Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

ВАЖНО! Поради голямата натовареност на куриерските фирми не можем да гарантираме, че поръчки, направени след 16 декември 2018 г., ще бъдат доставени до Коледа. Извиняваме се за причиненото неудобство и ви пожелаваме светли празници!

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. 

 


 

Книгата не е обикновен подарък. Чрез нея подаряваш слово, подаряваш история, подаряваш чувство. Тя носи уют и доверие, носи магия. Книгата, която подаряваш, казва: „познавам те, слушам те, интересувам се от теб". А когато подариш някому своя любима книга, ти му доверяваш парченце от себе си...

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

Когато приятелството наранява

Джан Йейгър

Тази книга предлага помощ и надежда при разбирането на сложните процеси на приятелството, както и съвет как можеш да преобразиш живота си – не само приятелствата си, – като разбереш защо имаш негативно приятелство и като откриеш и култивираш позитивни приятелства. Да имаш позитивни приятелства – и това не непременно означава да си намериш нови приятели, а просто да взаимодействаш по различен начин с тези, които вече имаш, – може наистина да доведе до обрат в живота ти.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

КОЛЕДНА ПРОМОЦИЯ!

БЕСТСЕЛЪРЪТ НА 2018! СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

 

3 НЕЗАМЕНИМИ КНИГИ ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО! СЕГА С КОЛЕДНА ОТСТЪПКА ОТ 30%!

Промоцията е валидна до 24.00 часа на 24 декември 2018 г. /понеделник/. Само при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Как да се справим, когато приятелите ни предават, нараняват и разочароват 

"За някои хора „приятелство за цял живот“ изглежда е заменило идеала за брачна връзка „докато смъртта ни раздели“. Разбира се, има позитивни, чудесни приятелства, взаимно изгодни и за двете страни, които трябва да траят цял живот. Но има и други приятелства – негативни, деструктивни и нездравословни, – които трябва да бъдат прекратени.

В двете десетилетия, през които съм изследвала и писала за приятелството, забелязах, че интересът към темата се засилва. От въпрос, рядко засяган от психолози, психиатри и социолози (склонни да се фокусират предимно върху взаимоотношенията родител-дете или съпруг-съпруга), статиите за приятелството вече са основни материали в популярните списания и всекидневниците, както и в интернет.

„Когато приятелството наранява“ предлага помощ и надежда при разбирането на сложните процеси на приятелството, както и съвет как можеш да преобразиш живота си – не само приятелствата си, – като разбереш защо имаш негативно приятелство и като откриеш и култивираш позитивни приятелства.

Целта на тази книга е да ти даде инструментите да разпознаваш и да се справяш с деструктивни и вредни приятелства. Надявам се тази книга да ти даде по-добро разбиране защо приятелствата, особено собствените и на близките ти хора, са прекратени или трябва да бъдат прекратени и как да се справяш с такъв край. Нещо повече, ако имаш навика да формираш негативни приятелства, тази книга ще ти помогне да започнеш да избираш позитивни и здравословни приятели, които ще обогатят личния ти живот и ще ти помогнат да успееш по-бързо и да напреднеш в кариерата."

Джан Йейгър

В книгата „Когато приятелството наранява“ д-р Йейгър се обляга на много нейни изследвания от 1980 г. насам, включително дисертацията й по социология „Основни схеми на приятелство сред младите градски неомъжени жени“ от Нюйоркския университет (1983 г). Своите проучвания тя допълва с ново изследване, проведено в последните пет години, което се основава на отговорите на над 180 допитвания за приятелството, включително дълги телефонни разговори и лични интервюта.

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат

 

Биография и факти за автора

Джан Йейгър Джан Йейгър е американски автор, лектор, консултант и трейнер в областта на междуличностните отношения, доктор на социологическите науки в Нюйоркския университет (The City University of New York Graduate Center). 

Вдъхновяваща и енергична, д-р Йейгър помага на отделни хора, групи и компании да развият своя потенциал, като споделя своя опит в областта на взаимоотношенията, производителността и други теми. 

Джан Йейгър е автор на 35 книги, отличени с редица награди, преведени на 32 езика, а също и на много статии в различни издания. 

У нас тя е позната с книгата „Когато приятелството наранява“. В нея д-р  Йейгър се обляга на много свои изследвания от 1980 г. насам, включително дисертацията й по социология „Основни схеми на приятелство сред младите градски неомъжени жени“ от Нюйоркския университет (1983 г). Своите проучвания тя допълва с ново изследване, проведено в последните пет години, което се основава на отговорите на над 180 допитвания за приятелството, включително дълги телефонни разговори и лични интервюта.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.

Закупилите тази книга, купуват също: