Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Конкурентно разузнаване

Йордан Начев

Частна разузнавателна дейност

Кои предпоставки наложиха появата и бурното развитие на частната разузнавателна дейност в началото на ХХI в.? Какви тенденции се забелязват при защита на фирмените интереси в държавите с развита пазарна икономика?

Как да създадем ефикасна фирмена структура за сигурност и какви са основните различия между частното и държавното разузнаване?  Как да се организира оперативната и информационно-аналитичната дейност на разузнаването срещу конкурентите?

На тези и много други въпроси от практически характер за организацията и дейността на фирмените звена за сигурност, читателят може да намери отговор в тази книга. 

  • Корица: Мека
  • Страници: 368
  • Тегло: 0.510 кг
  • Издадена: 2007 г
  • Издателство: Сиела
  • Виж още от Йордан Начев
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

18,00 лв.

Биография и факти за автора

Проф. инж. Йордан Начев има богат професионален и дипломатически опит. Той е доктор на икономическите науки и доктор по психология.

Сега преподава в държавни и частни висши учебни заведения по дисциплини, имащи отношение към геополитиката, глобализационните процеси, организационното поведение и националната и международната сигурност.

Йордан Начев е с дългогодишен опит в научно-техническото разузнаване.

Отговарял е за професионалната подготовка на служителите на Националната разузнавателна служба, а от години е преподавател в държавни и частни университети по дисциплини свързани с дейността на частните разузнавателни структури в малкия и едрия бизнес.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: