

ПРОШКА – дава свобода;

ЛЮБОВ – дава жизнена енергия.

 

А от другата страна Клим прочете следното:

„Тест: разбери за една секунда дали мисията ти на Земята е изпълнена! АКО СИ ЖИВ – ЗНАЧИ НЕ Е!“ (Ричард Бах)

 

Съдържание

Глава 1 ИНСАЙТ

Глава 2 ЩАСТИЕТО

Глава 3 ПРОБУЖДАНЕТО

Глава 4 ВЯРАТА

Глава 5 НАДЕЖДАТА

Глава 6 ДОБРОТО

Глава 7 ЛЮБОВТА

Глава 8 ОТКРИТИЕТО

Епилог

Глава 1 ИНСАЙТ

Послеслов

Мнения за книгата

Потребителски мнения (11)

Препоръчвам Мнение от Вероника
Оценка:
Книгата е страхотна!!!
(Публикувано на 23.11.2020)
Препоръчвам!Мнение от Румен
Оценка:
Горещо препоръчвам книгата! (Публикувано на 10.09.2019)
ПрекраснаМнение от Milena
Оценка:
Много,много ми хареса.Заслужава си определено (Публикувано на 25.02.2019)
Интересна и завладяваща книга!Мнение от Ренета
Оценка:
Книгата си заслужава да се прочете. Написана е много увлекателно, а в същото време ни кара да се замислим за важните кръстопътища в живота ни. Препоръчвам я! (Публикувано на 1.04.2018)
Невероятна книга!Мнение от Вили
Оценка:
Отдавна не бях попадала на книга, която да ме "грабне" от първа страница. Тази книга наистина е невероятна, поучителна и изключително интересна. И освен всичко това е и полезна, за всички, които понякога изгубват пътя на живота. (Публикувано на 6.11.2017)
ВаняМнение от Иванка
Оценка:
Уникална книга,написана по страхотно възприемащи начин!Дълбоко докосваща и разтърсваща,чувството е неописуемо!!!Благодаря на всички,които са ни предоставили възможността тази книга да стигне до нас!!!
(Публикувано на 20.09.2017)
Браво!Мнение от СотирП
Оценка:
Е няма такава книга! Вече започнах да се оглеждам непрекъснато за моя ангел хранител. С две думи спрях да гледам в миналото с тъга. Трябва да има повече такива книги. Мотивира ме да започна всичко от чиста бяла страница. Горещо я препоръчвам и аз! (Публикувано на 21.09.2016)
Мисля че имаше 7-8 издания в Русия.Мнение от Адриана Нинова
Оценка:
Книгата наистина е много хубава. Мисля че имаше 7-8 издания в Русия. Интересно ми е как е преведена в БГ. Иначе посланията в нея са много силни. Особено ако чувстваш празнота в душата си и искаш да започнеш на чисто. Плаках, докато я четях и целият ми живот премина пред очите ми. Много ме промени ... (Публикувано на 8.09.2016)
Чудесна книгаМнение от Milena
Оценка:
Истински духовен пътеводител. Същевременно интересна история с мъдри послания. С удоволствие се чете, на един дъх. И наистина, без да искаш се връщаш и на собствените си кръстопътища, а после се чувстваш по-умиротворен...
Поздравления и за преводача - прекрасен е преводът. (Публикувано на 7.09.2016)
Хубава книгаМнение от Владо
Оценка:
Много ми хареса тази книга. Не бях чел руски автори и подходих малко с недоверие. Приятно ме изненада. Лек стил и интересен сюжет. Кара те да се замислиш за много неща. (Публикувано на 1.09.2016)
Горещо препоръчвам!Мнение от Невена Крумова
Оценка:
Много отдавна не съм получавала такова удоволствие от прочитането на една книга. Накара ме да преосмисля целия си живот дотук. Препоръчвам. (Публикувано на 1.09.2016)

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също:

Ичиго-ичие

Ичиго-ичие

Редовен Цена: 13,95 лв.

Специална цена: 9,77 лв.

Попитай мъдреца. 150 притчи за великата тайна на живота

Попитай мъдреца. 150 притчи за великата тайна на живота

2 Мнение(я)

Редовен Цена: 15,95 лв.

Специална цена: 11,17 лв.

12 правила за живота: Противоотрова срещу хаоса

12 правила за живота: Противоотрова срещу хаоса

2 Мнение(я)

Редовен Цена: 24,95 лв.

Специална цена: 17,47 лв.

Инстинктът на волята

Инстинктът на волята

Редовен Цена: 17,95 лв.

Специална цена: 12,57 лв.

Покана за радост

Покана за радост

1 Мнение(я)

Редовен Цена: 13,95 лв.

Специална цена: 6,98 лв.