Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

НОВАТА МАНИЯ – ОЦВЕТЯВАЙ И РЕЛАКСИРАЙ!

През последните месеци книгите за оцветяване за възрастни се превънаха в истински хит и не без причина. Оцветяването е забавно и отпускащо занимание, приятен начин да изразиш креативността си и освен това е нещо, което можеш да правиш на 5 и на 95 години. Това е може би една от най-ефективните и едновременно с това най-лесни техники за медитация. Не съществуват правила, които трябва да следвате. Самият акт на концентрация в попълването на елементите с цвят отпуска ума, приземява духа, а вие създавате уникална творба.

Рисувателните книжки са изпълнени с модели на мандали или картините, изобразени вътре, са изградени на принципа на мандалите. Мандалата е универсален инструмент, който оздравява и укрепва духа с позитивни вибрации. Тайната е в дизайна ѝ. Тя е циклична матрица с единен център, в който се крие началото на всичко. От този сакрален център произхождат безкрайни възможности и потенциал. Когато рисувате в своята книга за оцветяване, изразявате себе си и своите желания. Единственото, което трябва да сторите, е да се отпуснете, да се вслушате в интуицията си и да изразите душата си чрез цветовете.

Независимо дали искате да останете насаме със себе си, да се откъснете от забързаното ежедневие или просто да се позабавлявате и да създадете нещо красиво – вече има доста различни типове книжки за оцветяване, които да отговорят на всяка ваша потребност:

 • Тайната градина: 20 картички

  20 изящни и изключително детайлни пощенски картички, които можеш да оцветиш и да подариш на приятел, те очакват в това великолепно джобно издание!

  Вдъхновено от рисувателните книги на Джохана Басфорд – световен феномен, издаден в 25 държави и с над 10 милиона продадени екземпляра!

   
  Научете повече
 • Утвърждения. Книга за оцветяване

  Много съм развълнувана от съвместния ни труд с Албърта Хътчинсън. От дете обичам книжките за оцветяване. Съчетанието между прекрасните утвърждения, които аз използвам всеки ден, и красивите рисунки на Албърта ми донесе огромно удоволствие. Казано най-просто, утвърждение е всяко нещо, което мислим или изричаме. Много от нещата, които хората обикновено мислят и говорят обаче, са доста негативни и не водят до положителни преживявания. Ако искаме да изцелим живота си, трябва да променим модела и да се приучим да мислим и говорим положително.

  Утвърждението отваря врати. То е отправната точка по пътя към промяната. Сякаш казваме на подсъзнанието си: „Аз поемам отговорност. Знам, че мога да направя нещо, за да се променя“. Когато говоря за правене на утвърждения имам предвид съзнателния подбор на думи, които ще ви помогнат да отстраните нещо от вашия живот или да създадете нещо ново. - Луиз Хей

  • Корица: Мека
  • Страници: 96
  • Тегло: 0.100 кг
  • Издадена: 9.12.2015 г
  • Издателство: Кибеа
  • Виж още от Луиз Хей
   
  Научете повече
 • Шедьоврите: 60 велики картини от Ботичели до Пикасо

  Колористи от всички възрасти, поканени сте да създадете свои версии на шейсет велики картини.

  От шедьоври на Микеланджело и Рафаело до поразителни творби на Пол Гоген и Анри дьо Тулуз-Лотрек...

  Отпечатани само от едната страна, илюстрациите могат да се оцветяват с каквото пожелаете, включително акварели.

  Книгата съдържа също така репродукции на картините с оригиналните цветове, както и бележки с кратка информация за всеки художник.

  • Корица: Мека
  • Страници: 128
  • Тегло: 0.250 кг
  • Издадена: 26.10.2015 г
  • Издателство: Бард
   
  Научете повече
 • Медитация в багри - книга 2

  Медитацията е очистване на съзнанието от неприятни дразнители и фокусиране върху моментните чувства и мисли. Така се усеща пълноценно очарованието на мига.

  Почти всяко занимание може да е упражнение в медитация. Възможно е човек да потърси успокоение, докато пътува в автобус, мие зъбите си или просто се вслуша в дишането си. Но оцветяването е особено успешно средство за прогонване на напрежението. Внимателното нанасяне на цветовете носи приятното усещане за уединение и отмора.

  Втората книга „Медитация в багри“ ще освободи творческата ви енергия и ще ви донесе наслада. От вас се очаква само да отделите достатъчно време, за да изпъстрите по ваш вкус красивите страници.

   
  Научете повече
 • Игра на тронове - рисувателна книга/ Луксозно издание

  Преживейте епичната поредица на Джордж Р. Р. Мартин по неповторим начин с тази невероятна книга за оцветяване, съдържаща четирийсет и пет изключителни илюстрации!

  В един свят, където сватбите са червени, огънят е зелен, а дълговете се изплащат в злато, безброй образи изскачат от страниците благодарение на изумителната сложност, ярката постановка и фините детайли. Почитателите на прочутата сага за пръв път имат възможност да се възхитят на тази старателно пресъздадена вселена, която оживява с всеки меч, магически знак и замък.

