Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

ТОП 10 ЗА ЯНУАРИ 2016

 • Всяко дете е герой

  В книгата ще откриете много въпроси и много отговори – за страховете и вълшебството на раждането, за първите житейски изпитания на малкото човече, за трудната адаптация в детската градина – първия сблъсък с обществото, за трансформацията на любопитството в отегчение от ученето и причините за това.

  Акцентът в книгата е главата „Важните уроци, които не се учат в училище” и които детето би трябвало да научи в семейството – да се научи да мисли като победител, да преодолява страховете си, да прави верните за себе си избори, да поеме отговорност за живота си, да е толерантно към другите, без да е зависимо от мнението им, да влага любов и творчество във всичко, което прави, да живее с каузата да прави света по-добър.

  Специална глава е посветена на малките герои със специфични нужди и тяхната мисия да облагородяват цялото общество. В последната част на книгата са събрани най-често задаваните родителски въпроси.

   
  Научете повече
 • Мигновено изцеление: Мощни молитви за всеки ден

  Книгата предлага 243 целебни утвърждения и молитви, заедно с упътване за обстоятелствата, при които можете да ги прилагате. Тези методи са прости и ефективни и не изискват предварително обучение и практика. Единственото, което е нужно, е да ги изречете на глас с вяра и с твърдо намерение. След което можете да се отпуснете и да оставите чудесата да се случат.

  Като използвате прости молитви и утвърдителни послания, вие можете да преживеете мигновено изцеление, да получите спокойствие и утеха. Можете да придобиете изумителна вътрешна сила, която да подхрани такова благоденствие и изобилие, за които даже не сте и мечтали. Необвързани с конкретна религия, тези доказани в практиката универсални методи на духовното изцеление са променили живота на милиони хора по света.

  • Корица: Мека
  • Страници: 376
  • Тегло: 0.420 кг
  • Издадена: 2015 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Сюзън Шумски
   
  Научете повече
 • Чудото Монтесори или учение без мъчение и възпитание без оценки, награди и наказания

  Съвременните деца се нуждаят от особен подход и особени условия за разкриване на техните необикновени способности и уникални дарования.

  Затова е напълно обясним нарастващият интерес към педагогическата система на Мария Монтесори, в центъра на която стои ДЕТЕТО.

  Защо на детето му е нужна свобода и до какво може да доведе тя? Как да възпитаваме, без да наказваме и поощряваме?Как да обучаваме, без да поправяме грешките? Защо няма нужда от оценки? Как да възпитаме у детето самостоятелност и отговорност?Как можем да използваме педагогическите принципи от системата на Монтесори в ежедневното общуване с нашето дете?

  Ако сте от неравнодушните и търсещите родители и си задавате такива въпроси, тази книга е за вас.Тук ще намерите множество практически съвети и полезни наблюдения от многобройните посещения на автора в Монтесори детски градини и училища по цял свят. Книгата ще е особено полезна и на педагозите, които искат да следват принципите на Монтесори педагогиката.

   
  Научете повече
 • Жените, които обичат твърде много

  Почти всяка жена е обичала твърде много поне веднъж в живота си. Но тази книга не е за всички тях, а за склонните постоянно да дават в любовта много повече, отколкото получават. В продължение на много години жени от цял свят се обръщат към нея в търсене на отговори, разбиране и лек за своята болка в любовта и взаимоотношенията си с мъжете. Тя разкрива причините за появата на този модел и изправя жените пред истината за тяхното собствено състояние. И след като вдъхне надежда, че промяната е възможна - разкрива една след друга стъпките по пътя към излекуването.

   
  Научете повече
 • Ще го срещнеш ли някога

  На пръв поглед книгата е предназначена за дамите, които са разочаровани от срещите си с мъжете. В началото й ще намерите отговори за това къде бъркате и ефективни решения, чрез които да срещнете подходящия човек. Но авторите знаят, че проблем не е само откриването на партньора, а и създаването на пълноценни отношения. Затова те дават и ценни съвети за изграждането на силна връзка. Така книгата се превръща в полезен наръчник не само за необвързаните дами, но и за всички, които се чувстват несигурни и непрекъснато се чудят: „Накъде вървят нещата?“

  • Корица: Мека
  • Страници: 288
  • Тегло: 0.360 кг
  • Издадена: 2013 г
  • Издателство: Изток-Запад
   
  Научете повече
 • Да прецакаш дявола

  Да прецакаш Дявола”, по думите на самия Наполеон Хил, дава на човек ключа към затвора, в който той сам се е поставил. Основната й ценност е, че тя очертава разликата между човека, който се носи по течението на живота без цел и посока, и онзи, който използва най-ценния си ресурс - своя ум, за да управлява живота си и да постига целите си.

  Както бизнес консултантът Брайън Трейси правилно отбелязва, ако „Мисли и забогатявай“ е картата по пътя към успеха, то „Да прецакаш Дявола“ ще помогне на хората да се освободят от бариерите, които вероятно им пречат да постигнат този успех. 

   
  Научете повече
 • Проницателят

  Като вълшебно хапче срещу отчаянието и безпътицата, тази книга ни припомня, че понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка

  Проницателят - старият скитник, благословен с дарбата да вижда онова, което другите пропускат, ще ви хване за ръка и ще ви поведе на едно незабравимо пътешествие, посявайки в душават ви мъдрост и надежда... И ще ви изпрати с думите: „Не забравяйте, че преди зазоряване е най-тъмно. Не забравяйте, че никоя буря не трае вечно. Не забравяйте, че винаги ще има утре. Не забравяйте, че животът е чудесен!

  Мъдра и вдъхновяваща, завладяваща книга... Книга, която ще промени живота ви!

  Анди Андрюс лекува умовете и душите с безусловен и завладяващ оптимизъм. - Ню Йорк Таймс 

  • Корица: Мека
  • Страници: 168
  • Тегло: 0.280 кг
  • Издадена: 2010 г
  • Издателство: Skyprint
  • Виж още от Анди Андрюс
   
  Научете повече