Обади се +359 878 634 344

Здравей, приятелю! Желаем ти приятни мигове с любимите книги.

НОВАТА МАНИЯ – ОЦВЕТЯВАЙ И РЕЛАКСИРАЙ!

През последните месеци книгите за оцветяване за възрастни се превънаха в истински хит и не без причина. Оцветяването е забавно и отпускащо занимание, приятен начин да изразиш креативността си и освен това е нещо, което можеш да правиш на 5 и на 95 години. Това е може би една от най-ефективните и едновременно с това най-лесни техники за медитация. Не съществуват правила, които трябва да следвате. Самият акт на концентрация в попълването на елементите с цвят отпуска ума, приземява духа, а вие създавате уникална творба.

Рисувателните книжки са изпълнени с модели на мандали или картините, изобразени вътре, са изградени на принципа на мандалите. Мандалата е универсален инструмент, който оздравява и укрепва духа с позитивни вибрации. Тайната е в дизайна ѝ. Тя е циклична матрица с единен център, в който се крие началото на всичко. От този сакрален център произхождат безкрайни възможности и потенциал. Когато рисувате в своята книга за оцветяване, изразявате себе си и своите желания. Единственото, което трябва да сторите, е да се отпуснете, да се вслушате в интуицията си и да изразите душата си чрез цветовете.

Независимо дали искате да останете насаме със себе си, да се откъснете от забързаното ежедневие или просто да се позабавлявате и да създадете нещо красиво – вече има доста различни типове книжки за оцветяване, които да отговорят на всяка ваша потребност:

Не са открити продукти.