Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

КОЛЕКЦИЯ "МЪДРОСТ ЗА ВСЯКО ВРЕМЕ"

Всеки човек има своите светли и трудни дни. Всеки народ има своите възходи и тежки времена. Радостта и страданието ни съпътстват през целия ни живот.

Има книги, които са наш безценен помощник и пътеводител за всички тези моменти. Защото ни дават мъдрост, изпитана през вековете, и предават послания от големи светли умове…

8 книги, които ще ви умиротворят и ще ви дадат духовна подкрепа и мъдрост както днес, когато ви е трудно, така и утре, когато сте спокойни и щастливи…

"Попитай мъдреца" и "Винаги има надежда" са две прекрасни колекции, всяка от по 150 притчи, пътешествали векове наред и пренесли до наши дни мъдростта на различни народи и религии. А сборникът със съвременни притчи "Предай нататък любовтаще ви помогне да си припомните истинските и важни неща, скрити в най-съкровените кътчета на сърцето. 

Световният бестселър „12 правила за живота“ на прочутия психолог и мислител Джордан Питърсън ще отвори пред вас един цял нов свят и ще отговари на най-сложните въпроси, които вълнуват всеки човек.

Книгата на радосттаще ви срещне с двамата велики духовни водачи Далай Лама и архиепископ Дезмънд Туту и с тяхната трудно извоювана мъдрост. 

"Автобиография" на Агата Кристи ще ви зарази със своя оптимизъм, ще ви помогне да преосмислите собствените си тревоги и неволи и ще ви вдъхне кураж и нова страст към живота! 

"Икигай. Тайните на Япония за дълъг и щастлив живот" и "Да изживееш своя икигай" са две прекрасни книги, които ще разбулят тайните на прочутото японско дълголетие и ще ви отведат на вълнуващо пътешествие в Япония.

8 продукт/а

на страница

8 продукт/а

на страница