Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

КОЛЕКЦИЯ "МЪДРОСТ ЗА ВСЯКО ВРЕМЕ"

Всеки човек има своите светли и трудни дни. Всеки народ има своите възходи и тежки времена. Радостта и страданието ни съпътстват през целия ни живот.

Има книги, които са наш безценен помощник и пътеводител за всички тези моменти. Защото ни дават мъдрост, изпитана през вековете, и предават послания от големи светли умове…

9 книги, които ще ви умиротворят и ще ви дадат духовна подкрепа и мъдрост както днес, когато ви е трудно, така и утре, когато сте спокойни и щастливи…

"Попитай мъдреца" и "Винаги има надежда" са две прекрасни колекции, всяка от по 150 притчи, пътешествали векове наред и пренесли до наши дни мъдростта на различни народи и религии. А сборникът със съвременни притчи "Предай нататък любовтаще ви помогне да си припомните истинските и важни неща, скрити в най-съкровените кътчета на сърцето. 

Световният бестселър „12 правила за живота“ на прочутия психолог и мислител Джордан Питърсън ще отвори пред вас един цял нов свят и ще отговари на най-сложните въпроси, които вълнуват всеки човек.

Книгата на радосттаще ви срещне с двамата велики духовни водачи Далай Лама и архиепископ Дезмънд Туту и с тяхната трудно извоювана мъдрост. 

Книгата "Ичиго-Ичие" от Ектор Гарсия и Франсеск Миралес е една вдъхновяваща и преобразяваща среща, която ще ви помогне да превърнете всеки миг в най-доб­рия момент от живота си. Всяка среща, всяко преживяване, всеки момент е единствено по рода си сък­ровище, което никога няма да се повтори по същия начин. Ако го оставим да ни се изплъзне, без да му се насладим, ще го изгубим завинаги. 

"Икигай. Тайните на Япония за дълъг и щастлив живот" и "Да изживееш своя икигай" са две прекрасни книги, които ще разбулят тайните на прочутото японско дълголетие и ще ви отведат на вълнуващо пътешествие в Япония.

"Автобиография" на Агата Кристи ще ви зарази със своя оптимизъм, ще ви помогне да преосмислите собствените си тревоги и неволи и ще ви вдъхне кураж и нова страст към живота! 

10 продукт/а

на страница

10 продукт/а

на страница