Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Заб. Всички книги могат да бъдат поръчани освен чрез платформата, също така и по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайтаЦената за доставка на територията на България е 2,90 лв., независимо от теглото.

 

 

Изхвърлете Розовия слон

Бил Макфарлан

В "Изхвърлете розовия слон" Бил МакФарлан разкрива как да избегнем смъртоносния капан на лошите комуникативни умения. От книгата ще научите 15 начина как да казвате каквото мислите.... и да мислите каквото казвате. Подобрете разговорите си като: - първо забележете, а след това изхвърлете розовия слон. - се отървете от жаргона. - се научите да говорите описателно. - се научите кога да се извините и кога да благодарите на хората. - очаровайте публиката.

  • Корица: Мека
  • Страници: 200
  • Тегло: 0.200 кг
  • Издадена: 2010 г
  • Издателство: Анхира
 

Наличност: Да

10,00 лв.

ПРОМОПАКЕТ: КРЪСТОПЪТ

ПРОМОПАКЕТ: ПОДАРИ НАДЕЖДА

ПРОМОПАКЕТ: ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

В "Изхвърлете розовия слон" Бил МакФарлан разкрива как да избегнем смъртоносния капан на лошите комуникативни умения.

От книгата ще научите 15 начина как да казвате каквото мислите.... и да мислите каквото казвате.

Подобрете разговорите си като:

  • първо забележете, а след това изхвърлете розовия слон.
  • се отървете от жаргона.
  • се научите да говорите описателно. 
  • се научите кога да се извините и кога да благодарите на хората. 
  • очаровайте публиката.

 

Откъс от книгата

"Изхвърли Розовия Слон" вади заключенията си от това какво съм научил за комуникацията за повече от четвърт век работа с медии. Базирана е на опита ми в работата като журналист, която започна в местни вестници като неопитен журналист и ме преведе през радиото и телевизията като водещ на новини и спортни програми за BBC, Скай спортс и Индипендънт телевижън.

Това ме наведе на мисълта да пиша – и да говоря и да се държа пред камера – заедно с реакцията на публиката да се взима предвид всичко, което съм направил. Също така и от опита си като медиен консултант на много водещи Британски фирми по отношение на това как да работим с нови процедури, провеждане на проекти, промишлени дейности, приключване на планове и даже трагични неща като смърт.

Това всичко е много добре. Ние по природа сме предразположени да наблюдаваме това, което сме казали във формалните си разговори, но толкова много от нашето общуване в работата и в играта е неформално. И ето тук започват да се появяват пукнатините.

И аз като всеки друг, трябваше да се боря с човешките си слабости, които често изпробват какво съм научил – да установят дали говоря за добра игра по време на работата си или по-точно я изживявам. Има много случаи, при които ужасно съм бъркал, както ще видите, затова с радост ще споделя с вас опита си. Това ме навежда на мисълта да разбера къде са се объркали нещата и как да ги поправя. Прилагайки наученото ще можете да избегнете подобна болка...

...Не е възможно всеки път да избираш правилната дума в подходящия момент. Но прилагането на простите правила от тази книга е лесно. Ако има едно златно правило, то това е: сигурни ли сте, че първо сте помислили и след това сте си отворили устата (първо мисли, после говори).

Това всъщност е като да се научиш да караш кола. Първо, научи Правилника за движение по пътищата, за да разбереш правилата на пътя. След това приложи правилата на практика. Така се прави, разбира се, когато нещата не вървят добре.

Защо? Почти винаги, защото Правилника за движение е бил зарязан за момент. Както и при шофирането, вие ще се удряте и ще се одрасквате при прилагането на тези правила, което е причинено често от необмислените действия на някой друг.

Но бъдете търпеливи! И прилагайте тези правила при всяка възможност. Прилагайте ги при интервю за работа, посрещане на клиенти, семейни вечери, когато сте с приятели и колеги. Използвайте ги на работа, в кръчмата и вкъщи. Прилагайте ги в компанията на когото и да е и с всеки, с когото имате взаимоотношения. Колкото по-често прилагате тези правила, толкова по-ефективно ще комуникирате. Това ще се превърне в автоматично действие, както когато си чистите зъбите. Действително, отнасяйте се към тази книга като към конец за почистване на мисловната си дейност.

Подобрявайте комуникативните си умения и нека това ви доставя удоволствие! Скоро ще откриете как другите се борят, за да могат да се състезават с вас и вашето новооткрито умение. Ще откриете новото си ‘аз’. Проницателен. Убедителен. Привлекателен. Уверен. Сами ще се уверите как съвсем скоро ще прилагате с охота новите си умения !

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: