Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

НОВАТА МАНИЯ – ОЦВЕТЯВАЙ И РЕЛАКСИРАЙ!

През последните месеци книгите за оцветяване за възрастни се превънаха в истински хит и не без причина. Оцветяването е забавно и отпускащо занимание, приятен начин да изразиш креативността си и освен това е нещо, което можеш да правиш на 5 и на 95 години. Това е може би една от най-ефективните и едновременно с това най-лесни техники за медитация. Не съществуват правила, които трябва да следвате. Самият акт на концентрация в попълването на елементите с цвят отпуска ума, приземява духа, а вие създавате уникална творба.

Рисувателните книжки са изпълнени с модели на мандали или картините, изобразени вътре, са изградени на принципа на мандалите. Мандалата е универсален инструмент, който оздравява и укрепва духа с позитивни вибрации. Тайната е в дизайна ѝ. Тя е циклична матрица с единен център, в който се крие началото на всичко. От този сакрален център произхождат безкрайни възможности и потенциал. Когато рисувате в своята книга за оцветяване, изразявате себе си и своите желания. Единственото, което трябва да сторите, е да се отпуснете, да се вслушате в интуицията си и да изразите душата си чрез цветовете.

Независимо дали искате да останете насаме със себе си, да се откъснете от забързаното ежедневие или просто да се позабавлявате и да създадете нещо красиво – вече има доста различни типове книжки за оцветяване, които да отговорят на всяка ваша потребност:

 • Оцветявай с радост: 100 рисунки за медитация и релаксация

  Отличен начин да избягате от ежедневието, да потънете в цветовете и да се почувствате щастливи!

  Оцветявай с радост съдържа 100 красиви рисунки за оцветяване, предназначени за заети възрастни, които искат да възвърнат радостта в живота си. Благодарение на шестте терапевтично тематизирани глави – природа, музика, изкуство и архитектура, храни и напитки и причудливи рисунки – читателите ще открият ползата да вземат молив (или пастел) и оцветявайки, да загърбят ежедневните тревоги и да ги заменят с доставящо радост творческо постижение и вглъбяване в настоящия момент.

  Ежедневните отговорности – работа, семейство, дом, технологии - усложняват живота. Седмиците се оттичат в неспирен поток от имейли, съобщения и неотложни задачи, които напрягат и пречат да се насладите на радостта от настоящето. Арттерапевтът Лейси Маклоу и художничката Анджела Портър предлагат лесно и забавно разрешение на отдалечаването от действителността.

   
  Научете повече
 • 3D книжка за оцветяване: Градове + 3D очила

  Тази книжка ще ви отведе в ново измерение. 

  Следвайте лесните илюстрации, за да научите къде да използвате топли и студени цветове, и наблюдавайте как творбата ви оживява на страниците! Детайлите в образите включват различен поглед към известни по цял свят забележителности, градски сцени и величествени небостъргачи.

  Книга, която внушава спокойствие и вдъхновява, подходяща както за деца, така и за възрастни. Тук ще откриете приложени 3D „Крома Депт” очила, които използват последните нововъведения в стереоскопичната технология, за да създадат невероятна илю­зия за дълбочина и ръчно рисувани образи.

   
  Научете повече