Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

8 КНИГИ, КОИТО ЩЕ ПОМОГНАТ НА ВРЪЗКАТА ВИ

Любовта е нещото, което с еднаква сила може да изстреля човек в орбитата от щастие и същевременно да го срине до основи от тъга и разочарование. И да се постигне постоянство в любовта, подчинено на радост и хармония, е наистина трудна задача. Но не е невъзможна.

Подбрахме 8 заглавия, които може да използвате като компас по време на плаването си в океана на любовта. Те определено ще улеснят придвижването ви и ще ви отведат до крайната точка – островът на постоянната любов:

 • Ще го срещнеш ли някога

  На пръв поглед книгата е предназначена за дамите, които са разочаровани от срещите си с мъжете. В началото й ще намерите отговори за това къде бъркате и ефективни решения, чрез които да срещнете подходящия човек. Но авторите знаят, че проблем не е само откриването на партньора, а и създаването на пълноценни отношения. Затова те дават и ценни съвети за изграждането на силна връзка. Така книгата се превръща в полезен наръчник не само за необвързаните дами, но и за всички, които се чувстват несигурни и непрекъснато се чудят: „Накъде вървят нещата?“

  • Корица: Мека
  • Страници: 288
  • Тегло: 0.360 кг
  • Издадена: 2013 г
  • Издателство: Изток-Запад
   
  Научете повече
 • Как да намерим мъжа на живота си

  55 упражнения, които ще ви помогнат да срещнете мъжа на своите мечти.

  Книгата ще ви помогне да преоткриете жената в себе си и да разберете с кого точно бихте била щастлива. Докато изпълнявате 55-те упражнения в нея, ще се научите да разбирате тайните на света на мъжете. Но внимавайте, защото авторките предупреждават, че крайният резултат ще ви изправи пред голяма дилема – коя е сватбената рокля на мечтите ви?

   
  Научете повече
 • Жените, които обичат твърде много

  Почти всяка жена е обичала твърде много поне веднъж в живота си. Но тази книга не е за всички тях, а за склонните постоянно да дават в любовта много повече, отколкото получават. В продължение на много години жени от цял свят се обръщат към нея в търсене на отговори, разбиране и лек за своята болка в любовта и взаимоотношенията си с мъжете. Тя разкрива причините за появата на този модел и изправя жените пред истината за тяхното собствено състояние. И след като вдъхне надежда, че промяната е възможна - разкрива една след друга стъпките по пътя към излекуването.

   
  Научете повече