  Уникално колекционерско издание, включващо десетки смайващи черно-бели рисунки от световноизвестните илюстратори Ивон Гилбърт, Джон Хау, Томислав Томич, Адам Стоуър и Леви Пинфолд, което разширява обсега на този световен феномен.

   
  Научете повече
 • Оцветявай с радост: 100 рисунки за медитация и релаксация

  Отличен начин да избягате от ежедневието, да потънете в цветовете и да се почувствате щастливи!

  Оцветявай с радост съдържа 100 красиви рисунки за оцветяване, предназначени за заети възрастни, които искат да възвърнат радостта в живота си. Благодарение на шестте терапевтично тематизирани глави – природа, музика, изкуство и архитектура, храни и напитки и причудливи рисунки – читателите ще открият ползата да вземат молив (или пастел) и оцветявайки, да загърбят ежедневните тревоги и да ги заменят с доставящо радост творческо постижение и вглъбяване в настоящия момент.

  Ежедневните отговорности – работа, семейство, дом, технологии - усложняват живота. Седмиците се оттичат в неспирен поток от имейли, съобщения и неотложни задачи, които напрягат и пречат да се насладите на радостта от настоящето. Арттерапевтът Лейси Маклоу и художничката Анджела Портър предлагат лесно и забавно разрешение на отдалечаването от действителността.

   
  Научете повече
 • Отмора с цветове: Птици

  Понякога навярно ви се струва, че животът минава в препускане от един към друг проблем.

  Позволете си кратка почивка от препускащите мисли. Забравете часовника и се заловете да оцветявате прекрасните рисунки в тази книга. Щом се съсредоточите върху оцветяването, стресът ви ще започне да изчезва. Докато внимавате да не излезете извън очертанията, ще потънете в магичната игра с цветовете и тревогите ще избледнеят.

  Поемете дъх и се успокойте. Вземете молив или флумастер и започнете постепенно да изпълвате този красив свят с цветове. Отдайте се на отморяващото занимание. Способността да откриете обикновените неща и да им се радвате ще ви донесе насладата, която всеки заслужава.

   
  Научете повече
 • Изгубен океан: приключение с цветове и багри

  Световен феномен, издаден в 30 държави и с над 1,5 милиона продадени екземпляра!

  Oтпpaвeтe ce нa пpиключeниe c цвeтoвe и бaгpи c eднa apт книгa oт нoвo пoкoлeниe. Пoтoпeтe ce в тaйнcтвeнитe дълбини нa eдин изгyбeн oкeaн и cъздaйтe cвoй вълшeбeн cвят. Пycнeтe въoбpaжeниeтo cи нa cвoбoдa.

  Hoвoтo твopчecкo пътeшecтвиe щe ви пoтoпи в eдин „Изгyбeн oкeaн“. Пpeд вac щe ce paзкpият тaйнcтвeни дълбини, cкътaли кopaлoви гpaдини, чyдaти мopcки oбитaтeли и oтлoмки oт пoтънaли кopaби. Cтpaницитe ca пpиютили бeзцeнни cъкpoвищa – дeтaйлни илюcтpaции, кoитo пoдмaмвaт читaтeля дa ги oцвeти, кaтo paзвиxpи въoбpaжeниeтo cи.

  Отворете вратите на въображението си и създайте свой уникален и вълшебен свят от цветове.

   
  Научете повече
 • Книга за оцветяване: Мозайки

  Тук ще намерите 30 мозайки за оцветяване.

  Мозайката е изкуство, при което се създават изображения чрез подреждане на цветни стъкълца или камъчета. Тази удивителна книга за оцветяване съдържа 30 илюстрации на мозайки от целия свят.

  Сред адаптираните от художника Марти Ноубъл изображения има девет детайла от творби на великия испански архитект и художник Антони Гауди, четири произведения на традиционното ислямско изкуство и осемнайсет мозайки от древен Рим и средновековна Италия.

  Освен с красотата си, тези шедьоври на изкуството са и истинско предизвикателство за оцветяване с многобройните си детайли. Потопете се в свят на вдъхновение и артистично удовлетворение.

  Перфорирани, едностранно отпечатани страници, които лесно можете да откъснете и изложите.

  • Корица: Мека
  • Страници: 66
  • Тегло: 0.200 кг
  • Издадена: 24.07.2015 г
  • Издателство: INK
  • Виж още от поредицата: Колоритания
   
  Научете повече
 • 3D книжка за оцветяване: Градове + 3D очила

  Тази книжка ще ви отведе в ново измерение. 

  Следвайте лесните илюстрации, за да научите къде да използвате топли и студени цветове, и наблюдавайте как творбата ви оживява на страниците! Детайлите в образите включват различен поглед към известни по цял свят забележителности, градски сцени и величествени небостъргачи.

  Книга, която внушава спокойствие и вдъхновява, подходяща както за деца, така и за възрастни. Тук ще откриете приложени 3D „Крома Депт” очила, които използват последните нововъведения в стереоскопичната технология, за да създадат невероятна илю­зия за дълбочина и ръчно рисувани образи.

   
  Научете повече