Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

КОЛЕКЦИЯ "МЪДРОСТ ЗА ВСЯКО ВРЕМЕ"

Всеки човек има своите светли и трудни дни. Всеки народ има своите възходи и тежки времена. Радостта и страданието ни съпътстват през целия ни живот.

Има книги, които са наш безценен помощник и пътеводител за всички тези моменти. Защото ни дават мъдрост, изпитана през вековете, и предават послания от големи светли умове…

6 книги, които ще ви умиротворят и ще ви дадат духовна подкрепа и мъдрост както днес, когато ви е трудно, така и утре, когато сте спокойни и щастливи…

"Попитай мъдреца" и "Винаги има надежда" са две чудесни колекции, всяка от по 150 притчи, пътешествали векове наред и пренесли до наши дни мъдростта на различни народи и религии. Прости и мъдри думи, които ще ви подскажат пътя, когато сте го изгубили, ще запалят светлината, когато около вас е мрак, и ще възпламенят любовта, когато сте забравили за нея. Защото тя е там, в сърцето!

В своите „12 правила за живота“ прочутият психолог и мислител Джордан Питърсън отговаря на най-сложните въпроси, които вълнуват всеки човек, като виртуозно преплита есенцията на хилядолетната човешка мъдрост, изумителните открития на авангардната наука и посланията на великата литература и философията. 12 правила за смислен и пълноценен живот. 12 правила, които ще ни помогнат да не превърнем света в ад.

Книгата на радосттаще ви срещне с двама велики духовни водачи на нашето време - Далай Лама и архиепископ Дезмънд Туту и с тяхната трудно извоювана мъдрост. Със своята смелост и упорита вяра в човечността двамата нравствени учители вдъхновяват милиони хора. Те излизат извън пределите на религиозните догми и говорят със загриженост за цялото човечество. Един откровен и смислен разговор, който ни учи как да се отнасяме към реалностите на живота, без да отричаме нищо от тях, но да превъзмогваме неизбежното страдание и болка.

"Икигай. Тайните на Япония за дълъг и щастлив живот" - тази книга ще разбули тайните на прочутото японско дълголетие, което за нас, хората от Запада, понякога изглежда неразбираемо и недостижимо. Ще ви отведе в едно малко селище в северната част на японските острови Окинава, наричано "селото на столетниците", и ще ви срещне с едни от най-възрастните хора в света. При това най-щастливите! 

Срещата с "Кръстопът" на Владимир Чеповой е като приятелска ръка, протегната за помощ. Дори да имате усещането, че потъвате, че се губите, след прочита й със сигурност ще се почувствате отново в безопасност, избрали уверено посоката... след поредния си кръстопът. Ако душата ви търси простор, ако съзнанието ви мечтае за яснота, прочетете тази книга. 

7 продукт/а

на страница

7 продукт/а

на страница