Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

КОЛЕКЦИЯ "ПЪТУВАНЕ КЪМ СЕБЕ СИ"

6 книги за възраждането, за търсенето на себе си, за любовта и приятелството, за живота и смъртта, и за изборите, които правим, когато сме изправени на житейските кръстопътища... 

6 истории, които ще ви докоснат, ще стоплят сърцето ви и ще ви вдъхнат надежда...

6 книги, които ще ви помогнат да се откъснете от мрачните мисли и да превърнете домашната изолация в едно пътуване към себе си...

Вселената срещу Алекс Удс – Гавин Екстенс отново ни разказва една великолепна история, едновременно забавна и тъжна, която показва как едно дете със странна съдба и трудно детство може да се превърне в прекрасен и стойностен човек, благодарение на хората и обстоятелствата, които се изпречват на пътя му. Роман, който ще промени отношението ви към живота и към смъртта, ще ви направи по-мъдри и устойчиви на житейските проблеми. 

„Искам у дома“ /изчерпана/ от душевния писател на Изтока Елчин Сафарли. История за пътуването на един мъж и една жена един към друг. Минавайки през най-съкровените си детски спомени, преживявайки отново своите болки и загуби, те търсят себе си, но и неусетно се приближават един към друг. Пътешествие за всички, които са готови да повярват в щастието и в любовта и които се нуждаят от храна за душата си, за да направят най-важната крачка – към себе си. И да открият пътеката към своя истински дом.

„Ти ми беше обещан“ – още една книга за любовта ... и за новото начало. Една малка история за човека, който отново се научава да живее, когато спомените са единственото, което му е останало. От Елчин Сафарли.

„Ако ти знаеше“ – история на едно женско отчаяние, история за чувства, съмнения, очаквания и за онези огромни страхове, които често ни помагат да започнем живота си отначало. Една силна и прекрасна книга за любовта, пълна с вълшебство и оптимизъм. От Елчин Сафарли.

Срещата с "Кръстопът" на Владимир Чеповой е като приятелска ръка, протегната за помощ. Дори да имате усещането, че потъвате, че се губите, след прочита й със сигурност ще се почувствате отново в безопасност, избрали уверено посоката... след поредния си кръстопът. Ако душата ви търси простор, ако съзнанието ви мечтае за яснота, прочетете тази книга. 

В „Изкуството да бъдеш несъвършена Шона Никуист разказва историята на своята най-дълбока житейска промяна. В една колекция от кратки есета, всяко със собствен сюжет и послание, авторката искрено и без задръжки споделя защо е достигнала до предела на силите си и как е извървяла пътя от безумното и изтощително ежедневие до един по-прост и смислен живот.

3 продукт/а

на страница

3 продукт/а

на страница