Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 4,40 лв., независимо от теглото. При поръчка на стойност над 60 лева доставката е безплатна!


 

ВРЕМЕ Е ЗА ПОДАРЪЦИ!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Когато приятелството наранява

Джан Йейгър

Тази книга предлага помощ и надежда при разбирането на сложните процеси на приятелството, както и съвет как можеш да преобразиш живота си – не само приятелствата си, – като разбереш защо имаш негативно приятелство и като откриеш и култивираш позитивни приятелства. Да имаш позитивни приятелства – и това не непременно означава да си намериш нови приятели, а просто да взаимодействаш по различен начин с тези, които вече имаш, – може наистина да доведе до обрат в живота ти.

 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

14,00 лв.

ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 4 януари 2023 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Как да се справим, когато приятелите ни предават, нараняват и разочароват 

"За някои хора „приятелство за цял живот“ изглежда е заменило идеала за брачна връзка „докато смъртта ни раздели“. Разбира се, има позитивни, чудесни приятелства, взаимно изгодни и за двете страни, които трябва да траят цял живот. Но има и други приятелства – негативни, деструктивни и нездравословни, – които трябва да бъдат прекратени.

В двете десетилетия, през които съм изследвала и писала за приятелството, забелязах, че интересът към темата се засилва. От въпрос, рядко засяган от психолози, психиатри и социолози (склонни да се фокусират предимно върху взаимоотношенията родител-дете или съпруг-съпруга), статиите за приятелството вече са основни материали в популярните списания и всекидневниците, както и в интернет.

„Когато приятелството наранява“ предлага помощ и надежда при разбирането на сложните процеси на приятелството, както и съвет как можеш да преобразиш живота си – не само приятелствата си, – като разбереш защо имаш негативно приятелство и като откриеш и култивираш позитивни приятелства.

Целта на тази книга е да ти даде инструментите да разпознаваш и да се справяш с деструктивни и вредни приятелства. Надявам се тази книга да ти даде по-добро разбиране защо приятелствата, особено собствените и на близките ти хора, са прекратени или трябва да бъдат прекратени и как да се справяш с такъв край. Нещо повече, ако имаш навика да формираш негативни приятелства, тази книга ще ти помогне да започнеш да избираш позитивни и здравословни приятели, които ще обогатят личния ти живот и ще ти помогнат да успееш по-бързо и да напреднеш в кариерата."

Джан Йейгър

В книгата „Когато приятелството наранява“ д-р Йейгър се обляга на много нейни изследвания от 1980 г. насам, включително дисертацията й по социология „Основни схеми на приятелство сред младите градски неомъжени жени“ от Нюйоркския университет (1983 г). Своите проучвания тя допълва с ново изследване, проведено в последните пет години, което се основава на отговорите на над 180 допитвания за приятелството, включително дълги телефонни разговори и лични интервюта.

pdfМожете да разгледате откъс от книгата в pdf формат

 

Биография и факти за автора

Джан Йейгър Джан Йейгър е американски автор, лектор, консултант и трейнер в областта на междуличностните отношения, доктор на социологическите науки в Нюйоркския университет (The City University of New York Graduate Center). 

Вдъхновяваща и енергична, д-р Йейгър помага на отделни хора, групи и компании да развият своя потенциал, като споделя своя опит в областта на взаимоотношенията, производителността и други теми. 

Джан Йейгър е автор на 35 книги, отличени с редица награди, преведени на 32 езика, а също и на много статии в различни издания. 

У нас тя е позната с книгата „Когато приятелството наранява“. В нея д-р  Йейгър се обляга на много свои изследвания от 1980 г. насам, включително дисертацията й по социология „Основни схеми на приятелство сред младите градски неомъжени жени“ от Нюйоркския университет (1983 г). Своите проучвания тя допълва с ново изследване, проведено в последните пет години, което се основава на отговорите на над 180 допитвания за приятелството, включително дълги телефонни разговори и лични интервюта.

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.