Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

Специална цена!

Всички книги могат да бъдат поръчани чрез платформата, по телефона на номер 0878 634 344, както и чрез контактната форма на сайта. Доставката на територията на България се извършва от фирма Спиди и е на цена от 3,90 лв., независимо от теглото.


 

СПЕЦИАЛНО СЕПТЕМВРИЙСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Кодът на душата. В търсене на характера и призванието

Джеймс Хилман

В книгата си Хилман представя блестящата си нова идея, че в психологически план ние не сме предопределени от взаимоотношенията в семейството или от склонността да бъдем изкупителна жертва.

Опирайки се на факти от живота на изтъкнати личности, авторът представя доказателства, че характерът е съдба и показва как душата, ако й е дадена възможност, може да се прояви в много ранна възраст. Резултатът е обоснована и ярка „пътна карта“ към истинската ни природа и многообразието от възможности – от начина, по който възпитаваме децата си, до обществените и личните ни връзки и постигането на съвършенство.

Блестяща и завладяваща книга, която ни дава кураж да повярваме, че всеки един от нас не е случайно тук, че сме нужни на света.

  • Корица: Мека
  • Страници: 345
  • Тегло: 0.350 кг
  • Издадена: 2000 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Джеймс Хилман
 
Влезте в системата за да бъдете уведомени когато продукта бъде доставен на склад

Наличност: Не е налично

Редовен Цена: 14,00 лв.

Специална цена: 7,00 лв.

 

Днес повече от всякога се нуждаем точно от тези книги!

Промоцията продължава до 30 септември 2022 г. при поръчка онлайн!

 

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва в срок до 3 работни дни. Виж повече ...

Пишете ни за повече информация, относно избрания от вас продукт.

Как и в какви срокове може да върнете закупен продукт? Виж повече ...

Какви са начините за плащане на избрания продукт? Виж повече ...

Споделете с ваши приятели ...
Анотация на книгата

Подробности

Някои го наричат „гений“, други – „божествен дух“ или „ангел-пазител“. Но докато философите и психолозите от Платон до Юнг подчертават фундаменталното значение на човешката индивидуалност, модерната култура отказва да приеме, че в нас от самото ни раждане е заложена уникална и напълно завършена душевност, която ни оформя по свой образ и подобие.

В книгата си Хилман представя блестящата си нова идея, че в психологически план ние не сме предопределени от взаимоотношенията в семейството или от склонността да бъдем изкупителна жертва. Опирайки се на факти от живота на изтъкнати личности, авторът представя доказателства, че характерът е съдба и показва как душата, ако й е дадена възможност, може да се прояви в много ранна възраст. Резултатът е обоснована и ярка „пътна карта“ към истинската ни природа и многообразието от възможности – от начина, по който възпитаваме децата си, до обществените и личните ни връзки и постигането на съвършенство.

Блестяща и завладяваща книга, която ни дава кураж да повярваме, че всеки един от нас не е случайно тук, че сме нужни на света.

Биография и факти за автора

Джеймс Хилман (1926–2011) е световноизвестен психолог, учен, лектор и автор на близо двадесет книги, сред които „Ревизия на психологията“, „Мисълта на сърцето и душата на света“, „Сънят и подземният свят“, „Функция на чувството“, „Самоубийството и душата“, „Видове власт“, „Кодът на душата“.

Последовател на Юнг и откривател на постюнгианската „архетипна“ психология, той чете лекции в Йейлския университет и университетите в Сиракуза, Чикаго и Далас (където основава Института за хуманитарни науки и култура).

 

Мнения за книгата

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

Само регистрирани потребители могат да добавят мнения. Моля, влезте в системата или направете регистрация.